Angreštový džem
Žluto - zelené plody angreštu dozrávají na začátku léta a výjimečné jsou nejen obsahem vitamínů, ale také pektinu. Díky t...
Angreštový koláč
Dříve patřil k velmi oblíbeným letním moučníkům a své fandy má i dnes. Angreštu je hned několik druhů a ten bílý se hodí ...
Jak na domácí aspik
...trpělivost a dostatek času. Aspik nebo-li rosol můžete dát do různých forem nebo menších formiček ... to hezky vypadalo při podávání. Aspik nebo-li rosol můžete připravovat s různou pevnější zeleninou,...
Tipy na zavařeniny a šťávy z malin podle Anuše Kejřové...
...a svěžích drinků plných letního ovoce… Malinový rosol Chceme-li míti šťávy barvy pěkně karmínové, ... káply na talíř, neroztéká, je dosti. Při úpravě rosolu, zavařenin a šťáv, musíme dbáti následujících ... míchání musí býti vždy nové Upravujeme-li ovocné rosoly, tu béřeme vždy velkou nádobu, abychom rosol ... jen menší množství na větším rendlíku, pak máme rosol krásných barev a tuhý. Malinová šťáva Vaříme...
Angreštové čatní
Bobulky angreštu dozrávají v časném létě a ovoce je to vskutku velmi dobře využitelné. Bílý angrešt je velmi osvěžující, ...
Angreštový krém
Příjemně nakyslá chuť zelených či bílých bobulek angreštu je jako stvořená k výrobě dezertů. Angreštový krém je doma v An...
Angreštová omáčka
Angreštová omáčka pochází z polské kuchyně a výborně pasuje hlavně k drůbežímu masu a vařenému masu. Tady je recept....
Bezinková sezóna vrcholí: tipy jak zužitkovat plody bezu černého
...při neurologických obtížích. Bezinkový rosol vhodný i pro diabetiky Džem i rosol z černého...
Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení
Omamná vůně povidel a marmelád, aneb zavařování, sterilování, nakládání, moštování, sušení a mražení. Nejen pálící ...
Angreštový salát
Salát nemusí být jen ze zeleniny. V létě jsou oblíbené také ovocné saláty, třeba z angreštu. Angrešt má jemně nakyslou ch...
Angreštová omáčka se smetanou
Angreštová omáčka se smetanou je jemnější varianta klasické omáčky. Výborně chutná s masem....
Top 5 potraviny na měsíc červenec 2021, které si můžete uchovat na zimu...
Červenec je měsícem bohaté sklizně dozrávajícího ovoce a zeleniny, putování a odpočinku. Jíst sezónně se vyplatí a my vám...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Rosol z angrestu recepty