Rychlý oběd z vepřové kýty recept
Vepřova kýta (stehenní část zadní nohy) se skvěle hodí k přípravě nejrůznějších pokrmů. Od řízků, přes kuřecí nudličky až...
Rychlý oběd
Uvařit v co nejkratší době a s minimem ingrediencí báječné jídlo? Kdo by si to nepřál! Pro všechny, kdo bojují s nedostat...
Tipy na lahodný oběd v červnu 2020...
Nastalo pravé poledne a je čas na oběd. Co budeme obědvat v roce 2020 a jaké jsou aktuální obědové trendy pro rok 2020, s...
Snídaně, oběd, večeře, svačiny – nevíte, co si dát zdravého?
Začínáte řešit svůj jídelníček a nevíte, co za potraviny zařadit? Jíte pořád to samé dokola a hledáte inspiraci pro vaše ...
Šťavnaté pečené kuře
Pečené kuře je skvělá pochoutka na váš oběd. Snadné k upečení - skvělý pokrm. Nejprve opláchneme a osučíme kuře. ...
Pečený bůček
Pečený bůček můžeme jíst i za studena. Nakrájíme ho na plátky a s čerstvým pečivem a naloženou okurkou bude všem chutnat....
Zapečené kuřecí maso se smetanou a bramborami
Zapečené kuřecí maso se smetanou a bramborami je jednoduchý oběd připravený v jednom pekáči. Můžete recept obměnit použit...
Top 5 saláty na lehký oběd
Lehký oběd, který vás v práci neodstaví od pracovního tempa a z kterého získáte dostatek energie? Salát plný zeleniny a v...
Houbový kuba: tradiční štědrovečerní oběd
Kdo chce vidět na Štědrý den zlaté prasátko, ten by se měl postit. Ne všechny výklady tohoto rčení však trvají na hladovc...
Králičí stehna s pečenými bramborami a slaninou
Králičí stehna s pečenými bramborami a slaninou mají tu výhodu, že celý oběd připravíte v jednom pekáči....
Krkovička pečená se zelím
Krkovička pečená se zelím, doplněná bramborovým nebo houskovým knedlíkem, je jednoduchý recept na sváteční oběd. ...
Zapečená brokolice s cuketou a špenátem
Zapečená brokolice s cuketou a špenátem je chutné zeleninové jídlo. Voní dobrými sýry a podáváme ho horké, může to být bá...
Tipy na oběd v červenci 2020…
Máme tady vrchol léta, horké dny přejí lehkým a zdravým jídlům. V červenci nastává konečně čas sklizně, to nahrává přípra...
Svatomartinské tradice: proč se jí husy a pije mladé víno?
Nejen sníh je spojený s postavou Martina. Se svátkem tohoto světce souvisí i konzumace dobrého jídla a pití. Vždyť sama p...
Farmářské kuře s brambory
Farmářské kuře s brambory je voňavé jídlo připravené v troubě v jednom pekáči. Báječná večeře nebo oběd pro celou rodinu...
Zapečené zelí s klobásou
Zapečené zelí s klobásou je celé jídlo, připravené v jednom pekáči. Zdravé a do sychravého zimního počasí jako dělané....
Vepřová kýta v zeleninové omáčce
Vepřová kýta v zeleninové omáčce bude výborná s jakoukoliv přílohou. Ať jsou to vařené brambory, rýže nebo třeba noky....
Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení
Omamná vůně povidel a marmelád, aneb zavařování, sterilování, nakládání, moštování, sušení a mražení. Nejen pálící ...
Jak nás okouzlila kolekce Clever Cooking od Villeroy & Boch
Běžné vaření probíhá zpravidla tak, že v pekáči pokrm připravíte, na talíř pak servírujete a co zbyde, uložíte do krabičk...
Zapečené zelí se šunkou
Zapečené zelí se šunkou, bramborami a další zdravou zeleninou, je jídlo připravené v jednom pekáči. Všechny chutě se při...
Jarní zeleninový hrnec s bylinkovými knedlíčky
Jarní zeleninový hrnec s bylinkovými knedlíčky je voňavé zeleninové jídlo, které připravíme v jednom pekáči pro spoustu l...
Zapečená růžičková kapusta
Zapečená růžičková kapusta je skvělé jídlo nejen pro vegetariány. Můžeme ji podávat s vařenými brambory nebo třeba s bram...
Svatomartinské slavnosti: Oslavte letos tuto chutnou tradici v teple domova!
Tento symbolický svátek oslav konce sklizně a začátku zimy spadá na 11. 11. a neodmyslitelně k němu patří víno a pečená h...
Těstoviny – jejich dělení a nejznámější druhy, jako jsou špagety, fusilli a lasagne
Těstovin po celém světě existuje celá řada. Mohou se rozdělit na několik set druhů. Ty úplně nejběžnější se dělí na dlouh...
