Pečený bůček
Pečený bůček je oblíbená a jednoduše připravená pochoutka, kterou můžeme jíst za tepla i za studena....
Asijský pečený bůček
Vyzkoušejte tento asijský recept na pečený bůček, po kterém se vám budou sbíhat sliny. Rafinovaná směs koření a křehké šť...
Na podzim vsaďte na fazole a červenou řepu. Zahřejí a dodají potřebné látky
S podzimem automaticky přecházíme na hutnější, ale hlavně teplá jídla. Už nás tolik nelákají čerstvé zeleninové saláty pr...
3 recepty na lákavé pochoutky, které vás zahřejí
Venku přituhuje a dokonce i ti nejotužilejší oblékají zimní bundy. Advent s sebou přinesl mrazy a sněhové přeháňky. My pr...
Vepřový bůček pečený s červenou cibulí
Vepřový bůček pečený v troubě s červenou cibulí, třeba jen s čerstvým chlebem, je pochoutka pro labužníky. Můžete přidat ...
Pečený bůček marinovaný
Pečený bůček marinovaný je nejlepší třeba s bramborovým knedlíkem. Ale s čerstvým chlebem, kyselou okurkou a hořčicí vám ...
Uzený losos s citrusovou zálivkou
Uzený losos s citrusovou zálivkou je snadný a rychlý recept na předkrm. Podáváme ho s čerstvým pečivem. Nejdříve si p...
Tempeh – indonéská odpověď na vegetariánství
Až z daleké Indonésie, konkrétně z jejího největšího ostrova Jáva, k nám dorazil tradiční pokrm Jávanců – tempeh. A pro n...
Zabijačka v restauraci Jam&co. 10.11.2018
V naší oblíbené restauraci Jam&co. se chystá v sobotu 10.11.2018 zabíjačka. Přijďte ochutat zaručeně perfektní zabijač...
Domácí bůček
Domácí bůček si připravíme snadno a můžeme mít v lednici připraveno lákavé pohoštění pro hosty. Podáváme s chlebem, můžem...
Pečený bůček
Pečený bůček můžeme jíst i za studena. Nakrájíme ho na plátky a s čerstvým pečivem a naloženou okurkou bude všem chutnat....
Pečené vepřové plátky v marinádě
Pečené vepřové plátky v marinádě můžeme podávat třeba s bramborovou kaší. Budou ale výborné i s hranolky nebo s čerstvý...
Med – vzácný dar přírody
O „zemi oplývající mlékem a strdím“ jsme si přečetli už v Jiráskových Starých pověstech českých, pro které byla inspirací...
Jedinečná francouzská kuchyně, co ochutnat?
Kuchyně s dlouholetou tradicíFrancouzská kuchyně patří mezi ty nejlepší na světě. Je rozmanitá, charakteristická je pro n...
Grilované kuřecí plátky v jogurtové marinádě
Kyselý jogurt v marinádě pomůže tomu, aby bylo maso křehké. Postačí k němu přidat olej, který zabraňuje vysušování a pomá...
Kuřecí mini řízečky naložené v jogurtové marinádě
Léto je tu, užívejte si sluníčka a dobrého jídla. Prožijte léto naplno. Dobré jídlo a pití k tomu patří. Kdo by počítal ...
Pikantní kuře v marinádě
Pikantní kuře v marinádě je bleskově připravená minutka, pouze si ji naložíte den předem. Jako přílohu doporučujeme hrano...
Speciální kuchařské techniky, které snadno a rychle ovládnete
Stejně jako v jiných oblastech jde vývoj kupředu, tak i gastronomie nezůstává pozadu. Kuchařskými technikami se nazývají ...
Rozhodující ingredience nejen při grilování - marinády
S příchodem teplého počasí se mnozí z nás začnou připravovat na grilování. A právě při grilování bývá důležitou součástí...
Kotlety v marinádě
Kotlety v marinádě jsou pikantní a nejlépe chutnají s bramborovými hranolky. Naložíme si je den předem a pak už máme hot...
Pečený květák v jogurtové marinádě
Pečený květák v jogurtové marinádě chutná jinak, než ten klasický obalovaný a smažený. Stojí to za vyzkoušení....
Celerový krém s uzeným tempehem a pečenou bramborou
Velice vydatný krém doplněný o restovaný tempeh je výborným, levným jídlem, které můžete podávat také jako hlavní chod. C...
Omáčka na grilování je nejlepší domácí – 4 recepty
Bylo léto v plném proudu – máj už v čudu –večerní párty – byl grilování čas.Scéna je připravená. Vše na svém místě. Maso ...
Nové menu v Jam and Co.
