Pečený kančí hřbet
Pečený kančí hřbet můžeme doplnit švestkovou omáčkou a bramborovými noky. Nebo dušeným zelím a bramborovými knedlíky....
Těstoviny s vepřovým ragú
Těstoviny s vepřovým ragú mají svůj původ a základ ve vepřové pleci, která je dušená v kuřecím vývaru, celeru a tymiánu, ...
Babica vs. Sapík
...o vaření Babica vs. Sapík můžeme vidět každý víkend na TV ... ne jednoho kuchaře, ale hned dva. Jsou to Jiří Babica a Jaroslav Sapík. Zatímco Sapík ve svém...
Perfektní lasagne? Vyzkoušejte tajnou přísadu Jamieho Olivera!
Britského šéfkuchaře a hvězdu kuchařských show Jamieho Olivera, není třeba fanouškům vaření příliš představovat. Jeho poř...
Ragú z hovězích žeber
Ragú z hovězích žeber je opravdu pochoutka. Trochu déle trvá celé vaření, ale rozhodně to stojí za to. Sušené houby na...
Telecí ragú
Telecí ragú podáváme rýží nebo s knedlíky. Pokud nestíháme uvařit přílohu, postačí i čerstvé pečivo....
Houbové ragú
Houbové ragú s čerstvým pečivem nebo s dušenou rýží rozhodně stojí za zkoušku. Pokud nemáte čerstvé lesní houby, klidně p...
Top 5 vegetariánské recepty na měsíc duben…
...je to, že si pořídíte za pár kaček. Oproti ragů připraveného z masa, máte toto jídlo hotové do 30...
Zvěřina v naší kuchyni? Byla by velká škoda ji vynechávat.
...králíkem, zajícem, srnčím, dančím, jelením, kančím nebo mufloním masem. Také tu můžete dostat ... občas připravit třeba takové delikatesy, jako je kančí nebo jelení guláš ,nebo svíčková ze srnčího masa....
Ragú z červené řepy
Vegetariánské ragú, které vás příjemně zahřeje a zasytí. Vaříme ze sezónních surovin a naše tělo nám za to poděkuje poděk...
Hovězí ragú na víně
Hovězí ragú na víně podávejte třeba s houskovými knedlíky. Také se k němu velmi dobře hodí noky. ...
Polévka ragú
Polévka jako ragú je originální recept, který má svůj původ v Asii, ale polévku ragú vařily i naše babičky....
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
...bílém víně. Husí játra naservírujeme s hruškovým ragů ozdobené malou hruštičkou. Polévka: Tradiční...
5 tipů jak zpracovat velikonoční vajíčka
Velikonoční svátky jsou u konce a v ošatce zbyla kopa vajec? Vyhodit je by byla škoda a mrhání peněz, protože vejce jsou ...
Ragú z cizrny a brambor
Tohle ragú obsahuje samé zdravé ingredience a ještě navíc skořici a kurkumu, které dodají pokrmu orientální nádech. ...
Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Hovězí ragú
Hovězí ragú vařené s dobrým červeným vínem, podávané s čerstvým pečivem je opravdu pochoutka pro labužníky. ...
Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
V posledním desetiletí se historici začali zabývat okolnostmi nejen velkých událostí, ale i aspekty běžného života tehdej...
Charakteristika všech druhů steaků, abyste příště netápali
Jestli patříte mezi ty, kteří si rádi dopřejí pořádný kus masa, tak jste na správném místě, protože vám představíme jedno...
Cuketové ragú
Směs dušených cuket, paprik a rajčat je velmi svěží. Podávat se dá jako příloha k masu nebo ho lze servírovat jako hlavní...
Cuketové lasagne
Chuť cuketových lasagní v tomto receptu dosahuje stejných výšin jako u masové varianty. Křupavá krusta a vláčný vnitřek,...
Šípková omáčka
...omáčka se neobejde bez pořádného kusu zvěřiny. Kančí na šípkové omáčce musí ochutnat každý. Recept zde...
Pečené paprikové kuře
Pečené paprikové kuře je pikantní maso pečené v zeleninovém ragú. Použít můžete i kuřecí prsa....
Rajčatová omáčka sugo
Italská kuchyně se bez rajčatové omáčky téměř neobejde. Používá se při přípravě masových ragú, těstovin i jako omáčka na ...
Rajský protlak domácí
Protlak z rajčat se hodí k dohušťování omáček, polévek i masových ragú. V české kuchyni není rajský protlak nic nového, n...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Babica kančí ragů recepty