Nabídka
Přidej

Jak šmakuje moravskoslezsko y recept

Sdílejte obsah s přáteli

Jak šmakuje moravskoslezsko y recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Jak šmakuje moravskoslezsko y, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Jak šmakuje moravskoslezsko y. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Jak šmakuje moravskoslezsko y receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Bůčková kniha recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Bůčková kniha recept

Tématické fráze: jak šmakuje moravskoslezsko recepty vaření s italem jak šmakuje moravskoslezsko jak chutná moravskoslezsko recepty recepty jak šmakuje moravskoslezsko jak šmakuje moravskoslezsko kuchařka jak chutná moravskoslezsko jak vaří moravskoslezsko recept na bučkovou roládu jak chutná moravs

Podobné recepty jako Bůčková kniha

Stírka recept

Tento recept jsem našla v jedné z kuchařek Jak šmakuje Moravskoslezsko a musím říct, že mi takto připravená stírka opravdu chutnala. Tak alespoň v pozdní dospělosti. Tak alespoň v pozdní dospělosti.

Podobné recepty jako Stírka

Vepřové maso na houbách recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřové maso na houbách

5 tipů jak zpracovat velikonoční vajíčka. Bobulovité ovoce jako drobný, sladký a krásný dar z přírody. Ingredience receptu. 500 g vepřového masa čerstvé nebo sušené houby olej 1 větší cibule sůl pepř polohrubá mouka špetku kmínu koření vegeta voda; Způsob přípravy . Vepřové maso na houbách podáváme

Podobné recepty jako Vepřové maso na houbách

Makrela vyprošťovák recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Makrela vyprošťovák recept

Recept je z pořadu Jak šmakuje Moravskoslezsko. Tento recept jsem zkoušela nedávno a byl opravdu výborný. Vřele doporučuji.

Podobné recepty jako Makrela vyprošťovák

Bryja recept

Zdroj receptu: Jak šmakuje Moravskoslezsko. Autorka receptu, paní Anna Koláčková k receptu píše: Bryja je starým tradičním pokrmem chudých. Hospodyně ráno bryju uvařily a po celý den stála na plotně a byla k dispozici každému členu rodiny.

Podobné recepty jako Bryja

Moravskoslezský bigos
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Moravskoslezský bigos

Postup přípravy receptu. 1. Pokrájené hlávkové zelí povařte do poloměkka v osolené vroucí vodě. Sceďte a nechte okapat. Pak nakrájejte najemno cibuli, klobásku na kolečka, maso a bůček na kostičky. Cibuli orestujte na sádle, přidejte vepřové maso. Až se zatáhne, zaprašte ho paprikou, trošku osmažte

Podobné recepty jako Moravskoslezský bigos

Kiščok  buchta z kyšky pečená v remosce recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kiščok buchta z kyšky pečená v remosce recept

Zdroj: Tento recept je jedním z vítězných receptů v roce 2013 v programu Jak šmakuje Moravskoslezsko. Z poloviční dávky jsem vyzkoušela péct v remosce. Název -kiščok- je používaný ve slezském nářečí. Další mé recepty najdete tady: http://www.merylas.estranky.cz/

Podobné recepty jako Kiščok buchta z kyšky pečená v remosce

Brambory přelité mačánkou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Brambory přelité mačánkou recept

Zdroj: Jak šmakuje Moravskoslezsko? - mírně upraveno mika59. Kuchařka: mika59 Uvařeno Uvařeno Do oblíbených . Ohodnoťte recept. Oloupané brambory uvaříme doměkka. Mezitím nakrájíme cibuli na měsíčky. Rozpustíme máslo a cibuli necháme zesklovatět tak, aby zůstala křupavá… Sdílejte recept s přáteli. S

Podobné recepty jako Brambory přelité mačánkou

Bramborové klobásy II. recept

Zdroj receptu: Jak šmakuje Moravskoslezsko. S bramborovým těstem pracujeme rychle, delším stáním řídne. Proužky by se mohly udělat i malinko delší a širší. Uzené maso bych příště nakrájela ještě více najemno. Smíchala jsem ho s orestovanou cibulkou a přidala trochu pepře. Můžeme použít i jiné, tepel

Podobné recepty jako Bramborové klobásy II.

Závin z listového těsta s červenou řepou  příloha k pečenému masu ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Závin z listového těsta s červenou řepou příloha k pečenému masu ...

Zdroj receptu: Kuchařka Jak šmakuje Moravskoslezsko? Recept je od paní Heleny Felbrové. Trochu jsem si ho poupravila, v původním receptu se taky nedával ocet a pepř, a místo vodou se řepa zalila 1 dl červeného vína a mohlo se ještě dochutit citrónovou šťávou. Závin se hodí jako příloha hlavně k peče

Podobné recepty jako Závin z listového těsta s červenou řepou příloha k pečenému masu ...

Jemné domácí houskové knedlíky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jemné domácí houskové knedlíky recept

Droždí rozdrobíme do mísy, mírně posolíme a necháme pár minut stát, až se rozteče. Poté přilijeme vlažné mléko, přidáme vejce a rozmícháme. Přisypeme trochu mouky, rozmícháme, znovu přisypeme mouku smíchanou se solí a vypracujeme (vařečkou/robotem) hladké, nelepivé těsto.

Podobné recepty jako Jemné domácí houskové knedlíky

Naši partneři