Segedínský guláš podle Romana Vaňka
Zakladatel Pražského kulinářského institutu a popularizátor nejen české gastronomie Roman Vaněk dobře ví, jak připravit s...
Kachna dušená s kořením
Kachna dušená s kořením chutná jako zvěřina i když je domácí. Podáváme ji třeba s vařenými brambory....
Dodejte vašemu tělu potřebnou energii stravou podle ajurvédy...
Jídlo je kvalitní stravování je základem pro zdravý a naplněný život. Prastará indická nauka o životě, má za sebou dlouho...
Dieta podle krevních skupin
V roce 1996 přišel Dr. Peter J. D'Adamo s teorií, že je dobré stravovat se podle své krevní skupiny. Od té doby tuto diet...
Pečená kachna
Pečená kachna je lahůdka, musíme si ale dát s její přípravou na čas. Důležitá je doba pečení a ta bývá kolem 4 až 5 hodin...
Pečená kachna
Pečená kachna je klasický recept našich babiček. Servíruje se s houskovým nebo bramborovým knedlíkem a červeným zelím. ...
Pečená kachna se zelím
Pečená kachna se zelím je labužnická pochoutka pro mnohé z nás. Třeba s houskovým knedlíkem, nebo možná i s bramborovým. ...
Čokoládové tyčinky podle Peče celá země. Vyzkoušejte Veroničin tropický recept!
Voňavá pekařská show Peče celá země jde pomalu a jistě do svého závěru. V sedmém díle soutěž opustil Zdeněk a nechal tak ...
Jídlo podle horoskopu - Astrodieta
Když zjistíme, že se po svátcích nevejdeme do svého běžného oblečení, asi to nebude tím, že by se nám během Vánoc srazilo...
Kachna
Kachnu pečeme dlouho, nejlépe tak pět hodin, při teplotě kolem 100 stupňů. Můžeme si ji klidně den předem předpéci a druh...
Kuře a la kachna
Kuře a la kachna podáváme většinou z knedlíkem. Kdo má raději brambory, tak tomu s pečenými v troubě bude také výborně ...
Kachna na medu a víně s červeným zelím
Tento výborný podzimní recept na Kachnu na medu pro Sodexo kuchařský workshop vytvořil šéfkuchař Juraj Dohňanský. Teď můž...
Dieta a stravování podle krevních skupin – zatracovaná alternativa?
Víte, jakou máte krevní skupinu? Ne? V tom případě zajděte na nejbližší transfuzní stanici nebo požádejte o zjištění vaše...
Vybíráte zeleninu a ovoce podle barvy? Ne? Možná byste ale měli.
Většinou si zeleninu a ovoce vybíráme podle vzhledu, čerstvosti a podle své momentální chuti. Taky má každý z nás asi to ...
Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Holandský řízek a jeho recept do české kuchyně neodmyslitelně patří. Je chutný a jeho příprava zase není tolik složitá. O...
Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Pečená vepřová žebra patří k oblíbeným jídlům v nejedné klasické české hospůdce. Hodí se totiž ideálně k pivu. Které trik...
Jednoduché těstoviny podle Marthy Stewartové
Podle samotné autorky Marthy Stewartové je recept na jednoduché těstoviny z jednoho hrnce trochu divný. Podstata totiž vě...
Domácí švestková povidla podle Rettigové
Patří mezi pozdně letní ovoce a jejich sběr právě vrcholí. Modrofialově zbarvené plody slivoně švestky mají využití ve st...
Jak a podle čeho si vybrat ten správný gril
Máte rádi práci s ohněm? Budete pořádat velké grilovačky se spoustou hostů nebo budete grilovat jen se svou rodinou, ale ...
Moravský vrabec podle Pohlreicha
Moravský vrabec podle Pohlreicha je jednoduché a u nás velmi oblíbené jídlo, které můžete podávat s houskovými nebo bramb...
Katův šleh podle Pohlreicha
Katův šleh podle Pohlreicha může vypadat podobně, jako ten podle našeho receptu. Tak ho vyzkoušejte. Je opravdu pikantní...
Hovězí líčka podle Pohlreicha
Hovězí líčka podle Pohlreicha jsou jídlo pro labužníky. Jemné, dlouho pečené maso chutná skvěle. Přílohou bývá bramborová...
Omývat potraviny před vařením? Podle odborníků je to u některých druhů velká chyba.
I když to zní dost zvláštně, někdy je lepší u některých druhů potravin zapomenout na jejich omývání tekoucí vodou před...
Žijte v rovnováze a jezte podle zásad makrobiotiky…
Makrobiotika není jen o jídle, ale jedná se o životní styl, který pochází z Tibetu a Číny. Pokud chcete zlepšit své zdrav...
Špagety carbonara podle Pohlreicha
Špagety carbonara podle Pohlreicha připravujete jen z kvalitních těstovin. Jen tak si na nich opravdu pochutnáte....
