Steak z hovězího pupku – flank steak recept
Hovězí, které se leckdy koupí na pultech českých masen je někdy skutečná podrážka, a je jedno, že je to třeba "kvalitní" kýta. Souhlasím s 6 minutami z každé strany, nemám ráda, když mi z masa cáká krev, ať si to klidně někdo považuje za barbarství.
Podobné recepty jako Steak z hovězího pupku – flank steak
Cikánská hovězí recept
Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso a opékáme do tmavé barvy. Osolíme, opepříme, přisypeme kmín a sladkou papriku, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka. Zeleninové lečo přecedíme přes cedník, přidáme k masu a krátce povaříme. Zahustíme hladkou moukou, kterou jsme rozmíchali ve studené vodě a
Podobné recepty jako Cikánská hovězí
Poutine recept
Začneme vařit hovězí vývar. Když je asi čtvrtina vývaru vyvařena, vývar přelijeme přes jemně nakouskovaný sýr, zamícháme a po 3 minutách osolíme a opepříme. Vše přelijeme přes upečené pomfrity. Poutine podáváme horké! Vyslovujeme "putýn" a jsou to vlastně sýrové žmolky na pomfritech (french fries) -
Podobné recepty jako Poutine
Jehněčí po mongolsku
Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:
Podobné recepty jako Jehněčí po mongolsku