Vepřový perkelt
Vepřový perkelt je jednoduché a výborné jídlo, ke kterému můžeme podávat jak čerstvé pečivo, tak třeba své oblíbené těsto...
Maďarský perkelt
Maďarský perkelt ze skopového je báječný pokrm pro milovníky masa. Přílohu si zvolíme už podle své chuti, ale postačí j...
Zvěřina v naší kuchyni? Byla by velká škoda ji vynechávat.
...od středověku se zvěřina pravidelně objevovala na stolech české šlechty, a ... době se to trochu zlepšuje, což je jen dobře. Zvěřina je maso totiž velmi delikátní a má úplně jinou ... divokým králíkem, zajícem, srnčím, dančím, jelením, kančím nebo mufloním masem. Také tu můžete ... třeba takové delikatesy, jako je kančí nebo jelení guláš ,nebo svíčková ze srnčího masa. Receptů na...
Cibule - královna naší kuchyně
...je základ pro většinu omáček. Žádný guláš nebo perkelt se bez ní neobejde, potřebujeme ji jako základ...
Brusinková omáčka
...omáčka se podává se zvěřinou, skvělá je jelení kýta, nebo zastudena k bílému masu. Brusinková...
Kachna dušená s kořením
...dušená s kořením chutná jako zvěřina i když je domácí. Podáváme ji třeba s vařenými...
Pečená srnčí žebra
Zvěřina má svou specifickou chuť i vůni a srnčí maso je velmi chutné a jemné. Nejlepší je v období od srpna do září, kdy ...
Jak na zvěřinu?
...už je pro některé tak trochu výzva. Ale co pak zvěřina? Jak často jí doma připravujete? Pokud se na to ... že se k vám na stůl dostala stažená zvěřina, rozdělená na jednotlivé části. Vždy je důležité...
Dieta a stravování podle krevních skupin – zatracovaná alternativa?
...červené maso: hovězí, telecí, skopové, jehněčí, zvěřina, ale i krůtí, a kuřecí, ryby a mořské plody, ... a masné výrobky, skopové, jehněčí, drůbeží, ryby, zvěřina,-mléko a mléčné výrobky, vejce,-obiloviny: oves,...
Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Zvěřinová omáčka
...získá sytější zvěřinou chuť. Když se mi dostane zvěřina na jídelníček, uvařím si omáčky o něco více, pak...
Dieta podle krevních skupin
...kuřecí, krůtí, hovězí, jehněčí, skopové, telecí a zvěřina, doporučovány. Stejně tak jsou pro ně vhodné ryby...
Marinády, grilovací omáčky a přelivy
...hodin předem. Některé druhy masa, jako je třeba zvěřina nebo hovězí, je nejlepší naložit do marinády a...
Jak na voňavé grilování
...skopovému, ale skvěle ochutí každé maso), šalvěj (zvěřina, králičí maso), bobkový list (hlavně do marinád,...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Jelení perkelt zvěřina recepty