Rybí polévka
...rybu ve formě polévky se u nás dělá hlavně na Vánoce. ... Rybí polévka je však velmi prospěšná během celého podzimního a zimního...
Rybí vývar
...hodí se i jako základ pro přípravu dalších polévek nebo omáček. K jeho vyhotovení se hodí náš ... tradiční kapr, ale také ryby jako treska nebo candát....
Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
...se historici začali zabývat okolnostmi nejen velkých událostí, ale i aspekty běžného života ... Pojďme se tedy podívat na to, jak se jedlo dříve a ve druhém plánu zjistit, jak se změnilo vnímání...
Vaření podle Herbáře: sváteční ryba trochu jinak
...pokrm, v trochu netradičním podání. Štědrovečerní menu se v českých domácnostech se může ... receptu na sváteční tabuli sáhla po české rybě – candátovi. Tato dravá ryba má na podzim a v zimě lovnou...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Candát ve recepty