Hovězí guláš podle Pohlreicha
Hovězí guláš podle Pohlreicha doplňte klasicky třeba jen pečivem. Ale jestli bude někomu více chutnat s knedlíkem, tak r...
Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha
Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha je jemné lahodné maso, kterým můžeme naplnit třeba ciabattu. Nebo si vybereme něj...
Hovězí pupek podle Pohlreicha
Hovězí pupek podle Pohlreicha je výtečné maso na gril. Příprava je jednoduchá, jen je třeba dodržet jen pár pravidel....
Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha
Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha je pikantní. Podávejte ji v misce a každý si podle chuti může maso na talíři ...
Hrachová kaše podle Pohlreicha
Hrachová kaše podle Pohlreicha uvařená ze žlutého půleného hrachu je jemná a doplnit ji můžeme vařenými vejci, kouskem šu...
Výpečky podle Pohlreicha
Výpečky podle Pohlreicha můžeme podávat, kromě klasického zelí s knedlíkem, také s pečenými bramborami nebo s dušenou ze...
Pečené koleno podle Pohlreicha
Pečené koleno podle Pohlreicha je oblíbené jídlo všech labužníků. Také tento recept na vepřové koleno pečené na černém pi...
Koprová omáčka podle Pohlreicha
Koprová omáčka podle Pohlreicha je voňavá letní polévka. Má spoustu příznivců, ale i těch kteří ji odmítají. Tenhle recep...
Muffiny podle hrníčkového receptu
Muffiny podle hrníčkového receptu jsou snadné, rychlé a oblíbené u dětí i dospělých. K snídani, k svačině, k odpolední ká...
Kapr podle Petra Voka z Rožmberka
Kapr podle Petra Voka z Rožmberka je velmi jednoduchý recept na přípravu naší oblíbené sladkovodní ryby. Stačí vám jen pá...
Salát coleslaw podle Pohlreicha
Tento svěží a zdravý salát se na náš stůl probojoval z Ameriky, kde se stal klasikou. Je příjemně nasládlý, krémový, báje...
Růžičková kapusta podle Pohlreicha
Růžičková kapusta podle Pohlreicha je jednoduchá příloha plná velmi důležitých látek pro naše zdraví. A kromě toho je i m...
Škvarková pomazánka podle Pohlreicha
Škvarková pomazánka podle Pohlreicha je pikantní díky česneku a chilli koření. Na topinky k pivu bude chutnat skvěle....
Hovězí roštěná podle Pohlreicha
Červené hovězí maso je výborné, ale s některými druhy, které jsou tužší, je při tepelné úpravě potíž. Tento problém vyřeš...
Kuřecí prsa podle Pohlreicha
Kuřecí prsa podle Pohlreicha podávejte třeba s vařenými brambory politými máslem. Nebo k nim opečte nasucho v troubě hran...
Pizza chleba podle Petry Burianové
Vítězku televizní show Peče celá země jsem si oblíbila pro její praktičnost, lásku k tradicím i nezištnou ochotu pomáhat ...
Kuřecí kung pao podle Pohlreicha
Čína tentokrát připravená podle receptu šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Kuře kung pao je skvělý asijský pokrm, který si urč...
Utopenci podle Pohlreicha
Utopenci podle Pohlreicha jsou pikantní a pochutnáte si na nich znamenitě. Možná jedna dávka nebude stačit....
Kuře na paprice s noky podle Kluci v akci
Oblíbené jídlo podávané trochu netradičně s noky. Ty lze koupit hotové nebo je připravit podle jednoduchého receptu, kter...
Caesar salát podle Pohlreicha
Caesar salát podle Pohlreicha je salát původem z Mexika. Ale dnes ho dostanete ve většině restaurací po celém světě. A s...
Grilované krůtí bochánky na grilu podle Pohlreicha
Mleté krůtí maso opečené na grilu, doplněné o osvěžující okurkovou salsu, je skvělý pokrm do teplých dní. Chutnat bude i ...
Cuketová bábovka podle Kluci v akci
Mezi oblíbenou letní zeleninu patří bezesporu cukety. Přidat se dají i do moučníků, které jsou díky nim krásně vláčné. Bá...
Bramborový salát s opečenou slaninou podle Pohlreicha
Tento salát připravený podle receptu Zdeňka Pohlreicha je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Chuťové buňky ale potěší ...
Vepřová žebra podle Pohlreicha
Křupavá žebírka jsou skvělý pokrm pro zimní období. A recept ovoněný badyánem, skořicí a zázvorem, inspirovaný předpisem ...
Koprová omáčka podle Pohlreicha
Tato omáčka rozděluje české strávníky na dva tábory - na ty, kdo ji milují a pak na ty, co ji nemohou ani cítit. Známý šé...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Kachna(podle romana vaňka) recepty