Pečené maso s bavorským knedlíkem a bavorským zelím ... recepty, fotografie a články


Vše co jste chtěli vědět o Pečené maso s bavorským knedlíkem a bavorským zelím ... . Ať už je to recept, článek nebo fotografie týkající se Pečené maso s bavorským knedlíkem a bavorským zelím ..., tak jistě skvěle poslouží jako inspirace pro přípravu nebo zdroj informací o Pečené maso s bavorským knedlíkem a bavorským zelím ... zde koupíte rychle a výhodně bez složitého prohledávání jednotlivých eshopů.

Vepřové maso na pivě
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřové maso na pivě

...maso na pivě podávejte s dušeným zelím a houskovým knedlíkem. Nebo s vařenými brambory...

Pečené vepřové kotlety
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené vepřové kotlety

...Trouba by měla být předehřátá na 200 stupňů. Maso okořeníme solí a mletým černým pepřem. ... snítek rozložíme do pekáče, na ně položíme maso a zalijeme jedním hrnkem vody. Pekáč vložíme ... potřeby doléváme zbylou vodou. Po upečení maso přendáme na velké prkénko a vypečený tuk z pekáče ... minut a pak omáčku procedíme přes jemné síto. Pečené maso nakrájíme na jednotlivé kotlety a podáváme s...

Svíčková na smetaně s knedlíkem – národní poklad a cenné dědictví
Uložit recept!
článek
článek

Svíčková na smetaně s knedlíkem – národní poklad a cenné dědictví

...masa. V případě svíčkové se ale nepoužívá toto maso, ale nějaké cenově dostupnější. Svíčková totiž ... a nech to povařit Zatím prostrkej nasolené maso slaninou, vlož ho do hliněné nádoby, polej ho tím ... omáčku s hovězím.Vždy jde o dušené hovězí maso s kořeněnou omáčkou s kořenovou zeleninou. ... . Zbytečné množství tuku, na kterém se opéká maso, zbytečně moc špeku, kterého stačí spíš menší ... jeho chuti masem, a zhůvěřilé používání vývaru z masoxu na podlévání pečeného masa. O recept na ... zásad. A ty je potřeba dodržet chca nechca. Maso na svíčkovou musíte nejprve prošpikovat. Špek je ... vlákna. Způsobíte něco, čemu se říká protýkání. Maso špekem pěkně nasákne, zvláční, zjemní a provoní ... plní i estetickou úlohu, takže si dejte u tohoto masového mramorování záležet, když už to dá takovou ... pečení. Někdo peče rovnou přes noc uleželé maso a zeleninu společně, nicméně zatáhnutím masa ... zase podpoříte její chuť a vůni. A to se hodí. Maso odblaňte a odřízněte tuk. Osolte, opepřete, a aby ... Svíčková na smetaně – jdeme do finále Upečené maso poznáte nejlépe tak, že prostě kousek odříznete a ... dozvědět důležité informace o svíčkové omáčce s knedlíkem, výběr receptu a volba postupu je čistě na vás....

Top 5 receptů na pečené čaje
Uložit recept!
článek
článek

Top 5 receptů na pečené čaje

...pečené čaje?Pečené čaje jsou hitem posledních let. Většinou se ... od podzimu do jara a nejvíce před Vánocemi. Pečené čaje se vyrábí pečením ovoce – různé druhy ovoce ... Obzvláště u dětí je tento čaj oblíbený. Domácí pečené čajeVýhodou doma vyrobeného pečeného čaje je, že ... vlastní chuti. Někdy se totiž stane, že kupované pečené čaje jsou příliš sladké nebo kořeněné. Zdravý ... ale není to zas tak hrozné. To znamená, že pečené čaje obsahují mnoho vitamínů, antioxidantů a ... třtinový cukr, sladěnka, agávový sirup, med, atd. Pečené čaje se dají osladit i rozinkami, datlemi, fíky,...

Vepřová pečeně
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřová pečeně

...pečeně třeba s knedlíkem a zelím je skvělý nedělní oběd. Dobře upečené vepřové maso můžeme ale podávat téměř s jakoukoliv přílohou. ... Vepřové maso osolíme na povrchu a svážeme ho vláknem do ... suchou a rozpálenou pánev. Zmírníme teplotu a maso ze všech stran opečeme dozlatova. Pak ho uložíme ... osmaženou cibuli s česnekem a na ni položíme opečené maso. Tuk v pánvi ještě zředíme trochou vody a ... opatrně jím maso podlijeme. Pečeme v troubě předehřáté na 150 ... stupňů a pečeme přibližně 1 hodinu. Po upečení maso vyndáme z pekáčku a necháme ho na míse ve vypnuté ... z pekáčku a povaříme 10 minut. Hotové maso nakrájíme na plátky a na talíři přelijeme...

Vepřová  pečeně
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřová pečeně

...pečeně s knedlíkem a zelím, to je oblíbená česká klasika. Podle tohoto ... receptu upečete báječné vepřové maso velmi jednoduše. Troubu předehřejeme na 220 ... masa a položíme ji do vymazaného pekáče. Maso trochu podlijeme a pečeme přikryté 30 minut. Pak ... směsí potřeme vrchní část pečeně. 3 minuty pak maso pečeme zprudka, aby cukr zkaramelizoval. Před ... pečeni 10 minut odpočinout. Podávat můžeme maso také s jemnou bramborovou kaší politou vypečenou...

Vepřové výpečky se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřové výpečky se zelím

...s červeným nebo bílým zelí a bramborovým knedlíkem....

Jedlé kaštany - pečené nebo snad v nádivce?
Uložit recept!
článek
článek

Jedlé kaštany - pečené nebo snad v nádivce?

...protože nás v sychravém počasí krásně zahřejí. Pečené kaštany si ale velmi snadno připravíme i doma....

Zkuste exotické maso – krokodýlí, pštrosí, klokaní, buvolí nebo emu
Uložit recept!
článek
článek

Zkuste exotické maso – krokodýlí, pštrosí, klokaní, buvolí nebo emu

...velmi populární. Hovězí, vepřové nebo kuřecí maso dávno na našich stolech zdomácnělo, nicméně dnes ... dále upravovat. Oproti tomu živočichové, jejichž maso vám představíme, nejsou pro tuzemce nijak ... masa jsou často jemná a libová. Aligátoří maso Aligátoří maso se konzumuje v jižních státech ... jejich chov na farmách. K jídlu se využívá maso mladých aligátorů, které se vyznačuje bílou ... ovšem strukturou připomíná spíše vepřové maso. Specifickou, velmi jemnou chuť lze zařadit někam ... mezi rybí a kuřecí maso. Frankofonní Američané nejraději aligátoří maso ... v pikantní omáčce z rajčat a chilli. Krokodýlí maso Krokodýli jsou celosvětově rozšířenější, a tak ... se jejich maso jí v Americe, Africe, Asii a v Austrálii. V ... jak sladkovodní, tak mořští krokodýli. Jejich maso je velice podobné tomu aligátořímu, takže má ... jemnou chuť, je libové a připomíná kuřecí maso. Koupit jej můžete v podobě steaků. Ideální pro ... krokodýlí maso je smažení na pánvi, grilování nebo dušení. ... Pštrosí maso Už od prastarých dob slouží v Africe coby skvělé ... a výživné jídlo. Pštrosí maso je v současné době populární i v Severní Americe ... a pštrosi se chovají i v západní Evropě. Jejich maso má tmavější barvu než hovězí maso, ale jeho chuť ... Ne však o tolik jako je tomu u zvěřiny. Pštrosí maso se prodává naporcované na plátky, ale koupit lze ... i mleté pštrosí. Klokaní maso Klokaní maso může pocházet z mnoha druhů klokanů a už dlouho ... jemnou strukturou a výrazně chutí. Klokaní maso je občas přirovnáváno k masu zaječímu. Záleží na ... můžete použít na grilování nebo na pánev. Ostatní maso lze dusit. Ale pozor, klokaní maso se snadno ... vysuší, a tak jej podávejte krvavé až středně propečené v případě steaků. Maso z emu Pták emu a jeho maso se získává ze zvířat žijících ve volné přírodě i ... o první zvěřinu chovanou v zajetí. Chování emu na maso se provozuje hlavně ve Francii. Maso emu má tmavě ... lidi, kteří dbají na zdravou výživu jde o ideální maso, protože je bohaté na železo a chudé na ... volíme jako u jemného hovězího masa. Buvolí maso Buvolí, v Severní Americe bizoní maso, je rovněž ... docela tmavé, ale není tak jemné jako hovězí maso, a proto je dobré jej marinovat. Nicméně z ... na farmách i České republice, a tak se jejich maso dá docela dobře koupit. A jen tak pro zajímavost ... má o 776 % více vitaminu B12 než maso kuřecí. Lamí maso Lamí maso se odpradávna ... především jako dopravní prostředek, takže na maso se používají hlavně mladší kusy. Jde o opravdu...

Pečená kachna se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečená kachna se zelím

...kachna se zelím je labužnická pochoutka pro mnohé z nás. Třeba s ... houskovým knedlíkem, nebo možná i s bramborovým. Troubu ... prsa položená kůží dolů na plotně dohněda. Pak maso otočíme a v pekáči ho přendáme do předehřáté ... trouby. Maso v troubě pečeme 15 až 20 minut, nebo i déle, až...

Pečené koleno
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené koleno

...koleno se zelím nám bude nejlépe chutnat se sklenicí studeného...

Vepřové maso na pivu se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřové maso na pivu se zelím

...maso na pivu společně pečené se zelím je šťavnaté a voňavé kořením. K němu třeba...

Jíst maso je zdravé, ale záleží na druhu, množství a správné úpravě
Uložit recept!
článek
článek

Jíst maso je zdravé, ale záleží na druhu, množství a správné úpravě

...našich základních potravin. Před nějakou dobou si maso mohli dovolit jen ti bohatší, dnes už se ale ... jaké množství a jak upravené je jíme. Rozhodně maso konzumujeme až po tepelné úpravě. Výjimku tvoří ... bychom rozhodně měli mít jistotu, že jde o maso nezávadné a kvalitní. Přesto se doporučuje syrové ... maso konzumovat spíš jen velmi výjimečně. Maso je především významným zdrojem bílkovin. Obsahuje ... měla být živočišného původu. A i proto je pro nás maso důležitou součástí jídelníčku. Za nejlepší ... bílkovin jsou považovány ryby, krůtí a kuřecí maso bez kůže, králičí maso. Obsahují méně tuku než ... například maso vepřové, hovězí a jehněčí. Nesmíme ale zapomínat ... Při nákupu masa dbejme na to, zda je maso čerstvé, z prověřeného chovu a správně ošetřené. ... je ta přírodní. A rozhodně bychom neměli jíst maso připečené nebo spálené. Dejme na to pozor hlavně ... i dostatečné množství vlákniny. Proto konzumujme maso například se zeleninou. Rozhodně našemu ... řek a moří. Takže je jasné, že ačkoliv je maso v naší stravě důležité, platí stejně jako u...

Mleté maso má důležité místo v naší kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Mleté maso má důležité místo v naší kuchyni

...Sekaná, karbanátky čevabčiči, plněné papriky, masové kuličky, nákypy, paštiky, knedlíčky do polévek, ... con carne. Jídel, ve kterých používáme mleté maso je opravdu nespočet. A recepty na ně jsou ... je snad jen to, že rychleji podléhá zkáze. Mleté maso koupené v obchodě bychom měli skladovat v ... Při koupi dávejte pozor na barvu masa. Vepřové maso by mělo být sytě růžové, hovězí načervenalé. Mělo ... po mletí, mělo by mít příjemnou vůni. Pokud je maso příliš tmavé nebo našedlé, je nejspíš starší a ... být také jiné přísady, nebo třeba méně kvalitní maso než chceme. Je určitě lepší si v dobrém řeznictví ... nechat umlít maso, které si sami vybereme. Úplně nejlepší je umlít ... si maso na masovém mlýnku doma. Nejlépe až těsně před vařením. ... u některých receptů zvlášť důležité. Mlít můžeme maso hovězí, vepřové, drůbeží, králičí, zvěřinu, ryby ... se úplně nevyhýbejte, mělo by ho mít asi 30%, maso je pak šťavnatější a chutnější. Záleží ale zase ... na receptu, některá jídla vyžadují mleté maso tučnější, jiné naopak. Pokud chceme umleté maso ... a zelené bylinky na zvýraznění chuti. Mleté maso při tepelné úpravě smažíme nebo pečeme zvolna, ... aby nepraskla a byla šťavnatější. Mleté maso můžeme vařit (polévkové knedlíčky, paštiky, ... . Můžeme z něho připravit spoustu dobrých jídel. Maso může být pokaždé jiné, můžeme ho různě kořenit a...

Krkovička pečená se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Krkovička pečená se zelím

...pečená se zelím, doplněná bramborovým nebo houskovým knedlíkem,...

Pečené kuře se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené kuře se zelím

...kuře se zelím připravíte v jednom pekáči. Přílohu si zvolte...

Vepřová pečeně s kapustou
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřová pečeně s kapustou

Vepřová pečeně s kapustou vonní podzimem. Vyzkoušejte....

