Bramborovy knedlik, cervene zeli vypecky recepty, fotografie a články

Sdílejte obsah s přáteli

Vše co jste chtěli vědět o Bramborovy knedlik, cervene zeli vypecky . Ať už je to recept, článek nebo fotografie týkající se Bramborovy knedlik, cervene zeli vypecky, tak jistě skvěle poslouží jako inspirace pro přípravu nebo zdroj informací o Bramborovy knedlik, cervene zeli vypecky. Přejeme příjemnou zábavu.

Výpečky z vepřového masa
Uložit recept!
recepty
recepty

Výpečky z vepřového masa

Výpečky z vepřového masa budou chutnat třeba s bramborovým knedlíkem a se zelím. A někdo je má raději se špenátem, což j...

Červené zelí s jablky
Uložit recept!
recepty
recepty

Červené zelí s jablky

Skvělá verze přílohy z červeného zelí. Vhodné jako příloha k vánočním pokrmům, například ke kachně. Zelí umyjeme, cibu...

Jak uvařit hlávkové zelí
Uložit recept!
článek
článek

Jak uvařit hlávkové zelí

Zelí je listová zelenina a známe tři jeho základní druhy: hlávkové, pekingské a čínské. Všechny tři druhy zelí můžeme jís...

Dopřejte si na podzim zelí, posílí imunitu!
Uložit recept!
článek
článek

Dopřejte si na podzim zelí, posílí imunitu!

Hlávkové zelí, jedinečná zeleninaHlávkové zelí je přímo nadupané vitamíny a minerály, proto je vhodné ho konzumovat právě...

Dušené zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Dušené zelí

Dušené zelí, ať už bílé, nebo červené, je základní příloha k pečeným masům. Hlavně pečená kachna nebo husa se bez dušenéh...

Kedlubnové zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí je skvělá příloha k pečeným masům. Mnozí ho mají raději, než klasické bílé či červené zelí. Na oleji v...

Kysané zelí s červenou řepou
Uložit recept!
recepty
recepty

Kysané zelí s červenou řepou

Červená řepa, kdo by ji neznal? Zdravá a dobrá. Má mnoho možností úpravy. A řepa se zelím, to je dobrota!...

Tajemství červené řepy
Uložit recept!
článek
článek

Tajemství červené řepy

Když jsem za šerého úsvitu přijížděl na příjezdovou cestu jednoho z těch lépe udržovaných venkovských pozemků, ani ve snu...

Top 10 příloh
Uložit recept!
článek
článek

Top 10 příloh

Většinou si nikdo z nás nedovede představit klasický oběd bez přílohy. Všechny ty pečeně, dušená a smažená masa, omáčky s...

Houskový knedlík
Uložit recept!
recepty
recepty

Houskový knedlík

Klasická česká příloha jídel s omáčkou či sosem. Prřipravíme si mísu, ve které smícháme housku nakrájenou na malé kost...

Lehký bramborový salát
Uložit recept!
recepty
recepty

Lehký bramborový salát

Tento lehký bramborový salát je bez majonézy. Tudíž je zdravější a dietnější než ten, který všichni známe. Chutná přesto ...

Houskový knedlík
Uložit recept!
recepty
recepty

Houskový knedlík

Uvařit domácí houskový knedlík není nic složitého. Nevěříte? Nebojte se a vyzkoušejte! ...

Top 10 českých polévek
Uložit recept!
článek
článek

Top 10 českých polévek

Polévka je jídlo, které člověk zná odpradávna. Tento tekutý a většinou teplý pokrm se obvykle vaří v jednom hrnci a na ce...

Top 10 saláty
Uložit recept!
článek
článek

Top 10 saláty

Oblíbené jídlo, které vznikne smícháním různých, někdy i nečekaných, druhů potravin, okořeněné čerstvým nebo sušeným koře...

Dušené zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Dušené zelí

Bez dušeného zelí si neumíme některá jídla ani přestavit. Uděláme si velmi dobré dušené zelí....

