Telecí ragú
Telecí ragú podáváme rýží nebo s knedlíky. Pokud nestíháme uvařit přílohu, postačí i čerstvé pečivo....
Polévka ragú
Polévka jako ragú je originální recept, který má svůj původ v Asii, ale polévku ragú vařily i naše babičky....
Perfektní lasagne? Vyzkoušejte tajnou přísadu Jamieho Olivera!
Britského šéfkuchaře a hvězdu kuchařských show Jamieho Olivera, není třeba fanouškům vaření příliš představovat. Jeho poř...
Top 5 vegetariánské recepty na měsíc duben…
...je to, že si pořídíte za pár kaček. Oproti ragů připraveného z masa, máte toto jídlo hotové do 30...
Těstoviny s vepřovým ragú
Těstoviny s vepřovým ragú mají svůj původ a základ ve vepřové pleci, která je dušená v kuřecím vývaru, celeru a tymiánu, ...
Telecí ledvinky na francouzský způsob
Telecí ledvinky na francouzský způsob jsou delikatesou, ke které se určitě budete často vracet. Stačí k nim podávat pravo...
Telecí závitky
Telecí závitky budou nejlepší s bramborovou kaší. Ale ani vařené brambory nebo noky nejsou špatnou volbou....
Jak připravit dokonalý vídeňský řízek? Lahůdku, která slaví svůj mezinárodní den
...Vídeňský řízek se tradičně připravuje z telecí kýty, obaluje se v mouce, vejci, strouhance a ... Na vídeňskou specialitu je třeba: 600 g masa z telecí kýty, 2 vejce, sůl, hladkou mouku a strouhanku na ... Základ řízku tvoří dobré maso – konkrétně telecí kýta zvaná ořech. Plát masa se nařízne ostrým...
Jak uvařit ledvinky
...používáme hovězí nebo vepřové ledvinky. Telecí, skopové a jehněčí nejsou tak časté a také jsou ... slanině, vepřové ledvinky pečené na sádle, dušené telecí ledvinky na cibulce a další a další. Přidáváme je...
Ragú z hovězích žeber
Ragú z hovězích žeber je opravdu pochoutka. Trochu déle trvá celé vaření, ale rozhodně to stojí za to. Sušené houby na...
Masová telecí roláda
...(telecí) roláda chutná nejlépe s vařenými novými ... z bílku a nadrobno nasekané kopřivové listy. Telecí maso bez kostí upravíme na prkénku na plát,...
Telecí roláda
...kaší. Nejvhodnější na roládu bude maso z telecí kýty. A místo pažitky můžeme klidně použít...
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
...bílém víně. Husí játra naservírujeme s hruškovým ragů ozdobené malou hruštičkou. Polévka: Tradiční...
5 tipů jak zpracovat velikonoční vajíčka
Velikonoční svátky jsou u konce a v ošatce zbyla kopa vajec? Vyhodit je by byla škoda a mrhání peněz, protože vejce jsou ...
Dušené telecí řízky
Dušené telecí řízky na ovocné šťávě jsou jemné a lahodné. Podáváme k nim třeba dušenou rýži nebo bramborovou kaši....
Dušené telecí s rajčaty
Dušené telecí s rajčaty podávejte s těstovinami nebo s rýží. A bude výborné i s vařenými bramborami nebo s bramborovými n...
Smažené telecí kotlety
...a křehkého masa, které nikdo neodolá. Telecí kotlety zlehka naklepeme mezi dvěma plastovými...
Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
...zauzený losos, nadívaná holoubata nebo frikasé z telecího masa se konzumovaly například žemlové koule,...
Charakteristika všech druhů steaků, abyste příště netápali
Jestli patříte mezi ty, kteří si rádi dopřejí pořádný kus masa, tak jste na správném místě, protože vám představíme jedno...
Houbové ragú
Houbové ragú s čerstvým pečivem nebo s dušenou rýží rozhodně stojí za zkoušku. Pokud nemáte čerstvé lesní houby, klidně p...
Ragú z červené řepy
Vegetariánské ragú, které vás příjemně zahřeje a zasytí. Vaříme ze sezónních surovin a naše tělo nám za to poděkuje poděk...
Hovězí ragú na víně
Hovězí ragú na víně podávejte třeba s houskovými knedlíky. Také se k němu velmi dobře hodí noky. ...
Jak smažíme maso
...Čtyři rovnoměrně naklepané plátky vepřové nebo telecí kýty posolíme (při naklepávání můžeme naříznout...
Italská kuchyně
...či dušené maso. Nejvíce se připravuje kuřecí a telecí, kdežto u nás vládne vepřové. Mořské pokrmy...
Ragú z cizrny a brambor
Tohle ragú obsahuje samé zdravé ingredience a ještě navíc skořici a kurkumu, které dodají pokrmu orientální nádech. ...
Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Hovězí ragú
Hovězí ragú vařené s dobrým červeným vínem, podávané s čerstvým pečivem je opravdu pochoutka pro labužníky. ...
Telecí roláda pečená v alobalu
Telecí roláda pečená v alobalu je nejlepší s domácí bramborovou kaší. Koření a bylinky do náplně můžeme obměňovat podle ...
Cuketové ragú
Směs dušených cuket, paprik a rajčat je velmi svěží. Podávat se dá jako příloha k masu nebo ho lze servírovat jako hlavní...
Telecí roláda
Telecí roláda nadívaná mandlovou nádivkou je sváteční pečeně. A k ní se hodí například bramborová kaše....
Osso Buco
...Buco je italská specialita z telecí kližky dušené se zeleninou ve víně. Křehoučké...
Cuketové lasagne
Chuť cuketových lasagní v tomto receptu dosahuje stejných výšin jako u masové varianty. Křupavá krusta a vláčný vnitřek,...
Pečené paprikové kuře
Pečené paprikové kuře je pikantní maso pečené v zeleninovém ragú. Použít můžete i kuřecí prsa....
Rajčatová omáčka sugo
Italská kuchyně se bez rajčatové omáčky téměř neobejde. Používá se při přípravě masových ragú, těstovin i jako omáčka na ...
Rajský protlak domácí
Protlak z rajčat se hodí k dohušťování omáček, polévek i masových ragú. V české kuchyni není rajský protlak nic nového, n...
Plíčková polévka se smetanou
Plíčková polévka se smetanou je dobrý a sytý pokrm, který můžete podávat jako samostatný chod....
Vepřová játra na slanině
Vnitřnosti nebývají až tak častou složkou našeho jídelníčku a možná je to škoda. Například játra jsou bohatým zdrojem žel...
Bramborový salát
...tvořily právě brambory. K nim přidala zbytky telecí pečeně, cibuli a majonézu. S dnešní podobou...
Pikantní smažený řízek
Pikantní smažený řízek s houbovou omáčkou můžeme podávat s hranolky, nebo klidně s bramborovou kaší. Je to další varianta...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou TelecÍ ragŮ recepty