Hovězí na zázvoru recept
hovezi se zazvorem recept zázvor zázvor hovězí kyta na zazvoru hovezí vypečky vaříme se zázvorem roštěná na zázvoru peceme hovezi pečeme hovězí maso recepty se zázvorem. Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř, zázvor mletý, mouka hladká, slanina, cibule.
Podobné recepty jako Hovězí na zázvoru
Kluci v akci - hovězí guláš
Kluci v akci - hovězí guláš, to mluví samo za sebe. Recept inspirovaný originálními kuchaři rozhodně stojí za vyzkoušení. ( celý recept) Ingredience receptu 800 g hovězí kližky 1 červená cibule 1 pórek 1 mrkev 5 brambor 5 stroužků česneku 400 ml červeného vína 100 ml olivového oleje 400 g sušených h
Podobné recepty jako Kluci v akci - hovězí guláš
Hovězí na zázvoru a česneku recept
Suroviny: přední hovězí, olej, cibule, česnek, zázvor, protlak rajčatový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, voda, mouka hladká, olej. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostky (část cibule - asi 2 lžíce - si dáme stranou) a vložíme do hrnce na horký olej. Cibuli restujeme dorůžova….
Podobné recepty jako Hovězí na zázvoru a česneku
Kluci v akci hovězí guláš
Kluci v akci hovězí guláš recept. Tento recept na guláš je sice rychlý, ale to neznamená, že je chuťově chudý. Přímo naopak! Už jen po přečtení ingrediencí, které do této verze guláše patří, se začínají sbíhat sliny. K jeho přípravě se trochu netradičně nepoužije maso čerstvé, ale zavařené.
Podobné recepty jako Kluci v akci hovězí guláš
Hovězí pupek s hrubozrnnou hořčicí recept
Suroviny: pupek hovězí, hořčice hrubozrnná, kapie, okurky sterilované, cibule, sůl, pepř, mouka hladká, režná nit. Plát hovězího pupku odblaníme. Osolíme, opepříme a potřeme velmi silnou francouzskou hrubozrnnou hořčicí. Potřený plát hovězího pupku smotáme….
Podobné recepty jako Hovězí pupek s hrubozrnnou hořčicí
Tradiční guláš z hovězí kližky
Tradiční guláš z hovězí kližky Zdroj: archiv Pražské řeznictví. 10x. Pro přípravu dobrého guláše potřebujete jen správný kus masa a hodně cibule. Ta se dlouhým dušením téměř rozvaří a guláš krásné zahustí bez použití mouky. Plnou chuť doladí koření, česnek a trochu protlaku. V jednoduchosti je prost
Podobné recepty jako Tradiční guláš z hovězí kližky
Kadlíkovo dušené hovězí recept
Postup přípravy. Hovězí jsem vyválel v celém pepři, novém koření a bobkovém listu, dal do lednice. Po dvou dnech jsem na něj nalil asi 0,5 l červeného vína, a nechal marinovat. Průběžně jsem kontroloval a obracel.
Podobné recepty jako Kadlíkovo dušené hovězí
Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela recept TopRecepty ...
Suroviny: hovězí zadní, , cibule, rajče, sůl, pepř mletý, víno bílé suché, voda. Paradajky nakrojíme do kríža, ponoríme ich na chvíľu do vriacej vody, ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Mäso nakrájeme na prúžky, cibuľu na….
Podobné recepty jako Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela TopRecepty ...
Znojemská hovězí roláda recept
Stočíme v roládu a zpevníme nití. Na 2 lžících oleje usmažíme do růžova oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli. Vložíme rolády, osmahneme ze všech stran, podlijeme vodou a osolíme. Jakmile je maso měkké, přidáme 1 lžíci hořčice a na drobno nakrájené okurky.
Podobné recepty jako Znojemská hovězí roláda
Hovězí váleček
Způsob přípravy. Z masa nakrájíme asi 5 plátků. Naklepeme je, osolíme a opepříme. Nakonec je obalíme v hladké mouce. V kastrole zahřejeme olej a plátky na něm zprudka opečeme z obou stran. Pak maso podlijeme vývarem, přikryjeme poklicí a zvolna ho dusíme do měkka. Občas ode dna promícháme a podlijem
Podobné recepty jako Hovězí váleček
Kotlíkový guláš recept
Kotlíkový guláš. Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se předvést. Jídlo s vůní ohně je nezaměnitelné. Kotlíkový guláš bude chutnat všem. 4,7 (9×) magdalenka. 14 názorů. 180 min.
