Foagra
Foagra, neboli Foie Gras, jsou pochoutkou připravenou z jater vodních ptáků, nejčastěji hus a kachen. Přílohou k této d...
Kachní játra Foie Gras recept
Kachní játra po vybalení opláchneme a uložíme před přípravou v lednici. Zeleninovou přílohu připravíme tak, že nakrájíme kedlubnu na kostičky, polovinu karotek nakrájíme na šikmá kolečka, druhou polovinu karotek necháme vcelku, jarní cibulku i s natí na kolečka, mladou cuketu na silnější kolečka a p
Podobné recepty jako Kachní játra Foie Gras
Foie gras recept
HusíT játra dost dobré kvality dováží p.Topfer www husí jatra.cz husíjatra@gmail.com _ přeji dobré chutnání p.s.to je ten pán co vlastní hospodu U Švejka v Pze na Bojišti zdr.ad husí játra dováží p.Tepfr majitel Švejka v Praze na Bojišti husijatra@gmal.com Smekám čepici židi umí obchodovat.Zdr.ad. O
Podobné recepty jako Foie gras
Foie gras recept
Kachní játra udaná v receptu mohou být pouze normální, nevykrmená. Foie gras se při teplotě nad 80°C úplně roztečou. Opéct se nedají, zbyl by po nich malinký škvareček. Musí se pošírovat nebo tepelně upravit metodou sous-vide. Podávají se vychlazená. Last not least: Ušetři si porto na protestní dopi
Podobné recepty jako Foie gras