Vepřový nářez ze šunkovaru recept
Dobře udusat a několikrát bouchnout na tvrdou podložku, ať se ven dostane veškerý vzduch. Sáček zavázat, šunkovar uzavřít a na 24 hodin uložit do lednice. Po této době vložit šunkovar do vřící vody, ustálit na teplotu 75-80°C a nechat dvě hodiny. Šunkovar potom ochladit a studený dát do lednice aspo
Podobné recepty jako Vepřový nářez ze šunkovaru
Kuřecí směs pod křupavou peřinkou recept
Nejprve si nakrájíme kuřecí prsa na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme asi 1/2 lžičky sušeného česneku, tymián , lžičku oleje, solamyl a promícháme. Necháme v lednici uležet alespoň 2 hodiny. Dále si nakrájíme papriku na plátky, rajčátka na poloviny a cibuli na měsíčky. Žampiony oloupeme a nakrájí
Podobné recepty jako Kuřecí směs pod křupavou peřinkou