Sýrové vdolky
...znovu polijeme zbytkem česnekového másla. Vdolky pečeme asi 25 minut. Povrch by měl být zbarvený ... by se těsto zase vrátit zpět. Pak jsou sýrové vdolky hotové a sýr uprostřed je vláčný...
Vdolky z kynutého těsta
Vdolky z kynutého těsta ozdobené povidly máme rádi. Můžeme použít třeba švestková povidla, ale klidně také marmeládu, tř...
Vyznejte se v různých druzích octa a v kuchyni je používejte odvážně
Víte, že ocet je jedna z nejstarších dochucovacích přísad? Ocet se vyrábí kvašeným octovým procesem, při kterém se mění a...
Zajímavosti o hořčici. Jak ji připravovala Magdalena Dobromila Rettigová?
Pasta z hořčičných semínek je po celém světě velmi populárním dochucovadlem a v České republice se jí sní přibližně dva k...
Vdolky s povidly
Vdolky s povidly pekly už naše babičky. A možná právě kvůli těm vzpomínkám z dětství je máme tak rádi....
Bavorské vdolky
Potěšte se na podzim bavorskými vdolečky. Na podzim jsou nějaké ty kalorie povoleny a tak si dopřejte tuto tradiční delik...
Slaninové vdolečky se zelím podle Ivy Trhoňové
Paní Trhoňová peče báječné pečivo a v jejích knihách často hledám inspiraci. Tyto vdolečky skvěle chutnají i studené, a p...
Snídaňové sendviče
...z plotny a necháme vychladnout. Anglické vdolky rozkrojíme a na spodní polovinu postupně položíme...
Bavorské vdolečky
Bavorské vdolečky můžeme ve finále ozdobit podle vlastní chuti našlehanou smetanou nebo tvarohem ušlehaným s trochou cu...
Buddha bowl s falafelem
Přinášíme recept na veganskou bombu zvanou Buddha bowl neboli Budhova miska. Doma připravený čerstvý falafel, se spoustou...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Vdolky z majonez recepty