Domácí prejt recept
U nás kroupy používáme ale do JELIT , tam se hodí protože se i kupované používají do PRDELAČKY. U nás na jihu se při výrobě jitrnic-jaternic /u nás rozlišujeme dva druhy/ VŽDY dávala pouze houska a ta se dokonce pekla jako taková običejná bageta, specielně na toto použití a nikam jina. Dějuji za rad
Podobné recepty jako Domácí prejt
Mramorovaná pánská buchta recept
Tématické fráze: buchta do jelit buchta do jitrnic masová buchta buchta z piva buchta na jitrnice jak se dělají jitrnice řezy z corn fleků buchta na vepr. hody mramorovaná buchta z cukety babiciny buchty buchta s piva kynutá buchta do prejtu mramorovana tvarohova buchta mramorovaná buchta na plech m
Podobné recepty jako Mramorovaná pánská buchta
Kuřecí kuličky v zelí recept
Směs zelí přendáme do pekáče, nahoru položíme kuličky z mletého masa. Podle potřeby podlijeme vodou (zelí by mělo být pod vodou, kuličky ne) a dáme na 40 minut péct do trouby (plyn, naplno). Pak zalijeme smetanou (mezi kuličky - na zelí) a dopečeme asi 15 minut. Příloha: nejlepší jsou brambory, ale
Podobné recepty jako Kuřecí kuličky v zelí