Francouzská cibulačka
...a koření téměř nic jiného. Samozřejmě francouzská bageta by k ní byla skvělá...
Jedinečná francouzská kuchyně, co ochutnat?
Kuchyně s dlouholetou tradicíFrancouzská kuchyně patří mezi ty nejlepší na světě. Je rozmanitá, charakteristická je pro n...
Blanšírovaná zelenina - je křupavá a plná vitamínů s výraznou barvou...
Přinášíme tipy na to jak si správně připravit zeleninu, aby neztratila vitamíny a přitom si zachovala krásnou barvu a křu...
Klasická francouzská cibulová polévka
Klasická francouzská cibulová polévka je ta všem flamendrům dobře známá, zklidňující polévka, co nám dělá tak dobře druhý...
Francouzská brioška
Francouzská brioška je sladké pečivo původem z Francie. Můžete do těsta místo rozinek přidat kandované ovoce....
Dobré jídlo, přátelé, a hlavně žádný spěch. Tak stolují Francouzi.
...bývá paštika a je doplněná právě bagetou. Ovšem bageta nesmí chybět ani u žádné snídaně. Stejně jako...
Čas na domácí pečení je možná právě teď
...ranní rohlíky nebo housky, ve Francii křupavá bageta, známe i italskou ciabbatu, anglické briošky....
Pečená bageta s bazalkovým pestem
Toto jídlo vám provoní byt bazalkou a všem se budou sbíhat sliny a vy se budete ráno sbíhat ke stolu. ...
Bageta plněná malými krevetami
Bageta plněná malými krevetami je jídlo pro labužníky. S hnědou koprovou pikantní omáčkou si na něm rozhodně pochutnáte. ...
Top 5 recepty na květen, které musíte vyzkoušet…
Přinášíme výběr těch nejlepších receptů na měsíc květen ze sezónních surovin. Jaro je ideální čas na odlehčení jídelníčku...
Bretaňská specialita, která chutnala králům i poddaným. Vyzkoušejte crêpes!
Tenká placka z litého těsta je jedním z typických pokrmů, který se podává v severozápadní části Francie – v Bretani. Pala...
Křupavá slanina na špejli
Křupavá slanina na špejli je rychle a snadno připravená pikantní příloha třeba ke grilované zelenině. Nebo položená na pl...
Francouzská cibulačka
Skvělá Cibulačka na francouzský způsub. Tento recept je na 2 porce. Nejdříve si připravíme chlebové krutony. Nakrájíme...
Francouzská cibulačka
Připravte si doma tuto delikátní francouzskou polévku zapečenou se sýrem a bagetkou. Rychlá večeře, která vás zahřeje nej...
Bleskový recept na gratinované brambory. Skvělý způsob, jak zužitkovat zbytky v kuchyni!
Zapečené brambory jsou francouzská klasika, která si získala popularitu i mimo hranice země galského kohouta. V tomto sna...
Trudnou mysl rozjasní, cibulačka fantaskní – tajemství francouzské cibulačky
...dcl olivového olejesůl a pepř podle chutisvětlá bageta Nejprve si v hrnci rozpusťte máslo a podle...
Francouzská cibulová polévka
Cibulová polévka je skvělý lék na všemožné neduhy, kterými trpíme po dlouhé zimě. Nikdy předtím jste nevařili? Cibulová p...
Křupavá zelenina v tempuře
Připravte si sezónní zeleninu v tempuře. Křupavé těstíčko si doslova zamilujete stejně jako Japonci, kteří ho povýšili na...
Okurkové chlebíčky s ředkvičkami
Okurkové chlebíčky s ředkvičkami se hodí třeba jako silvestrovské pohoštění k dobrému vínu. Jsou jednoduché a zdravé....
Top recepty pro začátečníky
...k vínu i večeře. Suroviny pro recept: světlá bageta, rajčata, olivový olej, pepř, sůl, čerstvá...
Top 10 českých polévek
Polévka je jídlo, které člověk zná odpradávna. Tento tekutý a většinou teplý pokrm se obvykle vaří v jednom hrnci a na ce...
Caesar salát s Ančovičkami
Kdo by neznal Caesar salát? Ideální v horkých dnech. Zasytí a přitom osvěží....
Pikantní plněná vejce
...sezónní zeleninou. Čerstvé pečivo, jako chléb, bageta nebo křupavá houska, jsou tou nejlepší přílohou....
