Bile zeli hlavkove recepty, fotografie a články

Sdílejte obsah s přáteli

Vše co jste chtěli vědět o Bile zeli hlavkove . Ať už je to recept, článek nebo fotografie týkající se Bile zeli hlavkove, tak jistě skvěle poslouží jako inspirace pro přípravu nebo zdroj informací o Bile zeli hlavkove. Přejeme příjemnou zábavu.

Zelí z cukety
Uložit recept!
recepty
recepty

Zelí z cukety

Zelí z cukety je jemné, podobá se kedlubnovému, a skvěle chutná ke všem pečeným masům. Ať už je to kachna, nebo husa, neb...

Dušené zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Dušené zelí

Bez dušeného zelí si neumíme některá jídla ani přestavit. Uděláme si velmi dobré dušené zelí....

Jak uvařit hlávkové zelí
Uložit recept!
článek
článek

Jak uvařit hlávkové zelí

Zelí je listová zelenina a známe tři jeho základní druhy: hlávkové, pekingské a čínské. Všechny tři druhy zelí můžeme jís...

Dopřejte si na podzim zelí, posílí imunitu!
Uložit recept!
článek
článek

Dopřejte si na podzim zelí, posílí imunitu!

Hlávkové zelí, jedinečná zeleninaHlávkové zelí je přímo nadupané vitamíny a minerály, proto je vhodné ho konzumovat právě...

Dušené zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Dušené zelí

Dušené zelí, ať už bílé, nebo červené, je základní příloha k pečeným masům. Hlavně pečená kachna nebo husa se bez dušenéh...

Kedlubnové zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí je skvělá příloha k pečeným masům. Mnozí ho mají raději, než klasické bílé či červené zelí. Na oleji v...

Kedlubnové zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí báječně doplní všechna pečená nebo i grilovaná masa. Můžeme k tomu podávat knedlíky, ale klidně i vařen...

Podzim v našem jídelníčku
Uložit recept!
článek
článek

Podzim v našem jídelníčku

Podzim je pro některé lidi oblíbené roční období, pro jiné přímo nenáviděné. Přibývá deštivých dní, ochlazuje se a už se ...

Francouzské brambory
Uložit recept!
článek
článek

Francouzské brambory

Máte rádi francouzské brambory a hledáte recept na jejich přípravu? Potom jste na správném místě, jelikož recept na franc...

Červené zelí s jablky
Uložit recept!
recepty
recepty

Červené zelí s jablky

Skvělá verze přílohy z červeného zelí. Vhodné jako příloha k vánočním pokrmům, například ke kachně. Zelí umyjeme, cibu...

Pikantní  zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Pikantní zelí

Pikantní zelí se šunkou je ideální příloha k pečenému masu. Jídlo můžeme doplnit houskovými knedlíky a pochutnáme si zna...

Cuketové zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Cuketové zelí

Cuketové zelí je výbornou obměnou známého klasického zelí. Chutná trochu jinak, ale když je vyzkoušíte, zjistíte, že je ...

Top 10 příloh
Uložit recept!
článek
článek

Top 10 příloh

Většinou si nikdo z nás nedovede představit klasický oběd bez přílohy. Všechny ty pečeně, dušená a smažená masa, omáčky s...

Asijská dieta
Uložit recept!
článek
článek

Asijská dieta

Asijská kuchyně je kuchyně bez rafinovaných cukrů a nasycených olejů. Hlavním pokrmem je rýže a zase rýže, bílá i hnědá. ...

Čínské zelí se zázvorem
Uložit recept!
recepty
recepty

Čínské zelí se zázvorem

Čínské zelí se zázvorem je velmi zdravý salát plný vitamínů. Podáváme ho jako přílohu k různým masům. Když ho smícháme se...

Zeleninový salát z hlávkového zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Zeleninový salát z hlávkového zelí

Zelí je zdravá zelenina. Udělejme si salát z hlávkového zelí a k tomu zálivku, která dodá salátu ten správný šmrnc....

