Bramborový salát s opečenou slaninou podle Pohlreicha
Tento salát připravený podle receptu Zdeňka Pohlreicha je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Chuťové buňky ale potěší ...
Salát coleslaw podle Pohlreicha
Tento svěží a zdravý salát se na náš stůl probojoval z Ameriky, kde se stal klasikou. Je příjemně nasládlý, krémový, báje...
Jaký salát ke grilovanému masu?
Léto, čas přátelských návstěv, podvečer, zahrady vonící grilovaným masem. K tomu patří také skleněné mísy plné lákavých z...
Omáčka na grilování je nejlepší domácí – 4 recepty
Bylo léto v plném proudu – máj už v čudu –večerní párty – byl grilování čas.Scéna je připravená. Vše na svém místě. Maso ...
Zeleninová příloha k pečenému masu
Zeleninová příloha k pečenému, nebo třeba grilovanému masu, může být samozřejmě i samostatným jídlem. Přidat můžete ko...
Koprová omáčka podle Pohlreicha
Tato omáčka rozděluje české strávníky na dva tábory - na ty, kdo ji milují a pak na ty, co ji nemohou ani cítit. Známý šé...
Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha
Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha je pikantní. Podávejte ji v misce a každý si podle chuti může maso na talíři ...
Grilovací hit: BBQ omáčka podle Jamieho Olivera
Její chuť je sladkokyselá, barva načervenalá a díky ní si maso uchová šťavnatost. Barbecue omáčka je klasika, kterou znám...
Guacamole: zelená omáčka, kterou milují celebrity
Základ populárního zeleného dipu tvoří avokádo. O tom, že se jedná o potravinu velmi chutnou napovídá i fakt, že je avoká...
Koprová omáčka podle Pohlreicha
Koprová omáčka podle Pohlreicha je voňavá letní polévka. Má spoustu příznivců, ale i těch kteří ji odmítají. Tenhle recep...
Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha bbq
Grilovací sezona se kvapem blíží a mnozí na ni již netrpělivě čekají. Nad ohněm připravené hamburgery a steaky sice nemaj...
Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Pečená vepřová žebra patří k oblíbeným jídlům v nejedné klasické české hospůdce. Hodí se totiž ideálně k pivu. Které trik...
Domácí rajčatová omáčka jako od Itala
Sugo, neboli omáčka z rajčat, tvoří v Itálii základ jídelníčku. Používá se jako omáčka na pizzu, jako základ omáček na tě...
Bešamelová omáčka
To je prostě základ Pokud se naučíte bešamelovou omáčku, máte zmáknuto hned několik tradičních českých omáček. Je jednodu...
Domácí barbecue omáčka na žebírka
Jednoduchá marináda připomíná chuť oblíbených amerických bbq omáček. Je však vylepšená kouskem hořké čokolády....
Hovězí líčka podle Pohlreicha
Hovězí líčka podle Pohlreicha jsou jídlo pro labužníky. Jemné, dlouho pečené maso chutná skvěle. Přílohou bývá bramborová...
Špagety carbonara podle Pohlreicha
Špagety carbonara podle Pohlreicha připravujete jen z kvalitních těstovin. Jen tak si na nich opravdu pochutnáte....
Křen jako příloha k masu i účinný lék proti nachlazení
Silný kořen vytrvalé byliny křenu selského se tradičně používá jako příloha k těžkým masitým pokrmům a klobásám. Také v l...
Top 10 nej omáček
Říká se, že umět uvařit dobrou omáčku patří k základním kuchařským dovednostem. Máte-li dobrý recept, není to ale vůbec ž...
Hovězí guláš podle Pohlreicha
Hovězí guláš podle Pohlreicha doplňte klasicky třeba jen pečivem. Ale jestli bude někomu více chutnat s knedlíkem, tak r...
Caesar salát podle Pohlreicha
Caesar salát podle Pohlreicha je salát původem z Mexika. Ale dnes ho dostanete ve většině restaurací po celém světě. A s...
Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Holandský řízek a jeho recept do české kuchyně neodmyslitelně patří. Je chutný a jeho příprava zase není tolik složitá. O...
Top 5 recepty na červenec 2021…
Červenec je symbolem zralého ovoce, které nás osvěží v nejteplejším měsíci roku. Inspirujte se našimi sezónními tipy na l...
Top 5 receptů na červen aneb jezte sezónně lokální potraviny…
Oslavte s námi červen, který je plný sezónních chutí přicházejícího léta. Inspirujte se výběrem receptů ze sezónních suro...
Hrachová kaše od Pohlreicha
Luštěnina hrách je bohatý na kvalitní bílkoviny a dříve tvořil základ jídelníčku. Dnes se k této potravině v kuchyni post...