Restaurace Jam and Co., kterou najdete v Krymské ulici v Praze Vršovicích, pro vás připravila nové menu. To jako obvykle ...
Nadívaný vepřový bok
Nadívaný vepřový bok chutná báječně s domácí bramborovou kaší nebo s bramborovým salátem. Připravíme ho snadno v troubě....
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem je pikantní a vydatné jídlo. Můžeme ji podávat s vařenými mladými brambory, ...
Snadný grilovaný losos
Snadný grilovaný losos je kulinářská pochoutka, když použijete některou z uvedených marinád. Která to bude, záleží jen na...
Grilovaný losos
Grilovaný losos, marinovaný v marinádě ze sojové pasty miso, je delikatesa. A zároveň snadná a velmi rychle hotová. Sm...
Toustové rolky s uzeným lososem
Překvapte svou rodinu a udělejte rolky z toustového chleba, plněné lososem a pomazánkovým máslem. ...
Brambory zapečené s brokolicí a sýrem
Jednoduché jídlo, které zvládne každý začátečník. Pečeme ho v troubě a občas zkontrolujeme. ...
Květáková polévka s uzeným sýrem
Tento recept na květákovou polévku je vylepšen o uzený sýr, který dodá jídlu správný říz. Květáková polévka s uzeným sýre...
Lososová pomazánka se sýrem
Je velmi chutná, a když ji namažete hostům na jednohubky nebo chlebíčky, určitě sklidíte pochvalu. Pro přípravu pomazánku...
Salát s vejci a uzeným lososem
Zelený salát, rukola, rajčata, uzený losos, vejce a mozzarella tvoří základ tohoto salátu, který spolehlivě zastoupí hlav...
Výpečky z vepřového masa
Výpečky z vepřového masa budou chutnat třeba s bramborovým knedlíkem a se zelím. A někdo je má raději se špenátem, což j...
Domácí vepřový prejt
Domácí vepřový prejt chutná s vařenými bramborami a kyselou okurkou. Nebo s domácím naloženým zelím....
Pomazánka na topinky
Pomazánka na topinky je z masa a hodí se jako skvělé pohoštění pro přátele při společných oslavách. Ale může to být i sk...
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky podávejte třeba s bramborovými knedlíky. A k tomu můžete přidat dušený čerstvý špenát. Zdroj fotografie:...
Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Pečená vepřová žebra patří k oblíbeným jídlům v nejedné klasické české hospůdce. Hodí se totiž ideálně k pivu. Které trik...
Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Holandský řízek a jeho recept do české kuchyně neodmyslitelně patří. Je chutný a jeho příprava zase není tolik složitá. O...
Králičí stehna pečená v troubě
Králičí stehna pečená v troubě s vepřovým bůčkem a cibulí jsou nejlepší s bramborovým knedlíkem a špenátem. Ale i dozlato...
Vepřové výpečky z krkovice
Vepřové výpečky z krkovice jsou ve finále téměř libové, protože většina tuku z masa se vypeče. Pro milovníky hodně tučnýc...
Kuskus s kuřecími kousky, cherry rajčátky a červenou řepou
Kuskus s kuřecími kousky, cherry rajčátky a červenou řepou je lehké jídlo, po kterém určitě nepřiberete....
Kuřecí řízky trochu jinak
Kuřecí řízky trochu jinak jsou křehké a pikantní. Můžete použít kukuřičnou nebo jinou bezlepkovou mouku a můžete jimi poh...
Smažená králičí stehna
Smažená králičí stehna jsou jemná a pikantní díky marinování. Můžeme k nim podávat bramborovou kaši nebo vařené brambor...
Jogurtová marináda
Maso lze marinovat na mnoho různých způsobů. Tento recept nabízí ojedinělou jogurtovou marinádu, která dodá grilovanému m...
Kuře Tandoori
Pokud patříte mezi milovníky indické kuchyně, rozhodně by jste měli vyzkoušet tento tradiční recept na pečené kuře. Kuře...
Pikantní pečený králík
Pikantní pečený králík předem naložený v marinádě je výborný s dušenou zeleninou a vařenými brambory. Také ho můžeme podá...
Vepřové kotlety se zelím podle Pohlreicha
Kombinace vepřového masa a zelí je v české kuchyni prostě nesmrtelná, a když přidá svůj recept i známý šéfkuchař, není co...
Grilované žampiony
Grilované žampiony portobello jsou pochoutkou. Můžete k nim připravit jako přílohu třeba zelené saláty. ...
Jehněčí na jehle
Jehněčí na jehle můžete grilovat na zahradě, ale také doma. Maso je jemné a je to opravdu pochoutka. Přílohou mohou být ...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Uzeny bucek v marinade recepty