Kachna dušená s kořením
Kachna dušená s kořením chutná jako zvěřina i když je domácí. Podáváme ji třeba s vařenými brambory....
Rizoto s kuřecím masem
Rizoto s kuřecím masem je lehké a zdravé jídlo. Uvaříme ho v jednom pekáči, snadno a rychle....
Hovězí krk
Hovězí krk pečený s kořenovou zeleninou bude nejlepší s brambory nebo s bramborovou kaší. Ale ani rýže není špatnou volb...
Smažené brambory s vejci a cuketou
Smažené brambory s vejci a cuketou, to je skvělá večeře pro všechny, děti i dospělé. Sýr můžete použít i jiný, podle vlas...
Králík pečený nadivoko
Králík pečený nadivoko je jemné ale i pikantní maso. Přílohou může být třeba dušená zelenina...
Kuřecí prsa pečená se smetanou
Kuřecí prsa pečená se smetanou jsou opravdu smetanově lahodná. Zároveň s nimi upečete v jednom pekáči i brambory, což je ...
Kuřecí prsa zapečená s bramborami
Kuřecí prsa zapečená s bramborami ve smetaně jsou jídlem, které připravíme snadno a poměrně rychle v jednom pekáči. ...
Zapečená zelenina se sýrem
Zapečená zelenina se sýrem je pikantní a zdravé jídlo připravené v jednom pekáči. Nic nebrání tomu, abyste si do receptu ...
Pečený losos s brambory
Pečený losos s brambory a zelenými fazolkami připravíme velmi jednoduše v troubě v jednom pekáči. Pomocí doplňujícího koř...
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem je pikantní a vydatné jídlo. Můžeme ji podávat s vařenými mladými brambory, ...
Smažené filé s hranolky a hrachovou kaší
Smažené filé s hranolky a hrachovou kaší je celé jídlo které můžeme uvařit třeba i dětem. Rybí filety mohou být třeba z m...
Kaviár z lilku
Kaviár z lilku je výborná pomazánka nebo také dip ke grilovaným masům. Snadno ho připraví i začínající kuchař. Lilky o...
Klasické Chili Con Carne
Klasické Chili Con Carne je pikantní pochoutka. Můžeme ho podávat s čerstvým nebo i s opečeným pečivem. Trouba musí bý...
Pečená kachna se zelím
Pečená kachna se zelím je labužnická pochoutka pro mnohé z nás. Třeba s houskovým knedlíkem, nebo možná i s bramborovým. ...
Slaný pudink s pórkem a sýrem
Díky tomuto receptu budete mít pocit, že pudink a chleba k sobě odjakživa patří. Což je dost divný. Ale sami uvidíte, že ...
Hovězí falešná svíčková recept
Recept a falešná svíčková s hovězím masem je jedno z nejklasičtějších jídel české kuchyně. Pochutná si na ní snad úplně k...
Olivový chléb se sušenými rajčaty a chřestem
Olivový chléb se sušenými rajčaty a chřestem si upečeme doma a je to opravdu pochoutka. Jako příloha třeba k salátům, neb...
Šunkofleky
Šunkofleky jsou dávno oblíbené jídlo pro svou jednoduchost a výbornou chuť. Můžeme je doplnit naloženou okurkou, nebo sa...
Staročeská husa s červeným zelím
Staročeská husa s červeným zelím s mandlemi a jablky je jedním z výborných vyzkoušených receptů na husu. Můžeme ji podáva...
Hovězí na česneku
Hovězí na česneku z výborného předního hovězího masa je jídlo, které nemůžete pokazit. Díky přednostem tohoto masa je šťa...
Rizoto z cizrny a pohanky s kuřecím masem
Rizoto z cizrny a pohanky s kuřecím masem je výborné jídlo bez lepku. Máme-li po ruce ještě nějaké zelené bylinky, můžeme...
Pečené jehněčí s bezlepkovou omáčkou
Pečené jehněčí s bezlepkovou omáčkou je verze tradičního novozélandského jídla, upravená pro celiaky. Je to skvostná poch...
Králík na smetaně
Králík na smetaně s houskovým knedlíkem je pochoutka pro labužníky. Připravte toto sváteční jídlo třeba k nedělnímu obědu...
Kuře na žampionech
Kuře na žampionech bude nejlepší podávané s dušenou rýží. Stejně tak ale k němu můžeme uvařit brambory....
Králík s hořčičnou omáčkou
Králík s hořčičnou omáčkou bude výborný s bramborovou kaší. Nebo také s domácím bramborovým knedlíkem....
Slovenská fašírka
Slovenská fašírka je hodně podobná naší sekané. Možná je o něco pikantnější....
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Obed v pekaci recepty