Angreštová omáčka
Angreštová omáčka pochází z polské kuchyně a výborně pasuje hlavně k drůbežímu masu a vařenému masu. Tady je recept....
Jablková omáčka
Jablková omáčka, nebo chcete-li jablečná omáčka je sice v našich krajích netradiční, ale rozhodně zklamaní nebudete. Rece...
Švestková omáčka
Její chuť by měla být sladkokyselá. Omáčka ze švestek se výborně hodí jako doplněk ke zvěřině, ale i drůbežímu masu....
Kuřecí kung pao podle Pohlreicha
Velmi populární jídlo z asijské kuchyně, to je kuře kung pao, v němž se krásně prolínají pestré chutě a vůně. Co je na to...
Omáčka Alfredo na těstoviny
Alfredo omáčka je perfektním doplňkem k těstovinám, kuřecímu masu, bramborám nebo k jakémukoliv předkrmu, kterému chcete...
Rajská omáčka
Rajská omáčka je oblíbená nejen u dětí. Nejlépe chutná s vařeným hovězím masem a houskovými knedlíky. Někdo ji má ale rád...
Chilli omáčka na grilování
Chilli omáčka na grilování je důležitou součástí grilovací sezóny. Připravíme ji během chvilky a skvěle se hodí napříkla...
Křenová omáčka
Křenová omáčka se hodí třeba k vařenému uzenému masu. Podáváme ji s houskovým knedlíkem....
Bílá houbová omáčka
Bílá houbová omáčka se nejlépe hodí k vařenému hovězímu masu. A houskové knedlíky k tomu. Lahůdka ....
Tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka a její recept je vlastně majonéza s kořením a zeleninou, a tak si tento recept může každý upravit ...
Rybízová omáčka s vínem
Rybízová omáčka s vínem se hodí jak ke sladkým jídlům, tak k masu, zejména zvěřině. Tento recept je považován za základní...
Brusinková omáčka
Brusinková omáčka se podává se zvěřinou, skvělá je jelení kýta, nebo zastudena k bílému masu. Brusinková omáčka a její re...
Višňová omáčka
Višňová omáčka se výborně hodí například k uzenému kachnímu prsu, ale višňová omáčka se dá konzumovat i se sladkým pečive...
Sýrová omáčka
Omáčka plná sýru se hodí na těstoviny i maso. Její příprava je velmi jednoduchá, zvládnou ji i děti, kterým velmi chutná....
Pažitková omáčka
V Rakousku vám pažitkovou omáčku naservírují k vařenému hovězímu masu. Vídeňská varianta omáčky je hutnější a konzistencí...
Růžičková kapusta podle Pohlreicha
Růžičková kapusta podle Pohlreicha je jednoduchá příloha plná velmi důležitých látek pro naše zdraví. A kromě toho je i m...
Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha
Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha je jemné lahodné maso, kterým můžeme naplnit třeba ciabattu. Nebo si vybereme něj...
Škvarková pomazánka podle Pohlreicha
Škvarková pomazánka podle Pohlreicha je pikantní díky česneku a chilli koření. Na topinky k pivu bude chutnat skvěle....
Kuřecí prsa podle Pohlreicha
Kuřecí prsa podle Pohlreicha podávejte třeba s vařenými brambory politými máslem. Nebo k nim opečte nasucho v troubě hran...
Kuřecí kung pao podle Pohlreicha
Čína tentokrát připravená podle receptu šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Kuře kung pao je skvělý asijský pokrm, který si urč...
Utopenci podle Pohlreicha
Utopenci podle Pohlreicha jsou pikantní a pochutnáte si na nich znamenitě. Možná jedna dávka nebude stačit....
Hovězí pupek podle Pohlreicha
Hovězí pupek podle Pohlreicha je výtečné maso na gril. Příprava je jednoduchá, jen je třeba dodržet jen pár pravidel....
Hrachová kaše podle Pohlreicha
Hrachová kaše podle Pohlreicha uvařená ze žlutého půleného hrachu je jemná a doplnit ji můžeme vařenými vejci, kouskem šu...
Výpečky podle Pohlreicha
Výpečky podle Pohlreicha můžeme podávat, kromě klasického zelí s knedlíkem, také s pečenými bramborami nebo s dušenou ze...
Moravský vrabec podle Pohlreicha
Moravský vrabec podle Pohlreicha je jednoduché a u nás velmi oblíbené jídlo, které můžete podávat s houskovými nebo bramb...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Omáčka ke grilovanému masu prý dle pohlreicha :-) recepty