Pikantní medová žebra recept
Postup přípravy receptu. Z uvedených surovin vyšleháme marinádu, do které vložíme naporcované maso a necháme marinovat. Marinovaná žebra vložíme do trouby, přelijeme zbylým nálevem a pečeme při 200 °C nejméně hodinu a půl. Vypečenou šťávu můžeme zahustit.
Podobné recepty jako Pikantní medová žebra
Pečená uzená vepřová žebra-jubilejní recept
Vepřová uzená žebra necháme u řezníka podélně rozseknout (pro lepší porce) a provedeme jejich naložení do láku vytvořeného z jednoho kvalitního…. Colombo65. Vepřové maso Doba přípravy: 180 minut + 24 hodin naložení 31 názorů. 1/4.
Podobné recepty jako Pečená uzená vepřová žebra-jubilejní
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce recept
V troubě dusíme na 200st. asi 45-50min., dokud nejsou fazole měkké (pokud použijete sterilované, tak přidáte před koncem a dobu dušení zkrátíte asi na 30min. Vyndáme z trouby a nakonec vmícháme směs smetany, zakysané smetany a hořčice - vše si důkladně smícháme předem.
Podobné recepty jako Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Vynikající marináda nejen na gril
Marináda je směs koření, oleje, bylinek a dalších přísad používaná k nakládání masa, případně zeleniny nebo sýrů. Aby tyto suroviny získaly z marinády tu správnou chuť, je dobré nechat je naložené několik hodin, ideálně přes noc.
Podobné recepty jako Vynikající marináda nejen na gril
Vepřové maso v lorně recept
Postup přípravy receptu. Maso den předem nasolíme a okořeníme (u nás troška směsi Sele na rožni), můžeme zakápnout olejem a uložíme přes noc do lednice. Lornu vymázneme kouskem sádla, naskládáme do ní směs masa a zeleniny, lehce zastříkneme vodou, přiklopíme a dáme na gril.
Podobné recepty jako Vepřové maso v lorně
Pečený divočák recept
kančí maso na malé kousky (naložíme asi na týden až 14 dní do česneku a soli) mrkev petržel celer 3 cibule na kostičky 4 stroužky česneku na plátky bobkový list nové koření pepř černý lžíce sádla slanina na kostičky voda na podlití masa
Podobné recepty jako Pečený divočák