Zapečené zelí s klobásou
Uložit recept!
recepty
recepty

Zapečené zelí s klobásou

Zapečené zelí s klobásou je celé jídlo, připravené v jednom pekáči. Zdravé a do sychravého zimního počasí jako dělané....

Jedinečný mangold
Uložit recept!
článek
článek

Jedinečný mangold

Už jste ho zkusili? Pak choi neboli mangold je úžasná listová zelenina, která se na našem trhu neobjevuje zas tak často. ...

5 druhů zeleniny, kterou nejspíše neznáte
Uložit recept!
článek
článek

5 druhů zeleniny, kterou nejspíše neznáte

Chcete si zpestřit jídelníček? Vsaďte na neznámé druhy zeleniny, které se právem znovu vracejí na scénu. Jsou lahodné a p...

Vepřová klobása a  dušené zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřová klobása a dušené zelí

Vepřová klobása a dušené zelí s pikantní hořčicí navíc, je jídlo, které opravdu leckdy přijde k chuti. S klobásou z kval...

Kysané zelí s červenou řepou
Uložit recept!
recepty
recepty

Kysané zelí s červenou řepou

Červená řepa, kdo by ji neznal? Zdravá a dobrá. Má mnoho možností úpravy. A řepa se zelím, to je dobrota!...

Maracuja v pěně z bílé čokolády
Uložit recept!
recepty
recepty

Maracuja v pěně z bílé čokolády

Maracuja v pěně z bílé čokolády je lahodný exotický moučník. Kromě toho maracuja obsahuje spoustu zdraví prospěšných láte...

Podle čeho správně vybírat víno?
Uložit recept!
článek
článek

Podle čeho správně vybírat víno?

Tisíc lidí, tisíc chutí – to platí i u vína. Ale jak najít tu správnou? Každá lahev skrývá specifické vlastnosti, které s...

Jak na skvrny od jídla
Uložit recept!
článek
článek

Jak na skvrny od jídla

Pokud i vy často bojujete s odolnými skvrnami od různých potravin a nechcete používat drahé a často neúčinné prostředky z...

Salát z bílé ředkve s chilli zálivkou
Uložit recept!
recepty
recepty

Salát z bílé ředkve s chilli zálivkou

Jednoduchý ale chutný salát v sobě snoubí jemnou chuť bílých ředkviček se sladkou chilli omáčkou. Omáčku kupovat nemusíte...

Kedlubnové zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí je u nás velmi oblíbené. Je dobré za tepla i za studena. Můžeme ho servírovat např. s bramborovou kaš...

Zelný salát
Uložit recept!
recepty
recepty

Zelný salát

Jako přílohu k hlavnímu jídlu si můžeme udělat zelný salát. ...

Svatomartinské víno 2017
Uložit recept!
článek
článek

Svatomartinské víno 2017

Svátek Sv. Martina, 11. listopad 2017, je pro všechny milovníky vína, a především pro vinaře, důležitým a s napětím očeká...

Top 10 českých polévek
Uložit recept!
článek
článek

Top 10 českých polévek

Polévka je jídlo, které člověk zná odpradávna. Tento tekutý a většinou teplý pokrm se obvykle vaří v jednom hrnci a na ce...

Salát Coleslaw
Uložit recept!
recepty
recepty

Salát Coleslaw

Salát Coleslaw je skvělý zelný salát, který můžete znát například z Fastfoodu KFC. Nakrájíme zelí na tenké plátky. ...

Tukožroutská polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Tukožroutská polévka

Tukožroutská polévka je přímo nabitá vitamíny a minerály. Našemu organizmu jen prospěje když ji občas zařadíme do jídel...

Segedínský guláš
Uložit recept!
recepty
recepty

Segedínský guláš

Skvělé jídlo se zelím. To je segedínský guláš. Servírovaný s chlebem nebo knedlíkem. ...

Zabijačka v restauraci Jam&co. 10.11.2018
Uložit recept!
článek
článek

Zabijačka v restauraci Jam&co. 10.11.2018

V naší oblíbené restauraci Jam&co. se chystá v sobotu 10.11.2018 zabíjačka. Přijďte ochutat zaručeně perfektní zabijač...

