Jablečno-skořicové croissanty bez kynutí recept

Sdílejte obsah s přáteli

Jablečno-skořicové croissanty bez kynutí recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Jablečno-skořicové croissanty bez kynutí, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Jablečno-skořicové croissanty bez kynutí. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Jablečno-skořicové croissanty bez kynutí receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Croissanty recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Croissanty recept

Jednotlivé trojúhelníky rolujte od základny směrem ke špici. Croissant zakulatíme a vložte na plech ke kynutí. Nechte kynout asi 1 – 1 a půl hodiny. Croissanty po kynutí pomažeme vejcem a pečeme zhruba 2 minuty na 240 °C. Potom teplotu snížíme na 190 °C a pečeme dalších 10 – 12 minut dozlatova.

Podobné recepty jako Croissanty

Máslové croissanty recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Máslové croissanty recept

Placku másla položte na kraj těsta( širší stranu másla k užší straně těsta). Nejprve přeložte to těsto bez másla přes máslo a poté přeložte tu druhou část. Lehce přitiskněte. Takto vzniklý obdelník z obou kratších stran přeložte dovnitř a zavřete jako knihu. Těsto nechte v chladu 30 minut odpočinout

Podobné recepty jako Máslové croissanty

Naši partneři