Pečená krkovička se sýrem
Pečená krkovička se sýrem a cibulí je křehká a voňavá. Přílohou mohou být třeba brambory, pečené nebo vařené....
Vepřová krkovička na medu
Vepřová krkovička na medu bude nejlepší s vařenými nebo pečenými bramborami. Místo vývaru můžete maso podlévat pivem....
Francouzské brambory
...pepřem a jemně promícháme. Zapečené brambory s liškami Suroviny: 800 g mladých brambor, 250 g lišek, 1...
Deset základních pravidel pro správné grilování
...zachová šťavnatost. U vepřového je třeba skvělá krkovička, z kuřecího masa se výborně hodí stehenní řízky....
Pečená vepřová krkovička vcelku
...vepřová krkovička vcelku je šťavnatá a upečené maso je báječně...
Vepřová krkovička v hořčičné omáčce
Vepřová krkovička v hořčičné omáčce bude výborná třeba s vařenými bramborami. Nebo máte raději rýži či knedlíky? I to je ...
Vepřová krkovička na rozmarýnu
Vepřová krkovička na rozmarýnu je šťavnatá a lehce pikantní. Třeba s bramborami pečenými v troubě bude vynikající....
Marinády, grilovací omáčky a přelivy
...jinou u staršího skopového. Prorostlá vepřová krkovička snese mnohem méně oleje, než třeba krůtí, králičí...
Křehké a šťavnaté maso z grilu - poradíme vám jak na to…
...marinádu vlastní. Volte prorostlé maso Vepřová krkovička je ideální na grilování. Maso totiž nebude...
Vepřová krkovička na pánvi
Vepřová krkovička na pánvi s domácím bramborovým salátem. Nebo s dušenou zeleninou. Ani salát z čerstvé sezónní zeleniny ...
Krkovička pečená se zelím
Krkovička pečená se zelím, doplněná bramborovým nebo houskovým knedlíkem, je jednoduchý recept na sváteční oběd. ...
Houbová polévka z lišek obecných
Pochutnejte si na smetanové polévce z kulinářsky velmi ceněné houby. Lišky obecné se vyznačují jemnou štiplavou a pepřovo...
Houbový kuba
...udělat i na další způsoby, například s hlívou, liškami či žampiony. Houby se dají různě míchat a...
Vepřová krkovice
Krkovička je tučnější kousek masa z prasete. Díky tomu, že je prorostlá, se dá připravit vcelku i nakrájená na plátky. Up...
Krkovice
Krkovička je chutnější než například pečeně, protože je prorostlá tukem. S kostí se hodí převážně na pečení, vykoštěná a ...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Krkovička s liškami recepty