Křehké a šťavnaté maso z grilu - poradíme vám jak na to…
Uložit recept!
článek
článek

Křehké a šťavnaté maso z grilu - poradíme vám jak na to…

...můžete udělat pořádný kulinářský zážitek. Udržet maso během grilování šťavnaté je kumšt. Aby vše ... A my vám je prozradíme! Pozvolné rozmražení Maso vždy nechte přirozeně rozmrznout nejlépe přes noc ... se použití mikrovlnky či jiných urychlovačů, maso by úplně změnilo chuť. Marinujte Bez marinády ... chuť masa a přitom ji nepřebila. Nechejte maso odpočinout Maso marinujte ideálně 24 hodin, aby ... bylin. Pokud grilujete neplánovaně, nechte maso marinovat alespoň tři hodiny. Otřete marinádu ... Solte vždy až při servírování. Posolené syrové maso bývá často tuhé, jelikož sůl vytahuje z masa vodu ... si připravit marinádu vlastní. Volte prorostlé maso Vepřová krkovička je ideální na grilování. Maso ... steak by měl mít 2-3 cm. Pozor, na teplotní šok Maso vyndejte z ledničky zhruba dvě až tři hodiny před ... ryby, které by se rozpadly. Ne oheň, ale uhlíky Maso grilujte nikoliv na přímém ohni, ale na teplu, ... aby na nich byla bílá vrstva. Vepřové a hovězí maso grilujte zhruba 5 až 10 minut, ryby a kuřecí prsa...

Maso, či nemaso? Odpovědi na hamletovskou otázku
Uložit recept!
článek
článek

Maso, či nemaso? Odpovědi na hamletovskou otázku

...světě přibývá lidí, kteří mají chuť maso, a tak přibývá zvířat, které je potřeba nakrmit, ... v podobě rostlinných alternativ masa. Klasické maso je výborným a spolehlivým zdrojem plnohodnotných ... podobajícím se masu, ale samotné živočišné maso neobsahují. Je to i proto, že na českém trhu v ... které z výživového hlediska zastoupí normální maso? Co to je – maso? Nezáživná užší definice zní – ... Díky zastoupení esenciálních aminokyselin je maso plnohodnotný zdroj bílkovin, tedy základního ... a český jazyk si najde ten správný výraz pro nemaso. Nyní lze místo náhražky používat slova jako ... Díky světlé barvě připomínají spíše kuřecí maso než červené. Textura je ale odlišná. Při výrobě ... jako srazí mléko při výrobě sýra. Podobně jako maso obsahuje velké množství bílkovin, které mohou být ... v uzené nebo smažené podobě. A konečně sójové maso, neboli pro chytré hlavy texturovaný sójový ... protein. Sójové maso neobsahuje skoro žádný tuk a velké množství ... ze sójového masa. Obilné varianty masa ROBI maso je postavené na pšeničné bílkovině, která se mísí ... s červenou řepou. Ve shodě s ostatními masovými alternativami obsahuje velké množství ... si například na ROBI burgeru. Pšeniční maso alias seitan. Jedná se vlastně o koncentrovaný ... několik nadějných výrobců (bistro Mooi, NeMaso, Optimistic), kteří vám mohou nabídnout zajímavé...

Kachna na medu a víně s červeným zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Kachna na medu a víně s červeným zelím

Tento výborný podzimní recept na Kachnu na medu pro Sodexo kuchařský workshop vytvořil šéfkuchař Juraj Dohňanský. Teď můž...

Pečené krůtí stehno
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené krůtí stehno

Pečené krůtí stehno s domácí bramborovou kaší, s pečenými bramborami nebo s dušenou zeleninou je perfektní oběd pro celou...

Uzené maso se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Uzené maso se zelím

...maso se zelím doplňte třeba bramborovými knedlíky. Nebo jen...

Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv?
Uložit recept!
článek
článek

Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv?

...souborů karcinogenních látek. Stále však červené maso zůstává cenným zdrojem hlavně bílkovin, železa, ... z faktu, že valná část naší populace považuje maso za jednu ze základních součástí jídelníčku. Zájem ... V textu se budou používat termíny červené maso, čímž se míní maso hovězí, vepřové, telecí, ... skopové a jehněčí. Nepatří sem maso rybí a drůbeží. A masné výrobky, čímž se myslí ... výrobky, jejímž základem je červené maso. Červené maso a rakovina tlustého střeva a ... příliš hodnověrné údaje od respondentů o tom, jak maso tepelně připravovali, a o dalších úpravách, což ... obsah tuku obsažený v mase. Před vařením by tedy maso mělo být zbaveno všeho zjevného tuku.Nedokonalým ... a vyloučit, tak v domácích udírnách přichází maso do přímého styku s těmito látkami. Červené maso...

