Francouzská cibulačka
...a koření téměř nic jiného. Samozřejmě francouzská bageta by k ní byla skvělá...
Jedinečná francouzská kuchyně, co ochutnat?
Kuchyně s dlouholetou tradicíFrancouzská kuchyně patří mezi ty nejlepší na světě. Je rozmanitá, charakteristická je pro n...
Dobré jídlo, přátelé, a hlavně žádný spěch. Tak stolují Francouzi.
...bývá paštika a je doplněná právě bagetou. Ovšem bageta nesmí chybět ani u žádné snídaně. Stejně jako...
Klasická francouzská cibulová polévka
Klasická francouzská cibulová polévka je ta všem flamendrům dobře známá, zklidňující polévka, co nám dělá tak dobře druhý...
Francouzská brioška
Francouzská brioška je sladké pečivo původem z Francie. Můžete do těsta místo rozinek přidat kandované ovoce....
Top 5 recepty na květen, které musíte vyzkoušet…
Přinášíme výběr těch nejlepších receptů na měsíc květen ze sezónních surovin. Jaro je ideální čas na odlehčení jídelníčku...
Bretaňská specialita, která chutnala králům i poddaným. Vyzkoušejte crêpes!
Tenká placka z litého těsta je jedním z typických pokrmů, který se podává v severozápadní části Francie – v Bretani. Pala...
Pečená bageta s bazalkovým pestem
Toto jídlo vám provoní byt bazalkou a všem se budou sbíhat sliny a vy se budete ráno sbíhat ke stolu. ...
Bageta plněná malými krevetami
Bageta plněná malými krevetami je jídlo pro labužníky. S hnědou koprovou pikantní omáčkou si na něm rozhodně pochutnáte. ...
Bleskový recept na gratinované brambory. Skvělý způsob, jak zužitkovat zbytky v kuchyni!
Zapečené brambory jsou francouzská klasika, která si získala popularitu i mimo hranice země galského kohouta. V tomto sna...
Čas na domácí pečení je možná právě teď
...ranní rohlíky nebo housky, ve Francii křupavá bageta, známe i italskou ciabbatu, anglické briošky....
Francouzská cibulačka
Skvělá Cibulačka na francouzský způsub. Tento recept je na 2 porce. Nejdříve si připravíme chlebové krutony. Nakrájíme...
Francouzská cibulačka
Připravte si doma tuto delikátní francouzskou polévku zapečenou se sýrem a bagetkou. Rychlá večeře, která vás zahřeje nej...
Francouzská cibulová polévka
Cibulová polévka je skvělý lék na všemožné neduhy, kterými trpíme po dlouhé zimě. Nikdy předtím jste nevařili? Cibulová p...
Trudnou mysl rozjasní, cibulačka fantaskní – tajemství francouzské cibulačky
...dcl olivového olejesůl a pepř podle chutisvětlá bageta Nejprve si v hrnci rozpusťte máslo a podle...
Top recepty pro začátečníky
...k vínu i večeře. Suroviny pro recept: světlá bageta, rajčata, olivový olej, pepř, sůl, čerstvá...
Okurkové chlebíčky s ředkvičkami
Okurkové chlebíčky s ředkvičkami se hodí třeba jako silvestrovské pohoštění k dobrému vínu. Jsou jednoduché a zdravé....
Caesar salát s Ančovičkami
Kdo by neznal Caesar salát? Ideální v horkých dnech. Zasytí a přitom osvěží....
Francouzský recept na zapečený sýr
Původní francouzská receptura pracovala s originálním francouzským sýrem s bílou plísní na povrchu o hmotnosti 450 g. Sýr...
Top 10 českých polévek
Polévka je jídlo, které člověk zná odpradávna. Tento tekutý a většinou teplý pokrm se obvykle vaří v jednom hrnci a na ce...
Podívejte se s námi pod pokličku historie české kuchyně…
Počátky české gastronomie ovlivnil náš keltský a slovanský původ. Česká Republika leží na samém středu, “křižovatce evrop...
Vepřové maso v žampionech
Vepřové maso v žampionech můžeme podávat s dušenou rýží. Stejně dobrou přílohou však budou vařené brambory nebo bílá fra...
Truffles z tmavé čokolády
Truffles z tmavé čokolády bohatě poprášené kakaovým práškem je lahůdkou kterou musíte vyzkoušet. Tato tradiční francouzsk...
Tzaziki s bramborami jako salát
Bramborový salát je už trochu profláknuté jídlo. Při vyřčení jména tohoto pokrmu se každému rozzáří oči a každý jej zná. ...
Rybí polévka
Tradiční rybí polévka nesmí na stole chybět v mnoha rodinách. Pokud ta vaše zatím není vyladěná k dokonalosti, možná vás ...
Makronky
Makronky - slaďoučký, malinkatý sendvič, v podstatě jednohubka. Výborné ke kávě, čaji nebo jako dárek k různým příležitos...
Pikantní plněná vejce
...sezónní zeleninou. Čerstvé pečivo, jako chléb, bageta nebo křupavá houska, jsou tou nejlepší přílohou....
Topinky s rajčaty
Topinky s rajčaty zapečené v troubě připravíme jako lehkou večeři. Můžeme jimi pohostit i návštěvu třeba k vínu nebo pivu...
Tomatová bruschetta (brusketa)
Tomatová bruschetta (brusketa) je jednoduchý a velmi chutný předkrm. Pečivo nakrájejte na plátky a dejte péct do trou...
Bruschetta
Bruschetta pochází z Itálie. Je to v podstatě opečený chléb s rajčaty, česnekem a bazalkou. Jako předkrm nebo výborná sva...
Toasty s houbami
Když se houbařská sezona naplno rozjede, hrají v kuchyni prim recepty z těchto darů lesa. Co ještě z hub vytvořit? Pokud ...
Česnekové chlebíčky s parmezánem
Česnekové chlebíčky s parmezánem jsou pikantní a jako pohoštění pro návštěvu ,společně se sklenkou dobrého nápoje, budou ...
Bruschetta
Bruschettu bychom mohli v podstatě označit za italskou variantu našich klasických topinek. Je to skvělá volba, pokud si c...
Tuňákový chlebíček
Tuňákový chlebíček je chuťovka zapečená v troubě. Rychlé pohoštění pro nečekanou návštěvu....
Česnekový chléb
Česnekový chléb je pikantní příloha k masu, nebo klidně k zeleninovému salátu. Také jako pochoutka k pivu či vínu je báje...
Květáková polévka se sýrem Stilton
Květáková polévka se sýrem Stilton je velmi vydatná a sytá. V zimních měsících nás pěkně zahřeje a v letním horku nahradí...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Francouzska bageta recept 3 recepty