Česnekový chléb
Česnekový chléb je pikantní příloha k masu, nebo klidně k zeleninovému salátu. Také jako pochoutka k pivu či vínu je báje...
Francouzský recept na zapečený sýr
Původní francouzská receptura pracovala s originálním francouzským sýrem s bílou plísní na povrchu o hmotnosti 450 g. Sýr...
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka voní jarními bylinkami a oznamuje příchod jara. Vláčná a křupavá pochoutka, která ani nepotřebuje dal...
Brambory se slaninou, kukuřicí a vejcem
Tento známý a oblíbený recept si oblíbili zejména lyžaři nebo další sportovci, jejichž sportovní aktivita spadá hlavně do...
Socca pizza se sýrem feta
Socca je jednoduchá, slaná, křupavá palačinka vyrobená pouze z cizrnové mouky, vody, olivového oleje a soli. Jedná se o v...
Bramborové noky s křupavým prosciuttem a šalvějí
Bramborové noky s křupavým prosciuttem a šalvějí jsou prostě vynikající. Křupavá šunka a lahodné nočky, to je skvělá komb...
Vepřové maso v žampionech
Vepřové maso v žampionech můžeme podávat s dušenou rýží. Stejně dobrou přílohou však budou vařené brambory nebo bílá fra...
Truffles z tmavé čokolády
Truffles z tmavé čokolády bohatě poprášené kakaovým práškem je lahůdkou kterou musíte vyzkoušet. Tato tradiční francouzsk...
Tzaziki s bramborami jako salát
Bramborový salát je už trochu profláknuté jídlo. Při vyřčení jména tohoto pokrmu se každému rozzáří oči a každý jej zná. ...
Rybí polévka
Tradiční rybí polévka nesmí na stole chybět v mnoha rodinách. Pokud ta vaše zatím není vyladěná k dokonalosti, možná vás ...
Makronky
Makronky - slaďoučký, malinkatý sendvič, v podstatě jednohubka. Výborné ke kávě, čaji nebo jako dárek k různým příležitos...
Topinky s rajčaty
Topinky s rajčaty zapečené v troubě připravíme jako lehkou večeři. Můžeme jimi pohostit i návštěvu třeba k vínu nebo pivu...
Tomatová bruschetta (brusketa)
Tomatová bruschetta (brusketa) je jednoduchý a velmi chutný předkrm. Pečivo nakrájejte na plátky a dejte péct do trou...
Bruschetta
Bruschetta pochází z Itálie. Je to v podstatě opečený chléb s rajčaty, česnekem a bazalkou. Jako předkrm nebo výborná sva...
Toasty s houbami
Když se houbařská sezona naplno rozjede, hrají v kuchyni prim recepty z těchto darů lesa. Co ještě z hub vytvořit? Pokud ...
Česnekové chlebíčky s parmezánem
Česnekové chlebíčky s parmezánem jsou pikantní a jako pohoštění pro návštěvu ,společně se sklenkou dobrého nápoje, budou ...
Bruschetta
Bruschettu bychom mohli v podstatě označit za italskou variantu našich klasických topinek. Je to skvělá volba, pokud si c...
Tuňákový chlebíček
Tuňákový chlebíček je chuťovka zapečená v troubě. Rychlé pohoštění pro nečekanou návštěvu....
Květáková polévka se sýrem Stilton
Květáková polévka se sýrem Stilton je velmi vydatná a sytá. V zimních měsících nás pěkně zahřeje a v letním horku nahradí...
Cheeseburger
Zde je recept na burger lepší, než kdekoli, kde ho můžete koupit již hotový. Není nad domácí. Začneme tím, že si koupíme...
Pečená husa
Pečená husa, posvícenská, nebo svatomartinská, s červeným zelím to je pochoutka jedna radost. Není k tomu potřeba nic než...
Špagety Carbonara
Nevíme jistě, jestli jsou Špagety Carbonara italský vynález, nebo jestli čirou náhodou nepocházejí z Ameriky. Vejce, slan...
Cuketové rolky se sýrem a rajčaty.
Rychlé zeleninové rolky můžeme podávat jako hlavní chod doplněný pečeným bramborem nebo rýží. Aby pokrm lahodil i oku, je...
Vepřové plátky se slaninou
Pikantní vepřové plátky se slaninou podávejte s hranolky opečenými na sucho v troubě nebo s dušenou zeleninou. Výborné bu...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Krupava francouzska bageta recepty