Domácí masopustní sulc
...masopustní sulc je jedno z klasických jídel která se připravovala...
Sulc
Do velkého hrnce si nasypeme bobkový list. Přidáme vepřové nožičky a koleno. Naplníme vodou. Vaříme do totálního změknutí...
Domácí sulc: jak na tradiční masopustní pokrm?
...které se v tuto dobu vaří, patří mimo jiné sulc. Mnozí ho sice považují za "chudšího" bratra ... jitrnice, jelita, tlačenka, ovar, guláš, ale také sulc, to jsou tradiční zabijačkové pokrmy, které k...
Sezona zavařování je v plném proudu. Na co si dát pozor?
...zeleniny měly pohybovat v rozmezí 85 – 100°C. Po zavaření již s víčky neotáčíme, maximálně je dotáhneme. 4 ... tmavém a suchém místě. Během prvního týdne po zavaření sklenice kontrolujeme, zda nedošlo k uvolnění...
Bezinkový kompot
Bezinky jsou plody bezu černého, které dozrávají v období od konce července do podzimu. Když se dobře zužitkují, mají lah...
Zavařené meruňky bez cukru
Zavařené meruňky bez cukru můžete v zimě použít jako běžný kompot. Výhodou je, že nejsou tak sladké .Kromě meruněk můžete...
Jak na pěstování rajčat a co všechno se z nich dá připravit?
...kyselost rajčat) - vhodná do rizota, těstovin, k zavaření nebo jen tak na chuť-Zeleninové saláty-Zapékaná...
Zavařovací sezóna v plném proudu - zavařte si ovoce a zeleninu na zimu…
...- může zkvasit. Uzavřené sklenice nesmí po zavaření téci, když se obrátí dnem vzhůru. Zavařené...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Zavaření huspeniny sulc (huspenina) recepty