Česnekovo – tvarohová pomazánka
Bez pořádné pomazánky se žádná oslava neobejde. Česnekovo – tvarohová pomazánka je tou pravou volbou. ...
Kuře na žampionech
Kuře na žampionech bude nejlepší podávané s dušenou rýží. Stejně tak ale k němu můžeme uvařit brambory....
Marinovaná krkovice video recept
Pokud si chcete připravit nějaké lahodné maso na grilu doporučujeme krkovici. Měla by být částečně prorostlá. Určitě ...
Top marinády pro grilované vepřové maso
Úprava masa na grilu je v létě jednoduchý způsob, jak připravit výtečný oběd, večeři nebo pohostit společnost. Ugrilovat ...
Kuře na žampionech
Kuře na žampionech podáváme s dušenou rýží. vařené nebo pečené brambory jsou také vhodnou přílohou....
Vepřová krkovice pečená na zelenině
Vepřová krkovice pečená na zelenině bude nejvíce chutnat s bramborem. Pozor, v tomto receptu nepoužíváme kmín, jak je u ...
Řízky z uzené krkovice
Řízky z uzené krkovice podáváme nejraději s bramborovou kaší. Ale mohly by vám chutnat i s domácím bramborovým salátem....
Žampiony jako prevence
Žampion zná asi každý. Je to houba, která se sbírá a používá velmi často v kuchyni. Ovšem má i mnoho jiných nesporných kv...
Tipy na oběd v červenci 2020…
Máme tady vrchol léta, horké dny přejí lehkým a zdravým jídlům. V červenci nastává konečně čas sklizně, to nahrává přípra...
Guláš z vepřové krkovice
I vepřové maso se hodí pro přípravu guláše. Ten se dá uvařit z plecka, ramínka nebo krkovice. Když si vyberete pro přípra...
Vepřové výpečky z krkovice
Vepřové výpečky z krkovice jsou ve finále téměř libové, protože většina tuku z masa se vypeče. Pro milovníky hodně tučnýc...
Vepřové maso v žampionech
Vepřové maso v žampionech můžeme podávat s dušenou rýží. Stejně dobrou přílohou však budou vařené brambory nebo bílá fra...
Proč vařit doma?
Žijeme v době, která tlačí na výkon. Při naší honbě za úspěchem často není ani čas na to, abychom se pořádně najedli. A k...
Jídlo jako lék: proč vařit na podzim a v zimě vývar?
Polévky zahřejí organismus, snadno se konzumují i přenášejí a navíc léčí! Hrnek kvalitního vývaru dodá tělu potřebné živi...
Kuře na žampionech
Kuře na žampionech je lehké a dietní. Podáváme ho nejlépe s čerstvě uvařenými bramborami....
Vepřová panenka na žampionech
Vepřovou omáčku na žampionech můžeme podávat s rýží nebo domácím knedlíkem. ...
Hovězí na žampionech
Hovězí na žampionech podávejte třeba s houskovými knedlíky. Ale ani vařené brambory nebo dobrý čerstvý chléb není špatná ...
Bleskový recept na gratinované brambory. Skvělý způsob, jak zužitkovat zbytky v kuchyni!
Zapečené brambory jsou francouzská klasika, která si získala popularitu i mimo hranice země galského kohouta. V tomto sna...
Jak na skvrny od jídla
Pokud i vy často bojujete s odolnými skvrnami od různých potravin a nechcete používat drahé a často neúčinné prostředky z...
Krůtí prsa na žampionech
Krůtí prsa na žampionech, k tomu hranolky nebo brambory pečené v troubě. Také dušená rýže není špatnou volbou....
Vepřové kotlety na žampionech
Vepřové kotlety na žampionech a bramborová kaše nebo šťouchané brambory. Jednoduchý recept a výsledkem je vynikající chu...
Pečená krkovice
Pečená krkovice je jeden z nejšťavnatějších pokrmů z vepřového masa, pokud se správně upeče. Podáváme ji s knedlíkem a se...
Citronová dieta
Citron známe hlavně jako zdroj vitamínu C, ale tento plod obsahuje i jiné prvky a živiny, jako například vápník, draslík,...
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
Sestavili jsme pro vás seznam top 3 brilantního sedmichodového vánočního menu. Pokud se nebojíte změny a chcete letošní V...
Vepřová krkovice na smetaně
Vepřová krkovice na smetaně bude výborná třeba s vařenými bramborami. Sýr může být vysokoprocentní eidam, nebo i jiný, p...
