Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Pokud u "poctivého" nebo si melete maso sami doma, je dobré přidat do těsta během hnětení cca 0,5 dcl vody na 1 kg masa, klidně i víc. No a pokud máte řezníka šejdíře, tak už tu vodu přidávat nemusíte, je tam od něj a sekaná prostě nepraskne. Věřte/nevěřte.
Podobné recepty jako Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Takže pokud si chce člověk vychutnat nejen maso, ale i omáčku, musí přidat bujón, samozřejmě ideálně originál z hovězího masa, ale ani obyčejný bujón z kostky není špatný. Jen se pak musí dávat bacha na sůl. Odpovědět. hosta. 9. 9. 2019 20:40:04. Arween: 1 kg masa v syrovém stavu pro 10 lidí je zaru
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)