Velikonoční vaječná tlačenka
Vaječná tlačenka, respektive její recept nám pod ruku přijde zpravidla po Velikonocích, protože většinou zbude spousta na...
Vánoční tlačenka
Vánoční tlačenka je velice jednoduché, rychlé a chutné cukroví. Pouze smícháte ingredience, dáte do ledničky a je hotovo....
Domácí sulc: jak na tradiční masopustní pokrm?
Vánoce jsou minulostí, ale po svátku Tří králů nadchází další, kulinářsky zajímavé období - masopust. Mezi dobroty, které...
Top 10 jídel z vepřového masa
Vepřové maso je křehčí, než maso hovězí, obsahuje více tuku a má tedy i vyšší energetickou hodnotu. Jeho výhodou je větši...
Vaječná tlačenka
Tahle klasika studené kuchyně výborně chutná a zároveň řeší problém, co s vejci, která zbyla po Velikonocích. Tlačenka je...
Vegetariánská pizza
Malé děti rádi pomáhají s vařením. Vegetariánská pizza je jednou z možností, jak své ratolesti zapojit a užít si s nimi...
Vegetariánská frittata
Vegetariánská frittata je taková omeleta po italsku. Je v ní hodně vajec a také spousta zeleniny a koření. Jako lehčí več...
Zabijačka v restauraci Jam&co. 10.11.2018
V naší oblíbené restauraci Jam&co. se chystá v sobotu 10.11.2018 zabíjačka. Přijďte ochutat zaručeně perfektní zabijač...
Dieta a stravování podle krevních skupin – zatracovaná alternativa?
Víte, jakou máte krevní skupinu? Ne? V tom případě zajděte na nejbližší transfuzní stanici nebo požádejte o zjištění vaše...
Vegetariánská Laksa
Láska na první pohled i ochutnání. Tato vydatný polévka z Malajsie je plná chutí připravuje se jak z rýžových, tak z vaj...
Vegetariánská zelňačka
V některých kulturách se zelňačka tradičně podává na Štědrý den. U nás je oblíbená během celého zimního období, protože k...
Koprovka
Koprovka neboli Koprová omáčka je česká klasika. Někdo ji nemusí, někdo ji miluje. Pokud ji připravíme jen s vejci uvaře...
Nebojte se předsudků, přinášíme čtyři důvody proč se stát veganem…
Chcete zhubnout a cítit se zase jako by vám bylo dvacet? Jezte zdravě a pokud to cítíte buďte veganem. Označení vegan už ...
Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Roman Vaněk: Poklady české klasické kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila Předmluvu kuchařské knihy Romana Vaňka...
Kopřivové ravioli
Divoká kopřiva je hvězdnou ingrediencí domácích raviol. Nahraďte špenát za mladé kopřivy a užijte si tento lahodný italsk...
Zeleninové kari s červenou čočkou
Indická kuchyně má velmi dlouhou tradici a charakterizují ji ostřejší a výrazně kořeněné pokrmy. Mezi oblíbená indická jí...
Karbanátky z ovesných vloček
Tento pokrm je ze série tzv. levných receptů, protože ovesné vločky seženete téměř \"za hubičku\" a k jeho přípravě se ne...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Vegetarianska tlacenka recepty