Hovězí krk na másle smažený recept
250 g hovězí krk (případně podplečí) sůl čerstvě mletý pepř hladká mouka máslo + olej cca 70 ml smetany ke šlehání bylinky nebo česnek dle chuti. Postup přípravy receptu. Z hovězího masa (krku nebo podplečí) ukrojíme plátky cca 2 - 4 cm široké, podle toho, do jaké "míry", chceme mít plátky propečené
Podobné recepty jako Hovězí krk na másle smažený
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem recept
Hovězí krk na másle smažený . Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku . Hovězí srdce na pepři . Dušený hovězí pupek na pepři v cibulové omáčce . Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši . Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě . Steaky s omáčkou z pomerančového pepře a s pečenou z
Podobné recepty jako Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem