Vinná omáčka k rybě
Vinná omáčka k rybě se výborně hodí hlavně k pečeným nebo vařeným rybám. Doplňuje je svou jemností a lahodnou chutí....
Grilovaný halibut a salsa z manga
Grilovaný halibut a salsa z manga je recept na další chutnou rybu, kterou si můžeme rychle připravit na grilu. Salsa z ma...
Sushi a Suši - Japonsko na talíři
Sushi je jedno z nejznámějších japonských jídel s tisíciletou historií a tradicí. V současnosti slaví po celém světě velk...
Kapr – česká klasika
Kdo z nás by neznal jeden ze základních symbolů českých Vánoc. Právě Štědrý večer je to, co většinu z nás především napad...
Salát Fatouche
Vynikající libanonský salát, který si nesmíte nechat ujít. Můžete podávat k masu či rybě....
Jarní salát s grapefruitem a ořechy
Svěží kořeněný salát je ta pravá vzpruha! Obsahuje spoustu vitaminu C, který vám dodá energii a posílí vaší im...
Pražma v papilotě
Toto je to nejlepší co můžete s čerstvou rybou udělat. Stačí vám pár ingrediencí, které se dají také obměňovat a během tř...
Omývat potraviny před vařením? Podle odborníků je to u některých druhů velká chyba.
I když to zní dost zvláštně, někdy je lepší u některých druhů potravin zapomenout na jejich omývání tekoucí vodou před...
Chcete jíst zdravě? Tak nezapomínejte na ryby.
Už od pradávna jsou ryby součástí našeho jídelníčku. Ať už jsou to ty sladkovodní nebo ty mořské. Je ale škoda, že pro...
Dušené kapustičky
Dušené kapustičky jako příloha k pečenému masu nebo rybě jsou skvělé. Recept je velmi jednoduchý a ani vám nezabere příli...
Citronová omáčka s vínem
Citronová omáčka a tento recept se výborně hodí k rybě, hlavně pak k čím dál víc populárnějšímu lososu. Zkuste tento jedn...
Čočkový salát
Dá se jíst samotný a skvěle funguje například i jako příloha k rybě. V některých domácnostech se podává na Vánoce, ale jí...
Jak se jedlo za první republiky
Naše republika bude mít tento rok 28. října přesně 102 let a my se podrobněji podíváme na to, jak se stravovali naši před...
Vaření podle Herbáře: sváteční ryba trochu jinak
Pořad plný bylinek Herbář se na České televizi vysílá již od roku 2013. Herečka a zpěvačka Kateřina Winterová, která pořa...
Dušený špenát
Špenát je listová zelenina bohatá na vitamín C, B i minerální látky. Kyselina listová, kterou špenát obsahuje, je důležit...
Smažený kapr
Smažený kapr je tradiční recept, který se pravidelně podává na Štědrovečerní stůl. Je to klasika, která nestárne. Kl...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Remulada k rybe recepty