Sumčí hranolky s teplou zeleninou recept
300 g maso ze sumce (bez kosti s kůží) 1 menší žlutá cuketa 1/2 červené cibule 1/2 červené papriky (kapie) petrželová nať slunečnicový olej máslo sůl pepř hladká mouka sušená hořčice. Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři. Recept se mi líbí. Postup přípravy receptu. Sumčí maso i s kůží zbavíme případný
Podobné recepty jako Sumčí hranolky s teplou zeleninou
Bratislavský sumec
Oloupanou a nakrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme kůže a kosti zbavené plátky sumce, papriku, protlak, citronovou šťávu a vše dusíme 10 minut. Pak přilijeme mléko s rozkvedlanou moučkou a ještě chvíli povaříme. Podáváme s vařenými bramborami.
Podobné recepty jako Bratislavský sumec