Medailonky v hořčičné omáčce
Medailonky v hořčičné omáčce jsou jemné a pikantní zároveň. Třeba k bramborám pečeným v troubě....
Vepřové medailonky s rýží
Vepřové medailonky s rýží a lehkou omáčkou zvládne uvařit úplný začátečník....
Druhy skopového a jehněčího masa
...na plátky, můžeme z ní připravovat steaky a medailonky na pánvi nebo také na grilu...
Top marinády pro grilované vepřové maso
...med nebo javorový sirup. Plátky masa či medailonky před uložením do marinády nesolíme, protože by...
Dančí medailonky
Maso z daňka je velmi chutné a oproti jelenímu je jemnější, ale za to o něco tučnější. U jelenovité zvěře všeobecně platí...
Kachní medailonky
Pokud je tento typ drůbežího masa připravován v celku, žádá si pomalou přípravu v troubě. Sice je to časově náročnější, a...
Krůtí medailonky se špenátem a bramborami
Krůtí medailonky se špenátem a bramborami zapečené v troubě připravíme v jednom pekáči. Lehké, dietní jídlo obsahuje pot...
Okurky - zdánlivě obyčejná zelenina
Všichni je známe, je to snad ta nejběžnější zelenina u nás. Okurkový salát nás provází celým životem. Je jednoduchý a nen...
Rozhodující ingredience nejen při grilování - marinády
S příchodem teplého počasí se mnozí z nás začnou připravovat na grilování. A právě při grilování bývá důležitou součástí...
Daňčí medailonky
Daňčí medailonky jsou rozhodně delikatesou. Podávejte je s jemnou bramborovou kaší nebo pečenými bramborami....
Kachní medailonky
Kachní medailonky jsou opravdovou lahůdkou nejen pro labužníky. Můžete k nim servírovat třeba opečené brambory a brusi...
Medailonky z vepřové panenky
Medailonky z vepřové panenky připravíme rychle a snadno. Tahle minutka bude každému chutnat. Ve vyšší pánvi zahřejeme...
Co by ve vaší kuchyni nemělo nikdy chybět? Základní suroviny, ze kterých uvaříte kdykoliv
Stává se vám že spíž a lednička s mrazákem zeje prázdnotou, a najednou nemáte z čeho uvařit? Přijde nečekaná návštěva a v...
Letní úvahy nad zavařováním
aneb ležím u vody a přemýšlím co s těma okurkama. Až se nám v zimě zasteskne po horkém slunci, rozkvetlé zahradě nebo ...
Malinové vepřové medailonky
...vepřové medailonky jsou neodolatelné svou jemnou chutí. Jsou...
Salát z naložené zeleniny
Salát z naložené zeleniny je díky hotovým ingrediencím hotový během chvilky. Ještě lepší bude, když ho necháte uležet pár...
Kuřecí mini řízečky naložené v jogurtové marinádě
Léto je tu, užívejte si sluníčka a dobrého jídla. Prožijte léto naplno. Dobré jídlo a pití k tomu patří. Kdo by počítal ...
Marinovaná krkovice video recept
Pokud si chcete připravit nějaké lahodné maso na grilu doporučujeme krkovici. Měla by být částečně prorostlá. Určitě ...
Top 10 nej omáček
Říká se, že umět uvařit dobrou omáčku patří k základním kuchařským dovednostem. Máte-li dobrý recept, není to ale vůbec ž...
Vepřová panenka v omáčce
Vepřová panenka v omáčce je pochoutka pro labužníky. Hodí se k ní vařené brambory, ale například i rýže, knedlíky, těsto...
Pikantní salát s vejci
Pikantní salát s vejci je rychlé a jednoduché jídlo. Podávejte ho s čerstvým pečivem....
Smažený kapr
...na ryby. Chutné jsou i kapří hranolky a kapří medailonky, které se dají snadno připravit obalené nebo jen...
Jak uvařit hlávkové zelí
Zelí je listová zelenina a známe tři jeho základní druhy: hlávkové, pekingské a čínské. Všechny tři druhy zelí můžeme jís...
Dopřejte si na podzim zelí, posílí imunitu!
Hlávkové zelí, jedinečná zeleninaHlávkové zelí je přímo nadupané vitamíny a minerály, proto je vhodné ho konzumovat právě...
