Falešná svíčková v pomalém hrnci
...svíčková v pomalém hrnci je z vepřového masa a chutná výborně. Její...
Vaření v páře je snadné, rychlé, ale především zdravé
...na menší kousky. - pokud vaříte v parním hrnci, do spodních přihrádek vkládejte potraviny, které ... vaří nejdéle - po uvaření nenechávejte jídlo v hrnci ani na pařáčku, protože horká pára stále působí a ... obav současně několik jídel najednou. V parním hrnci můžete hotové jídlo také ohřívat. Kromě všech...
Úsporné vaření s Kluci v akci. Jak v kuchyni ušetřit?
První letošní díl oblíbeného kuchařského pořadu Kluci v akci byl zaměřený na vaření za pár korun. S trendem zdražování se...
Pečené vepřové koleno
...masová pochoutka vepřové koleno je populární v zimě, o Masopustu, ale i v létě, ... dodává sílu například vodákům. Do měkka upečené koleno, které se rozplývá na jazyku, chutná výtečně v ... samozřejmě chybět džbánek piva, v němž se vepřové koleno také marinuje...
Pečené koleno
Pečené koleno se zelím nám bude nejlépe chutnat se sklenicí studeného piva. Je to příjemná večeře v sychravých podzimníc...
Pečené vepřové koleno
Vepřové koleno je kalorická bomba, a proto se hodí zejména k chladnějšímu počasí. Když je udělané na pivě, odolá této čes...
Podzim je tady! A nesmí chybět ani uzené
S příchodem podzimních měsíců se začínají rozpalovat také udírny. Ojedinělá vůně uzeného masa k chladným dnům jednoznačně...
Karel Voříšek o svobodě, otevřenosti, požitku z jídla a uzené kryse
Středočeský rodák po studiu na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy nastoupil do Československé televize jako programov...
Pečené koleno Pohlreich
Pečené koleno Pohlreich je jemné a křehké maso, které samo odpadává od kostí. Opravdu něco pro gurmány....
Pečené koleno podle Pohlreicha
...všech labužníků. Také tento recept na vepřové koleno pečené na černém pivě si určitě oblíbíte...
Tipy na zdravé vaření...
Pojďte se společně trochu zamyslet nad tím co jíte a udělejte něco pro své tělo. Odrazí se to na vaši energii, dobré nála...
Dokonalé vaření s remoskou
Dnes máme na výběr z mnoha moderních elektrických a plynových spotřebičů, s kterými uvaříme a upečeme cokoliv si kdo z ná...
Uzené maso se zelím
Uzené maso se zelím doplňte třeba bramborovými knedlíky. Nebo jen vařenými bramborami....
Řízky z uzené krkovice
Řízky z uzené krkovice podáváme nejraději s bramborovou kaší. Ale mohly by vám chutnat i s domácím bramborovým salátem....
Uzené maso zapečené s bramborovou kaší
Uzené maso zapečené s bramborovou kaší je jídlo připravené v jednom pekáči. Zkuste ho, a uvidíte že bude všem ohromně chu...
Které metody vaření ovládáte?
Uvařím a je to Samozřejmě, že klasické vaření není nic těžkého, ale možná chcete rozšířit své obzory a dozvědět se něco v...
Vytěžte z každého dne maximum - Perfect Canteen se o vaření postará za vás...
Kdo by neznal televizní show „Kluci v akci”. Toto kreativní duo rozšířilo své pole působnosti a otevřeli osmnáct kantýn p...
Kuře v Setonově hrnci
Pojďte si při vaření užít trochu dobrodružství a připravte si takzvané kuře v jámě. Lepší delikatesu si v sezóně letního ...
Jarní kuře v hrnci
...mnoha různých chutných jídel. Jarní kuře v hrnci je rychlé, snadné a velkou výhodou je, že ho ... připravíte v jednom hrnci. Ve vysokém hrnci rozpálíme olej a osmahneme na něm cibulku až...
Domácí kečup bez vaření
Používáte často kečup jako přílohu? Zkuste si vyrobit doma svůj vlastní. Díky tomuto receptu můžete zkusit domácí kečup, ...
Trocha historie koření - nepostradatelné ingredience vaření...
Dává jídlu jedinečnou chuť, blahodárně působí na naše zdraví a je hluboce zapsáno v historii lidstva. Koření je jednou z ...
Šéfem za pár minut - nový pořad o vaření se Zdeňkem Pohlreichem…
Výrazná osobnost české gastronomie se vrací na televizní obrazovky s nový pořadem “Šéfem za pár minut”. Zdeněk Pohlreich ...