Vše o víně, co by jste měli znát
Uložit recept!
článek
článek

Vše o víně, co by jste měli znát

Sommelierské pojmy nemusejí být španělskou vesnicí. Naučte se jim porozumět Znáte ten pocit, kdy si v restauraci objedná...

Dětské jarní závitky
Uložit recept!
recepty
recepty

Dětské jarní závitky

Dětské jarní závitky s pikantní omáčkou budou chutnat nejen dětem. Na výběr máme ze spousty druhů zeleniny, takže si je p...

Nakládaný zelný salát
Uložit recept!
recepty
recepty

Nakládaný zelný salát

Nakládaný zelný salát nám vydrží v ledničce i týden. Je to pikantní příloha třeba k masu, ale hlavně vitamínová bomba, kt...

Kachna
Uložit recept!
recepty
recepty

Kachna

Kachnu pečeme dlouho, nejlépe tak pět hodin, při teplotě kolem 100 stupňů. Můžeme si ji klidně den předem předpéci a druh...

Jak si zpříjemnit předvánoční čas aneb Těšíme se na Vánoce!
Uložit recept!
článek
článek

Jak si zpříjemnit předvánoční čas aneb Těšíme se na Vánoce!

Venku se snáší poslední lístky stromů k zemi, snad jim již sekundují i první sněhové vločky, teploty se pomalu sunou k nu...

Slovník sommeliera: mluvte jako profesionální znalec vína
Uložit recept!
článek
článek

Slovník sommeliera: mluvte jako profesionální znalec vína

Ztrácíte se v zvláštních vinařských pojmech, které zní jako v nějaké cizí řeči? Co vlastně říká číšník, když vám nabízí b...

Staročeský králík
Uložit recept!
recepty
recepty

Staročeský králík

Staročeského králíka můžeme podávat s domácími bramborovými knedlíky. Další přílohou může být dušené červené zelí....

Segedínský guláš
Uložit recept!
recepty
recepty

Segedínský guláš

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem. Před vařením ochutnáme kysané zelí a pokud je na nás příliš kyselé, zbav...

Pečená kachna se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečená kachna se zelím

Pečená kachna se zelím je labužnická pochoutka pro mnohé z nás. Třeba s houskovým knedlíkem, nebo možná i s bramborovým. ...

Jak posuzovat chuť vína
Uložit recept!
článek
článek

Jak posuzovat chuť vína

Jediný doušek vína vám může napovědět, jaké chuťové zážitky vás čekají a ke kterému pokrmu se hodí. Laik rozezná několik ...

Zdravá strava u dětí je velice důležitá, na co si dát pozor?
Uložit recept!
článek
článek

Zdravá strava u dětí je velice důležitá, na co si dát pozor?

Výchova a vysvětlování je základV dnešní době, kdy je konzumní způsob života na vzestupu, je obzvláště obtížné udržet u d...

Staročeská husa s červeným zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Staročeská husa s červeným zelím

Staročeská husa s červeným zelím s mandlemi a jablky je jedním z výborných vyzkoušených receptů na husu. Můžeme ji podáva...

Segedínský guláš z vepřového masa
Uložit recept!
recepty
recepty

Segedínský guláš z vepřového masa

Segedínský guláš z vepřového masa s houskovým knedlíkem je jídlo, které má spoustu příznivců. Chuť kysaného zelí ve smeta...

Zelňačka
Uložit recept!
recepty
recepty

Zelňačka

Zelňačka je oblíbená, hustá a příjemně nakyslá polévka. Pochutnáme si na ní vždy, ale nejvíce ji asi oceníme po veselém ...

Luštěniny
Uložit recept!
článek
článek

Luštěniny

Luštěniny se v našem jídelníčku neobjevují příliš často, přitom existuje mnoho vynikajících druhů a receptů na jejich pří...

Sommelier radí: Jak poznat dobré víno?
Uložit recept!
článek
článek

Sommelier radí: Jak poznat dobré víno?

