Stroganov recept
Ve všech velkých světových restauracích. A nepatří do něj žádné okurky, kapary, bylinky, protlak rajčata, paprika, natož kečup atd. Musí tam být čtyři základní ingredience, které dávají tomuto jídlu charakteristickou a neopakovatelnou chuť: hovězí maso, žampiony, smetana a prášková hořčice Colman´s
Podobné recepty jako Stroganov
Hovězí Stroganov II.
Koukám, že tady málokdo pochopil, že "stroganov" není "hovězí na žampiónech" - první je minutková příprava masa (a to nejde z každého masa), druhé je dušení - výsledek jsou dvě úplně jiná jídla! Ale nedivím se - pokud bych to nikdy nejedl, tak jak to má být, taky bych to asi nevěděl.
Podobné recepty jako Hovězí Stroganov II.
Hovězí Stroganov recept
vzhledem k tomu,že hovězí po Stroganovsku je z pravé svíčkové tak není třeba ji dusit 2 hodiny,Tereza asi vaří ze zadního masa,protlak tam patří,zahustit máslovou jíškou a zjemnit sladkou smetanou,je to čerpáno z norem
Podobné recepty jako Hovězí Stroganov