Top marinády pro grilované vepřové maso
Uložit recept!
článek
článek

Top marinády pro grilované vepřové maso

...úspěchu je správná marináda. Marinované maso lze koupit zavakuované v obchodě, snadno se však ... dá naložit i doma. Ve směsi oleje a koření by si maso mělo poležet ideálně přes noc, aby do sebe ... krkovice či panenky přímo u řezníka. Ostrým nožem maso odblaníme, aby se dal pokrm po tepelné úpravě ... a snadno kousat. Dáváme přitom pozor, abychom maso zbavené blan a tučných částí co nejméně poškodili ... na ruce nebo přes potravinovou fólii paličkou na maso. Pozor! Netlučeme příliš silně, stačí to jen ... dózu, v níž marinádu smícháme a později do ní maso naložíme. Potravinu je během doby nakládání ... "zipovací" sáček vhodný do mrazničky. Nakrájené maso naložíme do marinády, uložíme do dózy, kterou ... hodin v ledničce. Během doby nakládání je dobré maso ve směsi alespoň jednou otočit. Před tepelnou ... tahini pastou či octem nebo citronovou šťávou. Maso díky tomu získá mírně nakyslou chuť a krásně ... chilli pasty a lžící uzené papriky. Vše smíchat a maso naložit...

Svíčková s houskovým knedlíkem
Uložit recept!
recepty
recepty

Svíčková s houskovým knedlíkem

...s houskovým knedlíkem je královnou všech českých omáček. Její lahodná ... asi 10 minut, pak na zeleninu položíme osolené maso a ze všech stran ho opečeme. Opatrně ho obracíme, ... l) a přidáme koření na svíčkovou. Pod poklicí pak maso vaříme do měkka, asi tak hodinu. Uvařené maso ... na plátky. Hotové porce svíčkové s houskovým knedlíkem zdobíme ušlehanou smetanou, plátkem citronu a...

Pečené vepřové koleno
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené vepřové koleno

...podávat například s bramborovými knedlíky a zelím. Nebo jen s opečenými bramborami...

Bramborové knedlíky plněné zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborové knedlíky plněné zelím

...knedlíky plněné zelím doplníme osmaženou cibulkou a jídlo je hotové....

Kuřecí prsa s křupavým červeným zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí prsa s křupavým červeným zelím

...prsa s křupavým červeným zelím si můžeme upéci jako rychlý oběd....

Kuřecí stehna se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí stehna se zelím

...stehna se zelím můžete doplnit bramborovými knedlíky. Nebo...

Vepřová pečeně bez kosti, plátky pečené v troubě
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřová pečeně bez kosti, plátky pečené v troubě

...pečeně bez kosti, plátky pečené v troubě, připravíme velmi jednoduše. Jsou...

Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem
Uložit recept!
recepty
recepty

Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem

...důkladně promícháme až vznikne hustá pasta. Maso po celé ploše propícháme jehlou. Velký pekáč ... vyložíme pečící folií, položíme na ni maso a celé ho potřeme marinádou. Pekáč zakryjeme ... ledničky. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Maso po marinování vyndáme z ledničky a necháme ho ... stát tak dlouho, až dosáhne pokojové teploty. Pak maso zakryjeme "stanem" z pečící folie a pekáč vložíme ... na 140 stupňů a zvolna pečeme 5 až 6 hodin. Občas maso podlijeme trochou citronové šťávy. Když jde maso ... od kosti oddělit vidličkou, je jehněčí správně upečené. Můžeme k němu připravit dip smícháním bílého...

Staročeská husa s červeným zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Staročeská husa s červeným zelím

...husa s červeným zelím s mandlemi a jablky je jedním z výborných ... pekáči zvolna pečeme asi 2,5 hodiny. Když je maso měkké, pekáč odkryjeme a husu dopečeme dozlatova. ... Trochu vypečeného sádla slijeme do kastrolu, přidáme zelí...

Vepřové kotlety se zelím podle Pohlreicha
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřové kotlety se zelím podle Pohlreicha

Kombinace vepřového masa a zelí je v české kuchyni prostě nesmrtelná, a když přidá svůj recept i známý šéfkuchař, není co...