Kuřecí sendvič s mozzarellou
Kuřecí sendvič s mozzarellou je lahodný sendvič, oblíbený po celém světě. Je to skvělé a rychlé pohoštění, které určitě ...
Velikonoční vaječná tlačenka
Vaječná tlačenka, respektive její recept nám pod ruku přijde zpravidla po Velikonocích, protože většinou zbude spousta na...
Naložená pochoutka k pivu
Dopřejme si naložený hermelín, pěkně proložený kořením a dalšími dobrotami!...
Znojemská hovězí pečeně
Znojemská hovězí pečeně je notoricky známá a oblíbená hlavně díky omáčce s nezaměnitelnou chutí. Můžete ji podávat s hous...
Salát s hráškem a kukuřicí
Salát s hráškem a kukuřicí je bez majonézy, připravíte ho za pár okamžiků a rozhodně si na něm pochutnáte. Z čerstvých sý...
Karbanátky pro vegetariány
Karbanátky pro vegetariány jsou ze zeleniny a z luštěnin. A jsou zdravé a nemusíte-li maso, budou vám chutnat stejně dobř...
Kukuřičný pudink
Kukuřičný pudink je jednoduché jídlo s překvapivě skvělou chutí. Dobře se uplatní v našem jídelníčku jako snídaně, svačin...
Pečený kuřecí stehýnka s hranolkami
Opláchněte kuřecí nohy pod studenou tekoucí vodou a osušte papírovou utěrkou. Chcete-li připravit marinádu, promíchejte r...
Prosciutto závitky
Prosciutto závitky jsou rychle připravené pohoštění s pečivem pro hosty, nebo mohou být vynikajícím předkrmem. Můžeme po...
Italská polévka minestrone
Italská polévka minestrone je v italské kuchyni jedno z nejoblíbenějších jídel. Minestrone v podstatě znamená "velká polé...
Dušené maso s brambory po španělsku
Dušené maso s brambory po španělsku je chutné a syté jídlo, příprava je velmi jednoduchá a všechny přísady jsou snadno do...
Zeleninový salát s avokádem a sýrem tofu
Zeleninový salát s avokádem a sýrem tofu je lehoučké letní jídlo, můžeme ho podávat s pečivem, nebo k němu přidáme jogurt...
Smažené karbanátky
Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hod...
Rybíz ala brusinky
Rybíz ala brusinky se skvěle hodí třeba ke svíčkové. Nebo k jiným masům, prostě všude tam, kde bychom použili naložené br...
Kvašáky
Kvašáky, neboli rychlokvašky, jsou okurky naložené v solném nálevu. Mějme na paměti, že na 1 l vody potřebujeme 400 g sol...
Americké okurky
Americké okurky jsou naložené okurkové řezy v pikantním nálevu. Kdo má rád ostřejší chuť okurek, ten si je snadno v okurk...
Španělský ptáček
Španělský ptáček je velmi známá kuchařská klasika. Plněné masové plátky v omáčce podáváme většinou s rýží, ale hodí se k ...
Vrstvený salát
Vrstvený salát nejlépe použijeme jako netradiční přílohu, třeba místo vařených brambor. Můžeme ho ale klidně považovat za...
Hamburská kýta na smetaně
Hamburská kýta na smetaně je nejlepší podávaná s domácím houskovým knedlíkem. Je to skvělé jídlo pro slavnostní a význam...
Vajíčkový salát
Vajíčkový salát patří do klasické české kuchyně. Je to výtečná pomazánka na chlebíčky nebo s čerstvým pečivem nahradí kl...
Bezlepkové cizrnové karbanátky
Bezlepkové cizrnové karbanátky můžeme připravit během několika minut. Výborně nám budou chutnat třeba s bramborovou kaší....
Rychlý salát z těstovin
Rychlý salát z těstovin je znamenitá a během chvilky připravená večeře, která bude všem chutnat. Místo naloženého hrášku ...
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Zapečené těstoviny s uzeným masem podáváme s kyselou okurkou nebo salátem z nakládané zeleniny. Těstoviny zvolíme střední...
Kapustové závitky
Kapustové závitky můžeme doplnit čerstvě uvařenými brambory a máme výborný oběd či večeři. Místo kapustových listů můžeme...
Sýrový salát s vařenými brambory
Sýrový salát s vařenými brambory se hodí jako příloha ke všem pečeným i smaženým masům. Také je skvělý na chlebíčky neb...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Nalozene medailonky recepty