Vepřová krkovice pečená v alobalu
Vepřová krkovice pečená v alobalu společně s brambory je výtečné jídlo připravené bez zbytečného nádobí. Maso v alobalu z...
Vepřová krkovice
Vepřová krkovice pečená s medovou krustou je šťavnatá a voní bylinkami. Podávejte ji třeba s bramborovou kaší....
Krkovice
Vepřová krkovice je maso, které můžeme upravit mnoha způsoby. Tento recept je na dobrý a jednoduchý vepřový guláš....
Guláš z vepřové krkovice
Guláš z vepřové krkovice je krásně šťavnatý a pro milovníky omáček je to vítaná změna. Přílohou může být rýže, houskové k...
Vepřová krkovice s rýží
Vepřová krkovice s rýží je šťavnaté jemné maso v dobré omáčce. Kromě vařené rýže mohou být přílohou také vařené brambory ...
Vepřová krkovice
Krkovička je tučnější kousek masa z prasete. Díky tomu, že je prorostlá, se dá připravit vcelku i nakrájená na plátky. Up...
Smažený řízek z vepřové krkovice
Tahle česká klasika k naší kuchyni prostě patří. Pokrmy připravované smažením sice nejsou podle zásad zdravé výživy, ale ...
Krkovice
Krkovička je chutnější než například pečeně, protože je prorostlá tukem. S kostí se hodí převážně na pečení, vykoštěná a ...
Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením
Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením je velmi zdravé jídlo. Jicama je mexická zelenina podobná řepě a jí...
Přírodní kuřecí řízek se šťávou
Přírodní kuřecí řízek se šťávou z másla bude výborný s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší. Ale i s bramborovými ...
Vepřo knedlo zelo
Vepřo knedlo zelo patří k nepostradatelným pokrmům české kuchyně, který si získal srdce mnoha lidí jak v domácnostech, ta...
Pečená vepřová krkovička vcelku
Pečená vepřová krkovička vcelku je šťavnatá a upečené maso je báječně měkké. Doplnit ji můžete třeba klasicky zelím a kn...
Jahodovo banánové smoothie
Naprostá klasika a velká rychlovka je tohle jahodovo banánové smoothie. Příprava je tak rychlá, že ji zvládnete i v nejvě...
Kuřecí játra s rýžovými nudlemi
Kuřecí játra s rýžovými nudlemi se hodí i pro bezlepkovou dietu. Chutnat ale budou úplně každému. Navíc, je to rychlovka....
Houbová polévka z lišek obecných
Pochutnejte si na smetanové polévce z kulinářsky velmi ceněné houby. Lišky obecné se vyznačují jemnou štiplavou a pepřovo...
Dobrá sekaná
Dobrá sekaná připravená ve vlastní kuchyni je jídlo, které všichni milujeme. Každá dobrá kuchařka má svůj recept, tenhle ...
Pulled pork – trhané vepřové maso
Jemné, šťavnaté masíčko, které vám utkví v paměti. Pulled pork je navíc skvělý v tom, že využití má opravdu široké. Po up...
Vepřová krkovička na medu
Vepřová krkovička na medu bude nejlepší s vařenými nebo pečenými bramborami. Místo vývaru můžete maso podlévat pivem....
Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha
Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha je jemné lahodné maso, kterým můžeme naplnit třeba ciabattu. Nebo si vybereme něj...
Marináda na krkovici
Marináda na krkovici nebo i na jiný druh masa, je důležitou součástí vašeho grilování nebo pečení. I na ní záleží jak bud...
Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha bbq
Grilovací sezona se kvapem blíží a mnozí na ni již netrpělivě čekají. Nad ohněm připravené hamburgery a steaky sice nemaj...
Trhané vepřové maso z pomalého hrnce
Způsob pomalého vaření je šetrný k zachování živin v potravinách a má i své praktické stránky. Do pomalého hrnce stačí na...
Vepřová krkovička v hořčičné omáčce
Vepřová krkovička v hořčičné omáčce bude výborná třeba s vařenými bramborami. Nebo máte raději rýži či knedlíky? I to je ...
Řecké pečené jehněčí s novými brambory
Řecké pečené jehněčí s novými brambory je rychlá a jednoduše připravená pečeně. Jehněčí maso je zdrojem kvalitních bílkov...
Pečená treska s citronem a česnekem
Snadný recept na pečenou tresku v řeckém stylu s hrstkou středomořského koření a citronovou šťávou. Vychutnejte si tuto ...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Krkovice na žampionech s česnekovo pepřovou štávou (rychlovka ... recepty