Hovězí s jogurtem a zakysanou smetanou recept
1000 g hovězího masa zadního (vrchní šál) 100 g anglické slaniny nebo uzeného boku. 1 větší cibule. 1 kostka bujónu drůbeží - nemusí být. 1 - 2 polévkové lžíce kukuřičný škrob na zahuštění. Marináda: 200 g kysané smetany. 150 g bílý jogurt. 3 stroužky česneku prolisovaného.
Podobné recepty jako Hovězí s jogurtem a zakysanou smetanou
Svíčková na hrubo recept
Suroviny 4-5 porcí. Ingredience k naložení masa: - maso – 1 kg v celku - hovězí zadní (nejlépe pravá svíčková; může být také falešná svíčková kulatá plec. nebo-li židovská nebo falešná svíčková ze zadní kýty, velká plec, vrchní šál, předkýtí zadní kýty, zvěřina, klokaní maso, naložená vepřová panenk
Podobné recepty jako Svíčková na hrubo
Božské recepty s telecím masem
Patří telecí maso mezi vaši oblíbenou volbu? Pak si v našem výběru rozhodně najdete to své: uvařit si můžete kotletky, ragú, líčka nebo kolínko!
Podobné recepty jako Božskéy s telecím masem
Hovězí bourguignon
Postup přípravy receptu. 1. Očištěné maso nakrájejte na kostky velké 5 x 5 cm. Slaninu nakrájejte na kostky a dozlatova ji orestujte v silnostěnném kastrolu zastříknutém olejem. Vyndejte ji děrovanou lžící na talíř a nyní v kastrolu opečte ze všech stran maso.
Podobné recepty jako Hovězí bourguignon
Proslulý tatarák z Kantýny
hovězí zadní (vrchní nebo spodní šál) 1 kg; drcený zelený pepř 12 g; nadrobno nasekaná šalotka 60 g; zastudena lisovaný slunečnicový olej 30 ml; žloutky 5 ks; nastrouhaná kůra z 1/2 citronu; špetka soli
Podobné recepty jako Proslulý tatarák z Kantýny
Hovězí karabáček na světlém pivu
1. Maso rozdělte na 4 díly. 2. Prošpikujte je slaninou tak, aby byla vidět z obou stran, ochuťte a zprudka opečte na sádle dozlatova. 3. Cibuli nakrájejte na měsíčky, mrkev na tenké plátky, orestujte na sádle a na závěr přidejte podle chuti mletou papriku (pokud byste ji přidali dříve, základ vám zh
Podobné recepty jako Hovězí karabáček na světlém pivu