Bramborový dresink
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborový dresink

Bramborový dresink používáme většinou do zeleninových salátů. Hodí se také k různým druhům masových jídel. Uvaříme bra...

Vánoční bramborový salát
Uložit recept!
recepty
recepty

Vánoční bramborový salát

Bramborový salát patří na vánoční stůl stejně jako smažený kapr nebo rybí polévka. Je to pochoutka, kterou si ale můžeme ...

Dieta a stravování podle krevních skupin – zatracovaná alternativa?
Uložit recept!
článek
článek

Dieta a stravování podle krevních skupin – zatracovaná alternativa?

Víte, jakou máte krevní skupinu? Ne? V tom případě zajděte na nejbližší transfuzní stanici nebo požádejte o zjištění vaše...

Top 10 vánočních jídel
Uložit recept!
článek
článek

Top 10 vánočních jídel

Vánoční svátky, doba duchovních zážitků, koncertů a betlémů v kostelech, procházek zimním zářivým městem. Čas na setkáván...

Bramborový salát
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborový salát

Bramborový salát je oblíbená příloha k masu. Známe ho hlavně ze štědrovečerního menu spolu se smaženým kaprem. Ale připra...

Bramborový nákyp
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborový nákyp

Bramborový nákyp je jídlo přirozeně bezlepkové. Ale chutnat bude úplně všem....

Pikantní  zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Pikantní zelí

Pikantní zelí se šunkou je ideální příloha k pečenému masu. Jídlo můžeme doplnit houskovými knedlíky a pochutnáme si zna...

Asijská dieta
Uložit recept!
článek
článek

Asijská dieta

Asijská kuchyně je kuchyně bez rafinovaných cukrů a nasycených olejů. Hlavním pokrmem je rýže a zase rýže, bílá i hnědá. ...

Vánoce nemusí být kalorickou bombou!
Uložit recept!
článek
článek

Vánoce nemusí být kalorickou bombou!

Vánoce jsou pro většinu lidí to nejhezčí období v roce, období klidu a pohody. Avšak v posledních letech je to spíše hon ...

Bylinkový bramborový salát
Uložit recept!
recepty
recepty

Bylinkový bramborový salát

Bylinkový bramborový salát je odlehčená verze klasického bramborového salátu. Báječně voňavá a pikantní verze. Do velk...

Cuketové zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Cuketové zelí

Cuketové zelí je výbornou obměnou známého klasického zelí. Chutná trochu jinak, ale když je vyzkoušíte, zjistíte, že je ...

Bramborovo-česnekový knedlík
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborovo-česnekový knedlík

Recept na Bramborovo-česnekový knedlík, který vytvořil šéfkuchař Juraj Dohňanský pro Sodexo kuchařský workshop. Vhodný ke...

5 druhů zeleniny, kterou nejspíše neznáte
Uložit recept!
článek
článek

5 druhů zeleniny, kterou nejspíše neznáte

Chcete si zpestřit jídelníček? Vsaďte na neznámé druhy zeleniny, které se právem znovu vracejí na scénu. Jsou lahodné a p...

Koření a jeho použití v kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Koření a jeho použití v kuchyni

Nejdříve něco o koření Většina z nás si vaření bez koření snad ani nedokáže představit. Používáme ho v kuchyni k příprav...

Zelí z cukety
Uložit recept!
recepty
recepty

Zelí z cukety

Zelí z cukety je jemné, podobá se kedlubnovému, a skvěle chutná ke všem pečeným masům. Ať už je to kachna, nebo husa, neb...

Čínské zelí se zázvorem
Uložit recept!
recepty
recepty

Čínské zelí se zázvorem

Čínské zelí se zázvorem je velmi zdravý salát plný vitamínů. Podáváme ho jako přílohu k různým masům. Když ho smícháme se...

Zeleninový salát z hlávkového zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Zeleninový salát z hlávkového zelí

Zelí je zdravá zelenina. Udělejme si salát z hlávkového zelí a k tomu zálivku, která dodá salátu ten správný šmrnc....

