Pavézky
Pavézky mohou být výbornou přílohou například k dušené zelenině. Také se výborně hodí jako příloha k pečeným masům. F...
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta jsou jemné a určitě se po nich na talíři jen zapráší. Počítejte s tím, že jich ni...
Nahlédněte s námi do historie vánočního cukroví…
Štědrovečerní tabule se nemůže obejít bez vánočního cukroví. Přemýšleli jste však někdy odkud se k nám dostala tato sladk...
10 nejlepších českých foodblogů, které by vám neměly uniknout
Trend psaní o jídle a sdílení gastronomických zážitků má pravděpodobně původ v ustáleném slovním spojení – jíš očima. Pop...
Švestkové čatní
Švestkové čatní je výborná a pikantní omáčka k masu. S ní bude vaše jídlo opravdovou lahůdkou....
Špaldové švestkové knedlíky
Špaldové švestkové knedlíky můžete připravit i z jiného ovoce. My jsme použili švestky z mrazáku....
Švestkové taštičky
Švestkové taštičky posypané opraženou sladkou strouhankou a polité máslem, to je pochoutka hlavně pro milovníky sladkých ...
Podzim v kuchyni. Co zařadit v září a říjnu na jídelníček?
Vaření by nemělo být pouze nutným zlem, ale mělo být také kreativní a zábavné. Občas však bývá problém s nedostatkem insp...
Švestkové chutney
Pochází z Orientu, ale velmi rychle si ho oblíbili Evropané jelikož je to skvělé příloha například ke grilované krkovičce...
Vepřový bok na šalvěji se švestkovou omáčkou
Pikantní švestková omáčka perfektně doplňuje vepřové maso nebo kachnu. Můžete si ji připravit dopředu a uskladnit ve ster...
Drobenka žmolenka
Křupavá posypka drobenka nebo také žmolenka, se nejčastěji používá na ovocné koláče. Tato čepice z mouky, másla a cukru d...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Svestkove pavezky recepty