Jaké máte rádi víno? Pokud je vaší odpovědí „dobré,“ jistě vás zajímá, jak ho rozeznáte od špatného a nekvalitního. S výb...

Pečené koleno
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené koleno

Pečené koleno se zelím nám bude nejlépe chutnat se sklenicí studeného piva. Je to příjemná večeře v sychravých podzimníc...

Listový salát s brokolicí a mrkví
Uložit recept!
recepty
recepty

Listový salát s brokolicí a mrkví

Zdravý a chutný salát z čerstvých zelených lístků a zeleniny vařené v páře. Díky takové úpravě je salát vydatný a plný vi...

Jarní salát s chřestem
Uložit recept!
recepty
recepty

Jarní salát s chřestem

Chuť jemného chřestu příjemně doplňuje aromatický kozí sýr rozdrobený v salátu. V kombinaci s čerstvými zelenými listy a...

Malý průvodce světem čajů
Uložit recept!
článek
článek

Malý průvodce světem čajů

Čaj se tradičně připravuje louhováním listů čajovníku v horké vodě. Co čajem není a jak poznat ten skutečně kvalitní? Co...

Tipy na dětské svačinky
Uložit recept!
článek
článek

Tipy na dětské svačinky

Co dnes vymyslím k svačině?To je jedna z nejčastějších otázek všech maminek. Samozřejmě, že možností je mnoho, ale časem ...

Segedínský guláš
Uložit recept!
recepty
recepty

Segedínský guláš

Segedínskému guláši kysané zelí dodá tu známou chuť, pro kterou je tak oblíbený pro mnohé z nás. Podáváme ho s houskovým...

Zelňačka s klobásou
Uložit recept!
recepty
recepty

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou je sytá výborná polévka, která je nejlepší druhý den. Takže ji můžeme uvařit hodně a uložit do ledni...

Špagety s houbami a slaninou
Uložit recept!
recepty
recepty

Špagety s houbami a slaninou

Špagety s houbami a slaninou společně s čínským zelím vytvoří lahodnou pochoutku. Trochu netradiční způsob přípravy těsto...

Jak nás okouzlila kolekce Clever Cooking od Villeroy & Boch
Uložit recept!
článek
článek

Jak nás okouzlila kolekce Clever Cooking od Villeroy & Boch

Běžné vaření probíhá zpravidla tak, že v pekáči pokrm připravíte, na talíř pak servírujete a co zbyde, uložíte do krabičk...

Koření a jeho použití v kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Koření a jeho použití v kuchyni

Nejdříve něco o koření Většina z nás si vaření bez koření snad ani nedokáže představit. Používáme ho v kuchyni k příprav...

Pivní hot dog s pikantním salátem
Uložit recept!
recepty
recepty

Pivní hot dog s pikantním salátem

Pivní hot dog s pikantním salátem je to pravé pohoštění pro vaše hosty. Bude určitě chutnat třeba právě k dobře vychlazen...

Ruský boršč
Uložit recept!
recepty
recepty

Ruský boršč

Receptů a postupů jak uvařit boršč je nespočet. Každý ho dělá jinak. Základní ingrediencí, bez které byl boršč nebyl borš...

Jarní závitky v rýžovém papíru
Uložit recept!
recepty
recepty

Jarní závitky v rýžovém papíru

Jednoduchý recept na Jarní závitky v rýžovém papíru, které naleznete v každém pořádném asijském bistru. Oloupanou mrke...

Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení
Uložit recept!
článek
článek

Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení

Omamná vůně povidel a marmelád, aneb zavařování, sterilování, nakládání, moštování, sušení a mražení. Nejen pálící ...

Cibule královna kuchyně
Uložit recept!
článek
článek

Cibule královna kuchyně

Cibule – navenek obyčejná, ale ve skutečnosti skoro zázračná potravina Pravděpodobně pochází ze střední nebo západní Asi...

Klobása s bramborovou kaší
Uložit recept!
recepty
recepty

Klobása s bramborovou kaší

Klobása s bramborovou kaší je syté jídlo, které snadno připravíte. Chuť a vůně tohoto zdánlivě všedního jídla je díky pou...