Cibule královna kuchyně
Uložit recept!
článek
článek

Cibule královna kuchyně

Cibule – navenek obyčejná, ale ve skutečnosti skoro zázračná potravina Pravděpodobně pochází ze střední nebo západní Asi...

Top 10 nej omáček
Uložit recept!
článek
článek

Top 10 nej omáček

Říká se, že umět uvařit dobrou omáčku patří k základním kuchařským dovednostem. Máte-li dobrý recept, není to ale vůbec ž...

Zapečené zelí s klobásou
Uložit recept!
recepty
recepty

Zapečené zelí s klobásou

Zapečené zelí s klobásou je celé jídlo, připravené v jednom pekáči. Zdravé a do sychravého zimního počasí jako dělané....

Vepřová klobása a  dušené zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřová klobása a dušené zelí

Vepřová klobása a dušené zelí s pikantní hořčicí navíc, je jídlo, které opravdu leckdy přijde k chuti. S klobásou z kval...

Kedlubnové zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí báječně doplní všechna pečená nebo i grilovaná masa. Můžeme k tomu podávat knedlíky, ale klidně i vařen...

Opomíjené druhy zeleniny
Uložit recept!
článek
článek

Opomíjené druhy zeleniny

Tradiční či netradiční? Tradiční české recepty vycházely z toho, co se u nás vypěstovalo. Od nepaměti v kuchyni připravuj...

Jak na dušenou zeleninu
Uložit recept!
článek
článek

Jak na dušenou zeleninu

Pro spousta kuchařek a kuchařů je dušení zeleniny samozřejmost a hračka. Tento článek je určen začátečníkům v kuchyni a t...

Kedlubnové zelí
Uložit recept!
recepty
recepty

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí je u nás velmi oblíbené. Je dobré za tepla i za studena. Můžeme ho servírovat např. s bramborovou kaš...

Salát z červené řepy s kozím sýrem
Uložit recept!
recepty
recepty

Salát z červené řepy s kozím sýrem

Salát z červené řepy s kozím sýrem je špičkovým salátem co se týče zdraví a chuti. Kozí sýr se s mrkví a řepou doplňuje ...

Bramborový knedlík
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborový knedlík

Dobře uvařené bramborové knedlíky jsou chloubou každé kuchařky. Je to skvělá příloha pro různě připravená masa a napříkl...

Dieta podle krevních skupin
Uložit recept!
článek
článek

Dieta podle krevních skupin

V roce 1996 přišel Dr. Peter J. D'Adamo s teorií, že je dobré stravovat se podle své krevní skupiny. Od té doby tuto diet...

Francouzské brambory
Uložit recept!
článek
článek

Francouzské brambory

Máte rádi francouzské brambory a hledáte recept na jejich přípravu? Potom jste na správném místě, jelikož recept na franc...

Kuřecí prsa s křupavým červeným zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí prsa s křupavým červeným zelím

Kuřecí prsa s křupavým červeným zelím si můžeme upéci jako rychlý oběd. ...

Segedínský guláš
Uložit recept!
recepty
recepty

Segedínský guláš

Skvělé jídlo se zelím. To je segedínský guláš. Servírovaný s chlebem nebo knedlíkem. ...

Hovězí na česneku
Uložit recept!
recepty
recepty

Hovězí na česneku

Hovězí na česneku z výborného předního hovězího masa je jídlo, které nemůžete pokazit. Díky přednostem tohoto masa je šťa...

Podzim v našem jídelníčku
Uložit recept!
článek
článek

Podzim v našem jídelníčku

Podzim je pro některé lidi oblíbené roční období, pro jiné přímo nenáviděné. Přibývá deštivých dní, ochlazuje se a už se ...

Jedinečný mangold
Uložit recept!
článek
článek

Jedinečný mangold

Už jste ho zkusili? Pak choi neboli mangold je úžasná listová zelenina, která se na našem trhu neobjevuje zas tak často. ...

Vepřové maso se zeleninovou omáčkou
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřové maso se zeleninovou omáčkou

Vepřové maso se zeleninovou omáčkou je lehké jídlo, například na sobotní oběd. ...

