Švestková povidla bez míchání recept
Na druhý den vaříme na velmi mírné teplotě BEZ MÍCHÁNÍ 4-5 hodin. Potom povidla odstavíme, důkladně promícháme a horká lijeme do sklenic. Můžeme přidat špetku Sorbanu proti plísni. Pro lepší chuť a konzervaci povrch povidel ve sklenici zalijeme lžící rumu. Sklenice uzavřeme a otočíme dnem vzhůru.
Podobné recepty jako Švestková povidla bez míchání
Rýže z MW bez míchání recept
Guláš bez míchání . Švestková povidla bez míchání . Sádlo z trouby bez míchání . Gulášek bez míchání - výborný . Dušená rýže v papiňáku . Rýže dušená v troubě . Cuketová rýže s mrkví . Rychlá mexická rýže . Rýže s pestem a sušenými rajčaty . Sýrová těstovinová rýže (orzo) Zeleninová rýže . Arabská r
Podobné recepty jako Rýže z MW bez míchání