Kachna na medu a víně s červeným zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Kachna na medu a víně s červeným zelím

Tento výborný podzimní recept na Kachnu na medu pro Sodexo kuchařský workshop vytvořil šéfkuchař Juraj Dohňanský. Teď můž...

Ruský boršč
Uložit recept!
recepty
recepty

Ruský boršč

Kdo by neznal ruský boršč? Velice chutný vývar s kořenovou zeleninou a dalšími přísadami. V zimních měsících nás příjem...

Top 10 saláty
Uložit recept!
článek
článek

Top 10 saláty

Oblíbené jídlo, které vznikne smícháním různých, někdy i nečekaných, druhů potravin, okořeněné čerstvým nebo sušeným koře...

Opomíjené druhy zeleniny
Uložit recept!
článek
článek

Opomíjené druhy zeleniny

Tradiční či netradiční? Tradiční české recepty vycházely z toho, co se u nás vypěstovalo. Od nepaměti v kuchyni připravuj...

Halušky se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Halušky se zelím

Halušky se zelím jsou jednoduché jídlo, kterým se zavděčíte asi každému. Tentokrát jsou bez brynzy, zato s pikantním kys...

Zeleninová polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka nás večer zahřeje a spolu s čerstvým pečivem, bohatě postačí na lehkou večeři. ...

Zelňačka
Uložit recept!
recepty
recepty

Zelňačka

Zelňačka je polévka plná vitamínů a bílkovin. Je pikantní a můžeme ji podávat jako samostatný chod....

Jak na dušenou zeleninu
Uložit recept!
článek
článek

Jak na dušenou zeleninu

Pro spousta kuchařek a kuchařů je dušení zeleniny samozřejmost a hračka. Tento článek je určen začátečníkům v kuchyni a t...

Zažeňte nemoci vhodným jídlem
Uložit recept!
článek
článek

Zažeňte nemoci vhodným jídlem

Na podzim a v zimním období se nejvíce daří různým virům a bakteriím. Někteří lidé mají dobrou imunitu a vůbec neonemocní...

Čínské knedlíčky plněné krevetovou náplní
Uložit recept!
recepty
recepty

Čínské knedlíčky plněné krevetovou náplní

Čínské knedlíčky plněné krevetovou náplní jsou dnes velmi oblíbeným jídlem zejména v Japonsku. Těsto gyoza kawa seženete ...

Asijská kuřecí polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Asijská kuřecí polévka

Asijská kuřecí polévka je pikantní s říznou příchutí zázvoru. Asijské máslové nudle jsou pro tento druh polévky nejvhodně...

Tradiční vánoční punč
Uložit recept!
recepty
recepty

Tradiční vánoční punč

Tradiční voňavý vánoční punč. Vymačkanou šťávu z pomeranče a citronu svaříme s vodou a cukrem. Pak přidáme víno (mů...

Dělená strava
Uložit recept!
článek
článek

Dělená strava

Někteří způsobu hubnutí pomocí dělené stravy říkají dieta, ale ve skutečnosti je to spíše životní styl, nebo chcete-li, k...

Dieta podle krevních skupin
Uložit recept!
článek
článek

Dieta podle krevních skupin

V roce 1996 přišel Dr. Peter J. D'Adamo s teorií, že je dobré stravovat se podle své krevní skupiny. Od té doby tuto diet...

Brownies s čokoládou
Uložit recept!
recepty
recepty

Brownies s čokoládou

Brownies má každý rád. Rychlé, vláčné a velmi dobré....

Grilované papriky s masovou náplní
Uložit recept!
recepty
recepty

Grilované papriky s masovou náplní

Grilované papriky s masovou náplní a rajskou omáčkou jsou skvělou variantou letního obědu. Do hrnce si vyklepneme rajčat...

Bramborovo - fazolová polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborovo - fazolová polévka

Výborná polévka plná rozmanitých chutí. Při její konzumaci si nejste jistí, která surovina tak krásně voní....

Hledejte dál

Když nikde, tak na internetu budou Bile zeli hlavkove recepty

Naši partneři