Pomalu pečená jehněčí plec
Uložit recept!
recepty
recepty

Pomalu pečená jehněčí plec

Pomalu pečená jehněčí plec je sice trochu náročnější na náš čas, ale jemné a měkké maso nám to bohatě vynahradí.Jako příl...

Zeleninová polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka nás večer zahřeje a spolu s čerstvým pečivem, bohatě postačí na lehkou večeři. ...

Zabijačka v restauraci Jam&co. 10.11.2018
Uložit recept!
článek
článek

Zabijačka v restauraci Jam&co. 10.11.2018

V naší oblíbené restauraci Jam&co. se chystá v sobotu 10.11.2018 zabíjačka. Přijďte ochutat zaručeně perfektní zabijač...

Co se jí na Vánoce v jiných zemích?
Uložit recept!
článek
článek

Co se jí na Vánoce v jiných zemích?

Vánoce slaví každá země trochu jinak, má své tradice a své tradiční vánoční pokrmy. Samozřejmě jsou země, které Vánoce ne...

Ruský boršč
Uložit recept!
recepty
recepty

Ruský boršč

Receptů a postupů jak uvařit boršč je nespočet. Každý ho dělá jinak. Základní ingrediencí, bez které byl boršč nebyl borš...

Klobása s bramborovou kaší
Uložit recept!
recepty
recepty

Klobása s bramborovou kaší

Klobása s bramborovou kaší je syté jídlo, které snadno připravíte. Chuť a vůně tohoto zdánlivě všedního jídla je díky pou...

Kachna na medu a víně s červeným zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Kachna na medu a víně s červeným zelím

Tento výborný podzimní recept na Kachnu na medu pro Sodexo kuchařský workshop vytvořil šéfkuchař Juraj Dohňanský. Teď můž...

Svatomartinské víno 2017
Uložit recept!
článek
článek

Svatomartinské víno 2017

Svátek Sv. Martina, 11. listopad 2017, je pro všechny milovníky vína, a především pro vinaře, důležitým a s napětím očeká...

Vánoční kuchařka ke stažení
Uložit recept!
článek
článek

Vánoční kuchařka ke stažení

Stáhnout Vánoční kuchařku zdarma! Připravili jsme pro vás nový ebook s vybranými vánočními recepty a povídáním o vánoční...

Pečená vepřová panenka
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečená vepřová panenka

Pečená vepřová panenka je pikantní a křehké maso, které můžeme podávat třeba s bramborovou kaší, s bramborovými knedlíky ...

Segedínský guláš
Uložit recept!
recepty
recepty

Segedínský guláš

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem. Před vařením ochutnáme kysané zelí a pokud je na nás příliš kyselé, zbav...

Pečená kachna se zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečená kachna se zelím

Pečená kachna se zelím je labužnická pochoutka pro mnohé z nás. Třeba s houskovým knedlíkem, nebo možná i s bramborovým. ...

Brambory, jedna z nejčastějších příloh
Uložit recept!
článek
článek

Brambory, jedna z nejčastějších příloh

Jak vybírat brambory Brambory byly rozšířeny z Ameriky do celého světa. V České republice jsou oblíbenou a častou příloho...

Všechny vůně kari
Uložit recept!
článek
článek

Všechny vůně kari

Indie na talířiAsijská a indická kuchyně je v Čechách velice oblíbená. Odpovídá tomu i počet nově vzniklých restaurací a ...

Staročeská husa s červeným zelím
Uložit recept!
recepty
recepty

Staročeská husa s červeným zelím

Staročeská husa s červeným zelím s mandlemi a jablky je jedním z výborných vyzkoušených receptů na husu. Můžeme ji podáva...

Segedínský guláš z vepřového masa
Uložit recept!
recepty
recepty

Segedínský guláš z vepřového masa

Segedínský guláš z vepřového masa s houskovým knedlíkem je jídlo, které má spoustu příznivců. Chuť kysaného zelí ve smeta...

