Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Guláš nemusíme (a ani bychom neměli) zahušťovat, postaral se o to rozvařený cibulový základ. Jediné povolené zahušťovadlo je v případě potřeby chlebová strouhanka. Podáváme posypané čerstvě nakrájenou cibulí, nejlépe s houskovým knedlíkem, případně s bramboráčky nebo těstovinami.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Guláš nejlepší!!! recept
Maso nakrájíme na menší kostičky, cibuli na půlkolečka a česnek na plátky (přístroj nastavíme do polohy 2). Guláše. Sporák zapneme na č. 6. Vepřové sádlo vložíme do hrnce a na něm krátce osmahneme kousky masa (až trochu zhnědnou). Potom přidáme cibuli, česnek, mouku, papriky, gulášové koření a rajsk
Podobné recepty jako Guláš nejlepší!!!
Domácí jogurt hustý recept
Postup přípravy. Mléko si nalijeme do hrnce a ohřejeme na cca 70 stupňů. Stáhneme ze sporáku, a přidáme salko a sušené mléko. Rozmícháme metličkou. Necháme stát, dokud mléko nezchladne na teplotu těla (max. 40st). Nesmí to být víc, protože by se veškeré kultury z jogurtu zničily. Potom do toho rozmí
Podobné recepty jako Domácí jogurt hustý
Krůtí guláš s kysaným zelím
Krůtí guláš s kysaným zelím. Autor receptu: anasy (500 receptů) anasy. ... Zatím oloupeme a omyjeme brambor, jemně ho nastrouháme a zamícháme do zelí. - pouzíváme jako zahuštovadlo, takže podle množství guláše si každý nastrouhá brambor kolik chce.Přidáme zakysanou smetanu, osolíme, opepříme, promíc
Podobné recepty jako Krůtí guláš s kysaným zelím