Vaření krup
Ječné kroupy tvořily jeden ze základních kamenů stravy našich babiček a prababiček a mělo to své opodstatnění. Dnes opomí...
Vaření krup
Kroupy vaříme podle velikosti různou dobu. Těm malým stačí pár minut, ty větší potřebují i hodinu. Vaření krup, a použív...
Babiččin vaječný koňak bez vaření
Babiččin vaječný koňak bez vaření si připravíme rychle a snadno doma. Pro milé návštěvy, pro savnostní okamžiky, nebo jen...
Zelňačka
Zelňačka je polévka plná vitamínů a bílkovin. Je pikantní a můžeme ji podávat jako samostatný chod....
Fazolová polévka
Vyzkoušejte zajímavou fazolovou polévku na maďarský způsob. Nebojte se delší doby přípravy, můžete ji zkrátit tím, že faz...
Hrachová polévka
...více, je nutné upozornit, že vaření v tlakovém hrnci není vhodné, částice hrachu by totiž mohly ucpat...
Dušený hrášek se smetanou
Zeleninové přílohy se hodí především k masovým pokrmům. Hrášek je v české kuchyni velmi populární, ať už jako polévka neb...
Zapečené těstoviny se smetanou a brokolicí
Vaření je skvělá věc. Ideální je, když za málo času, uvaříme dobré a chutné jídlo. Zapečené těstoviny se smetanou a brok...
Houbový kuba
Tradiční houbový kuba je jídlo, které si dáte rádi v zimě. Je to pokrm, který se u nás jedl vždycky. Skládá se z krup, uz...
Opečené brambory se zeleninou a šunkovým kolenem
Vaření je zábavné. Není potřeba vynaložit velké úsilí, aby byl výsledek skvělý....
Červená čočka se zeleninou, uzeným masem a volským okem
Čočka je zdravá. Červená čočka spolu s mrkví, řapíkatým celerem, tvoří zajímavou a velmi chutnou kombinaci....
Sulc
...nasypeme bobkový list. Přidáme vepřové nožičky a koleno. Naplníme vodou. Vaříme do totálního změknutí....
Španělské ptáčky s uzeným masem
V klasické kuchyni nesmí chybět španělský ptáček. S jasmínovou rýží tvoří ideální dvojici k nedělnímu obědu. U nás patř...
Kroupová polévka s uzeným masem
Kroupová polévka s uzeným masem je báječnou lehkou večeří. Přidejte k ní čerstvé pečivo nebo topinku....
Pečená husa
Pečená husa, posvícenská, nebo svatomartinská, s červeným zelím to je pochoutka jedna radost. Není k tomu potřeba nic než...
Vydatný hovězí guláš v holandské troubě
...až po uvaření všech chuťových přísad v jednom hrnci. Stejné hloubky a komplexnosti chuti prostě...
Polévka z kysaného zelí se slaninou
Polévka z kysaného zelí se slaninou je pikantně nakyslá, přesně tak jak má být. Kromě slaniny můžeme použít třeba uzené ...
Květáková polévka s brokolicí
...doplnit nasucho opečeným chlebem. Ve velkém hrnci zahřejeme olej, přidáme nadrobno nakrájenou ... na skus", dáme vše stranou na misku. Polévku v hrnci po uvaření necháme částečně zchladnout, přidáme...
Dušené sladké vepřové maso
Co by měl mít každý kuchař ve svém repertoáru? Jsou to určitě základy, například jak připravit rýži nebo upéct kuře. Nebo...
Tradiční velikonoční šoldra
Tato tradiční velikonoční delikatesa - velikonoční šoldra - je oblíbená především ve Slezsku. V podstatě se jedná o kynut...
Bramborový knedlík
Bramborový knedlík podle tohoto receptu je jednoduchý a uvařit ho dokáže i nezkušený kuchař. Je to velmi oblíbená příloha...
Halušky s brynzou
Halušky s brynzou patří k typickým slovenským pokrmům. I když nejde o recept původně slovenský, ale rumunský, jeho tradic...
Vepřové chilli
Vepřové chilli chutná báječně. Je pikantní, voňavé a jako příloha většinou stačí čerstvé pečivo. Cibulovým práškem, so...
Noky se šunkou v sýrové omáčce
Pokud patříte k těm, kdo bojují s časem a na vaření vám ho příliš nezbývá, jsou pro vás noky v sýrové omáčce ideálním pok...
Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou
...se, že je losos propečený. Hrášek zvlášť v hrnci povaříme dvě minuty a vodu scedíme. Porce lososa...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Uzene koleno vareni v pomalem hrnci recepty