Vepřové kotlety dušené
...jsou velmi oblíbeným kouskem vepřového masa. Kromě tuku, který zdobí jejich okraje, se...
Dušené sladké vepřové maso
...do této skupiny. Sladké, lehce pálivé dušené vepřové rovněž patří do základu každé kuchyně, protože se ... a bohatý co se týká chutí. Recept na toto sladké vepřové maso se připravuje rychleji než vepřové ramínko. ... A čas, po který se sladké vepřové dusí, můžete využít k přípravě rýže nebo zeleniny...
Top marinády pro grilované vepřové maso
...vám několik tipů na kořeněné zálivky pro naložení vepřového masa. Příprava je důležitá Než se pustíme do ... očistit. Dobré je sáhnout po kousku čerstvého vepřové krkovice či panenky přímo u řezníka. Ostrým nožem ... omáčky a šťávou z limetky. Hodí se pro špízy i vepřové plátky. Nasladko Mlsné jazýčky ocení nasládlou...
Domácí sulc: jak na tradiční masopustní pokrm?
...spoustu příznivců. Pokrm se většinou připravuje z vepřového kolena, nožiček a díky tomu obsahuje vysoký ... Jak na to Pro přípravu sulcu budete potřebovat 1 vepřové koleno, 3 vepřové nožičky, cibuli, 3 ks bobkového...
Dušené vepřové s kapustou
Dušené vepřové s kapustou je úplně nejlepší s vařenými bramborami. Ale klidně si jako přílohu uvařte houskový knedlík neb...
Vepřové kotlety na zelenině
Vepřové kotlety na zelenině podáváme s dušenou rýží, vařenými bramborami. Kdo dává přednost těstovinám, může je použít ta...
Vepřové klobásky na zelenině
Vepřové klobásky na zelenině, ke kterým přidáte nějakou dobrou hořčici či dip, jsou velkou pochoutkou. Kdo chce přílohu, ...
Jak na domácí aspik
...za to. Základní recept Na 300g vepřových kůží, 2 vepřové nožičky, 200g hovězí kližky budeme potřebovat 3...
Jak uvařit ledvinky
...V naší kuchyni nejčastěji používáme hovězí nebo vepřové ledvinky. Telecí, skopové a jehněčí nejsou tak ... Jsou velmi lahodné a jemné. Známé jsou třeba vepřové ledvinky na slanině, vepřové ledvinky pečené na...
Vepřové maso na hruškách
Dušené vepřové maso na hruškách je má jemně nasládlou chuť a podává se ideálně s vařeným bramborem. Hlavní ingrediencí re...
Vepřové se švestkami dušené na víně
Tento recept je inspirovaný francouzskou kuchyní a tradičně se k němu podávají těstoviny. Komu se to zdá příliš neobvyklé...
Jak uvařit hlávkové zelí
...k pečené kachně, huse, ke zvěřině nebo třeba k vepřové pečeni, je nekonečně mnoho. Někdo má rád zelí...
Recept na palačinky. Vše o palačinkách od A do Z
...mouka a dovnitř se přidávají krevety, smažené vepřové a klíčky.Bliny – i u nás známé jídlo Ruska,...
Vepřové maso s těstovinami
Vepřové maso s těstovinami můžeme doplnit čerstvým zeleninovým salátem. Nebo miskou nakládané zeleniny....
Vepřové plátky s paprikovou omáčkou
Vepřové plátky s paprikovou omáčkou doplníme třeba dušenou rýží. Ale ani těstoviny nejsou špatnou volbou....
Vepřová krkovice pečená na zelenině
Vepřová krkovice pečená na zelenině bude nejvíce chutnat s bramborem. Pozor, v tomto receptu nepoužíváme kmín, jak je u ...
Bylinky a jejich využití v kuchyni
...Špaňelsku, Itálii a Řecku. Rozmarýnem ochucejeme vepřové, jehněčí maso, drubež, ryby a přidáváme do omáček...
Italská kuchyně
...připravuje kuřecí a telecí, kdežto u nás vládne vepřové. Mořské pokrmy Dopřávají si ryby a polévky z nich...
Dušené bílé zelí s mletým masem
Nejen letní, ale také podzimní sezónní ovoce a zelenina mají v kuchyni co nabídnout. Mezi významné podzimní potraviny bez...
Irské dušené hovězí
Irské dušené hovězí je lahodný guláš z hovězího masa, který přidáním černého piva a červeného vína získá neopakovatelnou ...
Dušené zelí
Bez dušeného zelí si neumíme některá jídla ani přestavit. Uděláme si velmi dobré dušené zelí....
Top 5 receptů na skvělé snídaně
...obsah tuku, proto je zdravější variantou než vepřové či hovězí...
Pozor na výběr octa
Ocet sehrává v kuchyni důležitou úlohu, ale nesmíte podcenit jeho správný výběr. Mohou mít totiž na chuť a kvalitu jídel ...