Podobné recepty jako Kotlíkový guláš
Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
1. 2011 14:31 +15 dalších fotek Přidat fotku Suroviny 8 porcí 1500 g hovězí špičky 250 g libovější slaniny 750 ml červeného vína (např. Beaujolais, Burgunské) 500 ml hovězího vývaru 250 g malých žampionů 1 mrkev 1 cibule 5 stroužků česneku 1 větší rajský protlak (2-3 lžíce) 20 šalotek hladká mouka č
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě recept
Suroviny: líčka hovězí, rychlosůl, cibule, mrkev, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, olej, voda, sůl, paprika čerstvá bílá, nať petrželová, okurky sterilované, cibulka jarní, jíška světlá. Líčka jsou čím dál oblíbenější maso. Hodí se zejména na dušení.
Podobné recepty jako Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
Variace na znojemskou hovězí recept
Suroviny: hovězí zadní, cibule, slanina, pepř, sůl, mouka hladká, okurky sterilované, olej. Slaninu nakrájíme na kostičky. Dáme na pánev a důkladně vyškvaříme. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a necháme zrůžovět. Vše přendáme do….
Podobné recepty jako Variace na znojemskou hovězí
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami recept ...
Roštěnou jemně prsty naklepeme a nakrájíme na menší plátky, okořeníme a necháme chvíli v lednici odležet. Cibulku zpěníme na oleji, přidáme maso a opečeme z obou stran aby bylo maso "zatáhlé". Jak nakrájet cibuli Pak přidáme houby (sušené spaříme horkou vodou), zalijeme horkou vodou nebo vývarem. Ok
Podobné recepty jako Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami ...
Hovězí na česneku recept
Šťavnaté hovězí na česneku podáváme obvykle s knedlíkem, ale chutnat nám bude i s těstovinami. 4,9 (23×) JanaB1 13 názorů 135 min 27. 1. 2013 13:40 +1 další fotka Přidat fotku Suroviny 5 porcí 500 –600 g hovězího předního masa (nebo kližky) 3 lžíce oleje (nebo sádla) 2 hlavy česneku 1 –2 lžíce plnot
Podobné recepty jako Hovězí na česneku
Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“. Tradiční francouzský recept, který proslavila fenomenální Julia Child, zvládnete bez obav i u vás doma. Šťavnaté maso v silné omáčce dostane každého. Připravte tuto specialitu například k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Hovězí pečeně na cibuli recept
Zalijeme vínem a vývarem, vše rozmícháme metličkou, vložíme zpět maso, kastrol zaklopíme a na 1,5-2 hodiny dáme péct do trouby vyhřáté na 170 °C. Podáváme s petrželkovými brambory, které byly vařené ve slupce a plátek masa můžeme pokrýt klínky zvlášť osmažené cibule. Poznámka autorky receptu Zdroj:
Podobné recepty jako Hovězí pečeně na cibuli
Hovězí s mrkví na červeném víně recept
Maso nakrájíme na nudličky nebo menší kostky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Použijeme nejlépe těžký litinový kastrol, ve kterém rozehřejeme asi 2 lžíce oleje a maso prudce osmahneme ze všech stran. Pak maso vyndáme, do kastrolu přilijeme lžíci oleje a vhodíme nakrájenou cibuli a mrkve pokráj
Podobné recepty jako Hovězí s mrkví na červeném víně
Utopenci pro návštěvy recept
Vnitřek posypeme trochou pepře, sladké mleté papriky (kdo chce může i trošku pálivé papriky), nacpe půlkolečky cibule a papriky na nudličky. Na dno sklenice dáme vstvičku cibule s pokrájeným česnekem na plátky, nato utopence a ty zase zasype cibulí s česnekem. Vše zalijeme vychladlým nálevem a nechá
Podobné recepty jako Utopenci pro návštěvy
Šaldorfská grilovaná krkovička recept
Suroviny: krkovice s kostí, brambory, cibule, česnek, majoránka sušená, houby sušené, sůl, olej, rozmarýn. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme, posypeme majoránkou a necháme přes noc uležet. Brambory nakrájíme na jemné plátky a cibuli na….
Podobné recepty jako Šaldorfská grilovaná krkovička
Hovězí plátky na houbách recept
Podlijeme vývarem, poprášíme houbovým kořením a přikryté pokličkou vložíme do trouby vyhřáté na cca 220 °C. Teplotu snížíme na cca 170–180 °C a necháme maso pomalu péct. Mezitím na sádle osmahneme druhou, na kostičky nakrájenou, cibuli.
Podobné recepty jako Hovězí plátky na houbách
Pracná Kokosová roláda pro profíky recept
Mléko společně s cukrem přivedeme k varu a přidáme kokos. Necháme asi půl hodiny stát a poté důkladně přepasírujeme. Vzniklé kokosové mléko opět vlijeme do hrnce, zahustíme škrobem a dobře povaříme. Základ krému pak za stálého míchání vychladíme a nakonec do vychladlého krému zašleháme Heru máslová
Podobné recepty jako Pracná Kokosová roláda pro profíky