Pečený bůček
Pečený bůček je oblíbená a jednoduše připravená pochoutka, kterou můžeme jíst za tepla i za studena....
Asijský pečený bůček
Vyzkoušejte tento asijský recept na pečený bůček, po kterém se vám budou sbíhat sliny. Rafinovaná směs koření a křehké šť...
Babica vs. Sapík
...o vaření Babica vs. Sapík můžeme vidět každý víkend na TV ... ne jednoho kuchaře, ale hned dva. Jsou to Jiří Babica a Jaroslav Sapík. Zatímco Sapík ve svém...
3 recepty na lákavé pochoutky, které vás zahřejí
Venku přituhuje a dokonce i ti nejotužilejší oblékají zimní bundy. Advent s sebou přinesl mrazy a sněhové přeháňky. My pr...
Vepřový bůček pečený s červenou cibulí
Vepřový bůček pečený v troubě s červenou cibulí, třeba jen s čerstvým chlebem, je pochoutka pro labužníky. Můžete přidat ...
Pečený bůček marinovaný
Pečený bůček marinovaný je nejlepší třeba s bramborovým knedlíkem. Ale s čerstvým chlebem, kyselou okurkou a hořčicí vám ...
Domácí bůček
Domácí bůček si připravíme snadno a můžeme mít v lednici připraveno lákavé pohoštění pro hosty. Podáváme s chlebem, můžem...
Zabijačka v restauraci Jam&co. 10.11.2018
V naší oblíbené restauraci Jam&co. se chystá v sobotu 10.11.2018 zabíjačka. Přijďte ochutat zaručeně perfektní zabijač...
Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
V posledním desetiletí se historici začali zabývat okolnostmi nejen velkých událostí, ale i aspekty běžného života tehdej...
Plněný pita chléb
Plněný pita chléb je rychlé a chutné jídlo připravené během chvilky. Pita chléb skýtá spoustu možností jak ho naplnit, ta...
Bramborák plněný kuřecím masem a cheddarem.
Bramborák plněný kuřecím masem je náročnější na přípravu, ale výsledek stojí za to. Jako přílohu můžeme zvolit zelenino...
Smažený řízek plněný houbami
Smažený řízek plněný houbami podávejte s vařenými brambory. Vepřový řízek trochu jinak bude jistě příjemným překvapením....
Jak vařit při cukrovce
Cukrovka, neboli diabetes, je nemoc, při které náš organizmus nedokáže udržet správnou koncentraci krevního cukru (neboli...
Top 5 receptů na saláty
Blíží se plavková sezóna!Pro mnoho žen je letní období doslova noční můrou. A proč? Začnou být vidět ženské ladné i „nela...
Plněný vepřový řízek
Plněný vepřový řízek se hodně podobá klasickému cordon blue, ale ten má být z telecího masa. I tato varianta je ale skvě...
Pečený bůček
Pečený bůček můžeme jíst i za studena. Nakrájíme ho na plátky a s čerstvým pečivem a naloženou okurkou bude všem chutnat....
Plněný grilovaný hermelín s pivní omáčkou
Vylepšete si letní grilování nevšedním hermelínem plněným houbami a ořechy. Přidejte pečené brambory na které se skvěle h...
Jsou Češi dnes ještě schopní vyrábět uzeniny sami doma?
V minulosti měla spousta lidí na zahradě vlastní udírnu pro výrobu domácích uzenin, ovšem takové doby jsou, bohužel, dávn...
Na podzim vsaďte na fazole a červenou řepu. Zahřejí a dodají potřebné látky
S podzimem automaticky přecházíme na hutnější, ale hlavně teplá jídla. Už nás tolik nelákají čerstvé zeleninové saláty pr...
Nadívaný vepřový bok
Nadívaný vepřový bok chutná báječně s domácí bramborovou kaší nebo s bramborovým salátem. Připravíme ho snadno v troubě....
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem je pikantní a vydatné jídlo. Můžeme ji podávat s vařenými mladými brambory, ...
Bramborák
Bramborák je velmi oblíbená česká chuťovka. Jednoduchý a přitom, tak dobrý. Můžeme ho udělat i plněný, nebo potřít hořčic...
Velikonoční nádivka – recept
Velikonoční nádivka je tradičním pokrmem neodmyslitelně spjatým s tímto obdobím. Kde se na českých talířích vlastně velik...
Bramboráky plněné kuřecím masem
Každý kdo vejde do bytu a ucítí vůní bramboráku s kuřecím masem, zamíří do kuchyně. Ideální jako sobotní oběd nebo večeře...
Tradiční velikonoční šoldra
Tato tradiční velikonoční delikatesa - velikonoční šoldra - je oblíbená především ve Slezsku. V podstatě se jedná o kynut...
Bramborový knedlík
Bramborový knedlík podle tohoto receptu je jednoduchý a uvařit ho dokáže i nezkušený kuchař. Je to velmi oblíbená příloha...
Výpečky z vepřového masa
Výpečky z vepřového masa budou chutnat třeba s bramborovým knedlíkem a se zelím. A někdo je má raději se špenátem, což j...
Domácí vepřový prejt
Domácí vepřový prejt chutná s vařenými bramborami a kyselou okurkou. Nebo s domácím naloženým zelím....
Pomazánka na topinky
Pomazánka na topinky je z masa a hodí se jako skvělé pohoštění pro přátele při společných oslavách. Ale může to být i sk...
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky podávejte třeba s bramborovými knedlíky. A k tomu můžete přidat dušený čerstvý špenát. Zdroj fotografie:...
Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Pečená vepřová žebra patří k oblíbeným jídlům v nejedné klasické české hospůdce. Hodí se totiž ideálně k pivu. Které trik...
Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Holandský řízek a jeho recept do české kuchyně neodmyslitelně patří. Je chutný a jeho příprava zase není tolik složitá. O...
Králičí stehna pečená v troubě
Králičí stehna pečená v troubě s vepřovým bůčkem a cibulí jsou nejlepší s bramborovým knedlíkem a špenátem. Ale i dozlato...
Vepřové výpečky z krkovice
Vepřové výpečky z krkovice jsou ve finále téměř libové, protože většina tuku z masa se vypeče. Pro milovníky hodně tučnýc...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Babica plněny buček recepty