Hovězí s jogurtem a zakysanou smetanou recept
1000 g hovězího masa zadního (vrchní šál) 100 g anglické slaniny nebo uzeného boku. 1 větší cibule. 1 kostka bujónu drůbeží - nemusí být. 1 - 2 polévkové lžíce kukuřičný škrob na zahuštění. Marináda: 200 g kysané smetany. 150 g bílý jogurt. 3 stroužky česneku prolisovaného.
Podobné recepty jako Hovězí s jogurtem a zakysanou smetanou
Svíčková na hrubo recept
- maso – 1 kg v celku - hovězí zadní (nejlépe pravá svíčková; může být také falešná svíčková kulatá plec nebo-li židovská nebo falešná svíčková ze zadní kýty, velká plec, vrchní šál, předkýtí zadní kýty, zvěřina, klokaní maso, naložená vepřová panenka; kuře není vhodné) - sůl - pepř - slanina – 200
Podobné recepty jako Svíčková na hrubo
Hovězí bourguignon
Hovězí bourguignon - recept: Očištěné maso nakrájejte na kostky velké 5 x 5 cm. Slaninu nakrájejte na kostky a dozlatova ji orestujte v silnostěnném kastrolu zastříknutém olejem.
Podobné recepty jako Hovězí bourguignon
Božské recepty s telecím masem
Patří telecí maso mezi vaši oblíbenou volbu? Pak si v našem výběru rozhodně najdete to své: uvařit si můžete kotletky, ragú, líčka nebo kolínko!
Podobné recepty jako Božskéy s telecím masem
Proslulý tatarák z Kantýny
hovězí zadní (vrchní nebo spodní šál) 1 kg; drcený zelený pepř 12 g; nadrobno nasekaná šalotka 60 g; zastudena lisovaný slunečnicový olej 30 ml; žloutky 5 ks; nastrouhaná kůra z 1/2 citronu; špetka soli; K podávání: řeřicha; česnek; nasucho opečené topinky; Nejlepší recepty emailem. Jednou týdně vám
Podobné recepty jako Proslulý tatarák z Kantýny
Hovězí karabáček na světlém pivu
Hovězí karabáček na světlém pivu - recept: Maso rozdělte na 4 díly.Prošpikujte je slaninou tak, aby byla vidět z obou stran, ochuťte a zprudka opečte na sádle dozlatova.Cibuli nakrájejte na
Podobné recepty jako Hovězí karabáček na světlém pivu
Ciabatta s flank steakem à la roastbeef recept
Ciabatta s flank steakem à la roastbeef. Hodnocení receptu je 4.6. 4.6 7×. Ohodnoťte recept. Maso očistíme, odblaníme, pokapeme olejem a vetřeme ho důkladně rukama do masa. Necháme asi 30 minut odležet při pokojové teplotě. Zapneme…. Marie Svarcova. Hovězí maso Doba přípravy: 30 minut + odležení mas
Podobné recepty jako Ciabatta s flank steakem à la roastbeef