Hovězí vrchní šál -stejk recept


Hovězí vrchní šál -stejk recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Hovězí vrchní šál -stejk, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Hovězí vrchní šál -stejk. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Hovězí vrchní šál -stejk receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Hovězí s jogurtem a zakysanou smetanou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí s jogurtem a zakysanou smetanou recept

1000 g hovězího masa zadního (vrchní šál) 100 g anglické slaniny nebo uzeného boku. 1 větší cibule. 1 kostka bujónu drůbeží - nemusí být. 1 - 2 polévkové lžíce kukuřičný škrob na zahuštění. Marináda: 200 g kysané smetany. 150 g bílý jogurt. 3 stroužky česneku prolisovaného.

Podobné recepty jako Hovězí s jogurtem a zakysanou smetanou

Svíčková na hrubo recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Svíčková na hrubo recept

Suroviny 4-5 porcí. Ingredience k naložení masa: - maso – 1 kg v celku - hovězí zadní (nejlépe pravá svíčková; může být také falešná svíčková kulatá plec. nebo-li židovská nebo falešná svíčková ze zadní kýty, velká plec, vrchní šál, předkýtí zadní kýty, zvěřina, klokaní maso, naložená vepřová panenk

Podobné recepty jako Svíčková na hrubo

Božské recepty s telecím masem

Patří telecí maso mezi vaši oblíbenou volbu? Pak si v našem výběru rozhodně najdete to své: uvařit si můžete kotletky, ragú, líčka nebo kolínko!

Podobné recepty jako Božskéy s telecím masem

Hovězí bourguignon

Postup přípravy receptu. 1. Očištěné maso nakrájejte na kostky velké 5 x 5 cm. Slaninu nakrájejte na kostky a dozlatova ji orestujte v silnostěnném kastrolu zastříknutém olejem. Vyndejte ji děrovanou lžící na talíř a nyní v kastrolu opečte ze všech stran maso.

Podobné recepty jako Hovězí bourguignon

Proslulý tatarák z Kantýny

hovězí zadní (vrchní nebo spodní šál) 1 kg; drcený zelený pepř 12 g; nadrobno nasekaná šalotka 60 g; zastudena lisovaný slunečnicový olej 30 ml; žloutky 5 ks; nastrouhaná kůra z 1/2 citronu; špetka soli

Podobné recepty jako Proslulý tatarák z Kantýny

recept internet
recept internet

Hovězí karabáček na světlém pivu

1. Maso rozdělte na 4 díly. 2. Prošpikujte je slaninou tak, aby byla vidět z obou stran, ochuťte a zprudka opečte na sádle dozlatova. 3. Cibuli nakrájejte na měsíčky, mrkev na tenké plátky, orestujte na sádle a na závěr přidejte podle chuti mletou papriku (pokud byste ji přidali dříve, základ vám zh

Podobné recepty jako Hovězí karabáček na světlém pivu

Kde najít informace



×