Dušené bílé zelí se slaninou
...bílé zelí se slaninou je výtečná příloha k vepřovému masu, ke kachně, k huse, ke kuřeti, nebo k...
Dušené hovězí s hříbky
Dušené hovězí s hříbky výborně chutná s kukuřičnou polentou. Podle tohoto receptu si můžete uvařit oboje. Trochu náročně...
Pomalu dušené hovězí na víně
Pomalu dušené hovězí na víně podáváme třeba jen s chlebem, nebo i samotné, či s kouskem dušené zeleniny. Je to lahodné je...
Dušené zelí
Dušené zelí, ať už bílé, nebo červené, je základní příloha k pečeným masům. Hlavně pečená kachna nebo husa se bez dušenéh...
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem je jídlo s neobvyklou chutí, vytvořenou marinováním masa a přidáním pom...
Řecké dušené hovězí
Řecké dušené hovězí si vyžádá trochu více vašeho času, ale je to jedno z nejchutnějších dušených jídel vůbec. Spojení chu...
Italské dušené hovězí
Italské dušené hovězí jen velmi vzdáleně připomíná český guláš. Liší se hlavně přidáním červeného vína, rajčat a dlouhým ...
Dušené maso s brambory po španělsku
Dušené maso s brambory po španělsku je chutné a syté jídlo, příprava je velmi jednoduchá a všechny přísady jsou snadno do...
Kentucké dušené hovězí
Kentucké dušené hovězí má podmanivou chuť a osloví každého, kdo má rád hovězí guláše. Je to lákavé jídlo a rozhodně sto...
Dušené hovězí
Dušené hovězí s rajčaty a paprikami můžeme podávat s noky nebo s těstovinami. Ale vlastně třeba i houskovými knedlíky neb...
Dušené brambory s paprikou
Dušené brambory s paprikou jsou báječné vegetariánské jídlo. Pro milovníky masa je to zase netradiční příloha....
Dušené telecí řízky
Dušené telecí řízky na ovocné šťávě jsou jemné a lahodné. Podáváme k nim třeba dušenou rýži nebo bramborovou kaši....
Dušené hovězí
Dušené hovězí můžeme podávat s jakoukoliv přílohou. Brambory, knedlík, rýže. A klidně i s kvalitními těstovinami....
Dušené kuře s kedlubnou a mrkví
Dušené kuře s kedlubnou a mrkví je lehké zdravé jídlo. Podávejte ho s brambory, houskovými knedlíky, těstovinami, nebo tř...
Dušené kapustičky
Dušené kapustičky jako příloha k pečenému masu nebo rybě jsou skvělé. Recept je velmi jednoduchý a ani vám nezabere příli...
Dušené kuřecí závitky
Dušené kuřecí závitky podávejte s rýží nebo třeba s italskými těstovinami. Ale ani vařené brambory nebo noky nebudou špat...
Dušené zelí na smetaně se slaninou
Velmi snadný a výživný recept, na který se tak trochu zapomnělo. Zelí dušené s brambory a slaninou, přitom chutná tak dob...
Dušené telecí s rajčaty
Dušené telecí s rajčaty podávejte s těstovinami nebo s rýží. A bude výborné i s vařenými bramborami nebo s bramborovými n...
Dušené kuře ve smetanové omáčce
Dušené kuře ve smetanové omáčce se zeleninou bude výborné s vařenými bramborami. Také ho ale můžete podávat s rýží, housk...
Dušené kedlubny s uzeným masem
Dušené kedlubny s uzeným masem, k nim vařené brambory, to je pochoutka. Jednoduchý recept na zeleninové jídlo, kde ale ne...
Kuřecí kostky dušené se zeleninou
Kuřecí kostky dušené se zeleninou v jemné smetanové omáčce , to je jídlo na kterém si určitě pochutnáte. Přílohou mohou b...
Příloha z dušené zeleniny
Příloha z dušené zeleniny je rychlá, dietní a lehká. Můžete ji podávat k pečeným nebo grilovaným masům....
Dušené žampiony
Dušené žampiony voní česnekem a bylinkami. S čerstvým pečivem, s vařenými bramborami nebo jako příloha k masu....
Hlávkové bílé zelí dušené s jablky
...bílé zelí dušené s jablky k vepřovému masu nebo k pečenému kuřeti. Je to zdravá a...
Dušené kuřecí nudličky
Dušené kuřecí nudličky ve smetanové omáčce budou hotové raz dva. A k nim třeba dušenou rýži....
Vepřová klobása a dušené zelí
Vepřová klobása a dušené zelí s pikantní hořčicí navíc, je jídlo, které opravdu leckdy přijde k chuti. S klobásou z kval...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Vepřové nožičky dusene v zelenine recepty