Bylinky sušené i čerstvé – rychlý průlet základními druhy
Bylinky jsou oceňované už do pradávna, a to díky výrazným vůním a chutím, ale i pro léčivé a zdravotní účinky. Při přípra...
Zamrazování surovin
Zamrazování je jeden ze způsobů konzervace potravin. Dnes je to již běžná praxe. V létě si zamrazíte ovoce, bylinky, houb...
Jak skladovat domácí česnek až do jara?
Na chřipku i na rýmu, na parazity i na upíry. Česnek je zkrátka poklad, který si můžete s úspěchem pěstovat i na vlastní ...
Blanšírovaná zelenina - je křupavá a plná vitamínů s výraznou barvou...
Přinášíme tipy na to jak si správně připravit zeleninu, aby neztratila vitamíny a přitom si zachovala krásnou barvu a křu...
Zavařovací sezóna v plném proudu - zavařte si ovoce a zeleninu na zimu…
Zavařování je skvělý způsob jak konzervovat letošní úrodu ovoce a zeleniny. Dobře zavařené produkty vydrží i několik roků...
Cuketová sezona vrcholí. Jak zeleninu skladovat a co z ní připravit?
Sezona cuket je v plném proudu, a protože jde o zeleninu dobře plodící, není dobrých receptů na jejich zpracování nikdy d...
Nic nenalezeno
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou žampionyna zamrazeni recepty