Italské rizoto II
Tradiční italské rizoto, postupem a chutí poněkud lišící se od toho českého. Aby se výsledný pokrm mohl pyšnit názvem risotto, musí si nejprve rýže projít krátkým osmažením a až poté je vařena. V Itálii se na přípravu rizota používá tradiční kulatozrnná rýže, např. Arborio či Carnaoli. V Čechách se
Podobné recepty jako Italské rizoto II
Tiramisu s mascarpone recept
Zeleninové rizoto s kuřecím masem. 4,4 705 hodnocení Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem. 28. 10. 2020 Postup přípravy. Žloutky vyšleháme s mletým cukrem a lžící horké vody do pěny. Poté přidáme mascarpone a ručně vyšleháme v hladký krém. Šlehačku vyšleháme se lžící vanilkou ovoněného mo
Podobné recepty jako Tiramisu s mascarpone