Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Dršťková polévka z hlívy ústřičné je výborná. S čerstvým pečivem nahradí večeři, nebo ji můžeme podávat jako sytou a tepl...
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Dršťková polévka z hlívy ústřičné skvěle nahradí tu z vnitřností. A je stejně dobrá....
Houby – magické plodiny, které si lidé „ochočili“
Houbám se kdysi přidělovaly nadpřirozené schopnosti. Podle dávných příběhů se určité houby zjevovaly o půlnoci, aby k rán...
Umeocet dobývá také českou kuchyni…
Už jste někdy slyšeli o této slano-kyselé tekutině červené barvy s lehkou ovocnou vůní? Umeocet pochází z Japonska a vyrá...
Omáčka z hlívy ústřičné
Máte rádi houbové omáčky? Určitě vás potěší smetanová omáčka z hlívy ústřičné....
Tatarák
Tatarák, jinak tatarský biftek, připravujeme z hovězí svíčkové. Počet dalších dochucovadel i jejich množství se může mali...
Tatarák
Tatarák neboli Tatarský biftek připravíme samozřejmě z kvalitního hovězího masa. Opečeme si topinky a důkladně je potřeme...
Hlíva ústřičná si velmi rychle našla cestu do kuchyňských receptů na celém světě
Možná ji dobře znáte, možná z ní i vaříte, ale určitě už jste o ní alespoň slyšeli. Hlíva ústřičná je celosvětově známá h...
Podzimní grilování: tipy, jak připravit houby na ohni
Vrcholná sezóna grilování sice patří létu, ale i na podzim je jídlo připravené na grilu velmi příjemným zpestřením jídeln...
Tatarák
Kvalitní syrové hovězí smíchané s dalšími ingrediencemi a namazané na topince - tatarák! Tahle dobrota má v naší republic...
Hlíva se zeleninou z pekáčku
Hlíva ústřičná je jedna z nejvíce ceněných českých hub, jelikož obsahuje látky, které podporují naši imunitu. V tomto rec...
Pečené plněné papriky
Odlehčete si jídelníček po vydatné zimě jednoduchým zeleninový, jídlem. Jeho základem jsou kapiové papriky, které plníme ...
Nové zimní menu v restauraci Jam and Co. (Aktualizováno 9.1.2017)
Restaurace Jam and co. v Praze v Krymské ulici připravila nové zimní menu. Milovníci netradičních jídel a Asijské kuchyně...
Nové zimní menu v Jam and Co. od středy 11.10.2017
Výjímečná pražšká restaurace Jam&Co přináší změny menu. Nové pokrmy budou určitě úžasné a naše redakce je přijde brzo och...
Pečené plněné papriky
Odlehčete si jídelníček po vydatné zimě jednoduchým zeleninový, jídlem. Jeho základem jsou kapiové papriky, které plníme ...
Rizoto s kuřecím masem a hlívou ústřičnou
Rizoto s kuřecím masem a hlívou ústřičnou připravíte za méně než půl hodiny. Použijte rýži basmati, je pro rizoto jedna ...
Tatarský biftek
Protože je tento pokrm ze syrového masa, je u této lahůdky základem úspěchu volba kvalitního masa. Zde se opravdu nevypla...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Tatarak z hlivy ustřične recepty