Zelňačka
Uložit recept!
recepty
recepty

Zelňačka

Zelňačka je oblíbená, hustá a příjemně nakyslá polévka. Pochutnáme si na ní vždy, ale nejvíce ji asi oceníme po veselém ...

Veganská štědrovečerní veřeře
Uložit recept!
článek
článek

Veganská štědrovečerní veřeře

Veganské Vánoce 2018? I bez masa, vajec a mléka vykouzlíte vynikající štědrovečerní večeři! Záleží, jaké tradiční menu r...

Zdravá štědrovečerní večeře!
Uložit recept!
článek
článek

Zdravá štědrovečerní večeře!

Zdravá, ale stále chutná štědrovečerní večeře? Zhubněte přes Vánoce! Novoroční předsevzetí, které obvykle nebývá naplněn...

Kuře v  omáčce s knedlíky
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuře v omáčce s knedlíky

Kuře v omáčce s knedlíky je chutné a syté jídlo pro děti i dospělé. Nadýchaný a lehoučký domácí knedlík jistě všichni uví...

Pečená kachna
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečená kachna

Pečená kachna je klasický recept našich babiček. Servíruje se s houskovým nebo bramborovým knedlíkem a červeným zelím. ...

Kachna
Uložit recept!
recepty
recepty

Kachna

Kachnu pečeme dlouho, nejlépe tak pět hodin, při teplotě kolem 100 stupňů. Můžeme si ji klidně den předem předpéci a druh...

Podle čeho správně vybírat víno?
Uložit recept!
článek
článek

Podle čeho správně vybírat víno?

Tisíc lidí, tisíc chutí – to platí i u vína. Ale jak najít tu správnou? Každá lahev skrývá specifické vlastnosti, které s...

Slovník sommeliera: mluvte jako profesionální znalec vína
Uložit recept!
článek
článek

Slovník sommeliera: mluvte jako profesionální znalec vína

Ztrácíte se v zvláštních vinařských pojmech, které zní jako v nějaké cizí řeči? Co vlastně říká číšník, když vám nabízí b...

Staročeský králík
Uložit recept!
recepty
recepty

Staročeský králík

Staročeského králíka můžeme podávat s domácími bramborovými knedlíky. Další přílohou může být dušené červené zelí....

Hamburger s krůtím masem a zelným salátem
Uložit recept!
recepty
recepty

Hamburger s krůtím masem a zelným salátem

Hamburger s krůtím masem a zelným salátem je pikantní a s vynikající chutí. Zelný salát si můžete připravit klidně i den...

Pečené koleno
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené koleno

Pečené koleno se zelím nám bude nejlépe chutnat se sklenicí studeného piva. Je to příjemná večeře v sychravých podzimníc...

Jak na domácí těstoviny
Uložit recept!
článek
článek

Jak na domácí těstoviny

Mnoho zkušených kuchařů a kuchařek si čas od času připraví domácí těstoviny, jelikož mají svou nezaměnitelnou chuť. Pokud...

Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení
Uložit recept!
článek
článek

Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení

Omamná vůně povidel a marmelád, aneb zavařování, sterilování, nakládání, moštování, sušení a mražení. Nejen pálící ...

Segedínský guláš
Uložit recept!
recepty
recepty

Segedínský guláš

Segedínskému guláši kysané zelí dodá tu známou chuť, pro kterou je tak oblíbený pro mnohé z nás. Podáváme ho s houskovým...

Salát Coleslaw
Uložit recept!
recepty
recepty

Salát Coleslaw

Salát Coleslaw je skvělý zelný salát, který můžete znát například z Fastfoodu KFC. Nakrájíme zelí na tenké plátky. ...

Zelňačka s klobásou
Uložit recept!
recepty
recepty

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou je sytá výborná polévka, která je nejlepší druhý den. Takže ji můžeme uvařit hodně a uložit do ledni...

Hledejte dál

Když nikde, tak na internetu budou Bramborovy knedlik, cervene zeli vypecky recepty

Naši partneři