Chlupaté knedlíky se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Chlupaté knedlíky se zelím

...knedlíky se zelím jsou i samostatným jídlem. Pro větší jedlíky, co...

Hovězí pečeně se zelenými bylinkami
Uložit recept!
recepty
recepty

Hovězí pečeně se zelenými bylinkami

...a opepříme. Hotovou kořenící směsí důkladně maso ze všech stran potřeme. Také ho ovážeme ... Na rozpáleném oleji na pánvi připravené maso opečeme zprudka ze všech stran, aby se zatáhlo ... Takto připravené maso položíme do pekáče, zalijeme výpekem, pekáč ... víkem a v troubě předehřáté na 180 stupňů zvolna maso pečeme asi hodinu. Po této době víko odklopíme ... a maso dopékáme asi tak půl hodiny, až získá hnědou...

Pečené paprikové kuře
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené paprikové kuře

...paprikové kuře je pikantní maso pečené v zeleninovém ragú. Použít můžete i kuřecí prsa...

Halušky se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Halušky se zelím

...se zelím jsou jednoduché jídlo, kterým se zavděčíte asi...

Řecké pečené jehněčí s novými brambory
Uložit recept!
recepty
recepty

Řecké pečené jehněčí s novými brambory

...je rychlá a jednoduše připravená pečeně. Jehněčí maso je zdrojem kvalitních bílkovin a nové brambůrky ... a zvolna pečeme asi 75 minut. Během pečení maso a brambory podléváme vypečenou šťávou. Nyní z...

Vepřová pečeně s mrkví a paprikou
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřová pečeně s mrkví a paprikou

Vepřová pečeně s mrkví a paprikou je jednoduché jídlo, které se v podstatě dělá samo. ...

Pečené koleno Pohlreich
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené koleno Pohlreich

...koleno Pohlreich je jemné a křehké maso, které samo odpadává od kostí. Opravdu něco pro...

Vepřové maso ve smetanové omáčce
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřové maso ve smetanové omáčce

...maso ve smetanové omáčce podáváme s houskovým knedlíkem. Můžeme ale jako přílohu připravit i dušenou rýži...

Hovězí zadní maso
Uložit recept!
recepty
recepty

Hovězí zadní maso

...je i bohatým zdrojem bílkovin, ale také železa. Maso z kýty nebo plece tedy hovězí zadní, se hodí pro...

Pečené mleté maso s barbecue omáčkou
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené mleté maso s barbecue omáčkou

...mleté maso s barbecue omáčkou připravte jako skvělou večeři. ... promícháme a pak teprve přidáme oboje mleté maso. Pomocí rukou znovu vše důkladně prohněteme a ... promícháme. Masovou směs rozdělíme na dvě části. Z každé uválíme ... vedle sebe a každý potřeme omáčkou barbecue. Maso pečeme přibližně 30 minut. Po této době by maso ... mělo být upečené a omáčka barbecue lehce zkaramelizovaná. ... Hotové maso nakrájíme na jednotlivé porce a podáváme s...

Vepřové maso na paprice
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřové maso na paprice

...maso na paprice podávejte s knedlíkem nebo s dušenou rýží. Ani těstoviny by ale...

Pečeně z krůty
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečeně z krůty

...s bramborovou kaší. Také k ní můžete podávat opečené brambory, vařené brambory nebo bramborové noky...

Hovězí pečené na česneku a rozmarýnu
Uložit recept!
recepty
recepty

Hovězí pečené na česneku a rozmarýnu

...pečené na česneku a rozmarýnu je jemné maso v pikantní omáčce. Podávat ho můžeme s vařenými...

Bramborové placky se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborové placky se zelím

...placky se zelím znaly už naše babičky. Receptů je na ně určitě...

Bramborák se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborák se zelím

...se zelím je pikantnější varianta známého a napříč...

Vepřové maso v hořčičné omáčce
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřové maso v hořčičné omáčce

...maso v hořčičné omáčce podáváme s knedlíkem, s rýží nebo s bramborovými noky...

Pečené jehněčí s bezlepkovou omáčkou
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené jehněčí s bezlepkovou omáčkou

Pečené jehněčí s bezlepkovou omáčkou je verze tradičního novozélandského jídla, upravená pro celiaky. Je to skvostná poch...

Hledejte dál

Když nikde, tak na internetu budou Pečené maso s bavorským knedlíkem a bavorským zelím ... recepty

Kde najít informace



×