Uzenky na pivě
Uzenky na pivě jsou krásně pikantní a pro milovníky uzenin to bude pochoutka. Jako příloha úplně postačí čerstvé pečivo. ...
Klobásky v bramborovém těstě
Klobásky v bramborovém těstě jsou českou variantou původního švýcarského jídla. Pokud k nim budete podávat dušené pikantn...
Francouzské brambory
...rozpálíme lžíci olivového oleje a opečeme na něm uzenky nakrájené na kolečka. Po opečení vyjmeme ze ... až brambory začnou zlátnout. Vsypeme plátky uzenky, přidáme křenovou omáčku, promícháme a ještě 2 –...
Zkuste exotické maso – krokodýlí, pštrosí, klokaní, buvolí nebo emu
V našich luzích hájích nejspíš budete kroutit hlavou, ale tyto druhy masa jsou v místě obvyklého výskytu velmi populární....
Vrstvený salát
Vrstvený salát nejlépe použijeme jako netradiční přílohu, třeba místo vařených brambor. Můžeme ho ale klidně považovat za...
Bezlepková šunková pizza
Bezlepková šunková pizza chutná úplně stejně dobře, jako pizza z obvyklé mouky. Co se týče náplně, není nutné se striktně...
Čertovské roštěnky
Čertovské roštěnky můžeme rychle připravit nečekané návštěvě. Jako příloha pak stačí čerstvé pečivo. ...
Sušené potraviny aneb co, jak a hlavně proč sušit
Sušení potravin je staré přes tři tisíce let. Již naši dávní předkové tuto metodu uchovávání potravin používali, samozřej...
Grilování stylově
S létem začíná i grilovací sezóna. Letní grilování je jedním z nejoblíbenějších způsobů kuchtění. Zejména kvůli tomu, že ...
Závitky z hovězího masa
Závitky z hovězího masa můžeme podávat s rýží nebo s vařenými brambory. Kdo je na dietě, může si k nim dát čerstvý zeleni...
Kuřecí rolky s houbami
Kuřecí rolky s houbami můžeme naplnit žampiony, když hříbky zrovna nerostou. Bude to stejně dobré....
Obložené kotlety
Obložené kotlety s hranolky nebo se smaženými bramborami připravte třeba k nedělnímu obědu. A pak jděte odpoledne na dlou...
Jak vařit při cukrovce
Cukrovka, neboli diabetes, je nemoc, při které náš organizmus nedokáže udržet správnou koncentraci krevního cukru (neboli...
Top 10 jídel z vepřového masa
Vepřové maso je křehčí, než maso hovězí, obsahuje více tuku a má tedy i vyšší energetickou hodnotu. Jeho výhodou je větši...
Rybí filé pro labužníky
Rybí filé pro labužníky připravíme v troubě za 30 minut. Je to jednoduchý a hodně oblíbený recept....
Hovězí s houbovou omáčkou
Hovězí s houbovou omáčkou je vhodné pro každého, kdo musí držet dietu kvůli cukrovce. . Jako přílohu volíme rýži. Nemáme...
Kuřecí prsa na zelenině
Kuřecí prsa na zelenině podáváme s brambory opečenými nasucho v troubě. Také s dušenou rýží natural budou výborná. Chutná...
Top 5 jídel z kapra
Kromě toho, že smažený kapr bývá nedílnou součástí štědrovečerní večeře v mnoha domácnostech, je to ryba, jejíž maso se h...
Asijská dieta
Asijská kuchyně je kuchyně bez rafinovaných cukrů a nasycených olejů. Hlavním pokrmem je rýže a zase rýže, bílá i hnědá. ...
Hovězí polévka s fazolkami
Hovězí polévka s fazolkami je voňavá kořením a vhodná i při cukrovkové dietě. Můžete k ní přidat krutony z opečeného celo...
Rychlý bramborový guláš
Rychlý bramborový guláš podáváme samotný nebo s čerstvým pečivem. Místo slaniny můžeme použít třeba jinou kvalitní uzenin...
Vepřové plátky v jemné omáčce
Vepřové plátky v jemné omáčce podávejte nejlépe s vařenými brambory. Ale třeba bramborové noky jsou také dobrá volba....
Nevolnost a zvracení v těhotenství? Máme pro vás několik rad, jak se cítit lépe!
Krásné očekávání?Těhotenství probíhá u každé ženy jinak. Dokonce se dá říci, že každé očekávání je jiné – i u jedné ženy ...
Top 5 receptů se zeleninou
Omezit maso?Pokud patříte do té skupiny lidí, která zelenině moc nedá, máme tady pro vás pár rad a tipů. To, že bychom mě...
Biftek pečený v alobalu
Bifteky pečené v alobalu jsou lahodné, křehké a voní sýrem. Použít můžete sýr ementál,gouda, eidam, podle vlastní chuti....
Zeleninový aspik s vejci
Zeleninový aspik s vejci je pikantní pohoštění k pivu nebo k vínu. Hodí se i jako předkrm u slavnostního oběda. Zeleninov...
Vepřová kýta ořech
Vepřová kýta ořech je velmi kvalitní libové maso, které můžete připravit mnoha způsoby. Třeba s omáčkou podle tohoto rece...
Omáčky z kuřecího masa
Omáčky z kuřecího masa jsou skvělé například v tom, že jejich příprava vám nezabere mnoho času. A libové kuřecí maso může...
Kuřecí prsa
Kuřecí prsa můžeme připravit na tisíc způsobů. Je to jemné, libové maso, které doplňujeme různými druhy koření a tím získ...
Vepřová panenka
Vepřová panenka je libové a jemné vepřové maso, které nevyžaduje mnoho času při úpravě. Přílohou této vepřové panenky peč...
Znojemská omáčka
Znojemská omáčka je nezaměnitelná svou lehce nakyslou chutí, kterou jí dodávají naložené okurky. Tento recept je s vepřo...
Slaný závin z listového těsta
Slaný závin z listového těsta je rychlý a je hlavně pro ty, co milují slané koláče. Pokud jste také takoví, upečete si sn...
Rychlý oběd z vepřové kýty recept
Vepřova kýta (stehenní část zadní nohy) se skvěle hodí k přípravě nejrůznějších pokrmů. Od řízků, přes kuřecí nudličky až...
Pečený králík
Pečený králík se slaninou, cibulí a trochou koření, je starý klasický recept. Jednoduchý a nedá se na něm nic zkazit. A ...
Vepřové kotlety dušené
Kotlety jsou velmi oblíbeným kouskem vepřového masa. Kromě tuku, který zdobí jejich okraje, se jedná o libové a chutné ma...
Polévka z mletého masa
Polévka z mletého masa je sytá, rychle uvařená a obsahuje i spoustu zeleniny. Vyberte maso kvalitní, libové. Koření do po...
Kuřecí prsa zapečená s mozzarellou
Kuřecí prsa zapečená s mozzarellou jsou pochoutkou pro labužníky. Jemné libové maso se zlatavou kůrkou ze sýra podávejte ...
Vepřové výpečky z krkovice
Vepřové výpečky z krkovice jsou ve finále téměř libové, protože většina tuku z masa se vypeče. Pro milovníky hodně tučnýc...
Hovězí hrudí na pivě
Hovězí hrudí na pivě je velmi chutná varianta přípravy hovězího masa. Hrudí je libové a šťavnaté maso a jeho příprava je ...
Kachní karbanátky s višňovou omáčkou
Kachní karbanátky s višňovou omáčkou jsou delikatesou mezi karbanátky. Libové kachní maso a chuť a vůně višní, to je pros...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Libove uzenky recepty