Krkovička z trouby recept
Maso naklepeme a z obou stran osolíme. Potřeme česnekem a naskládáme do pekáčku. Zasypeme jemně pokrájenou cibulí. Suroviny na marinádu dobře promícháme a rovnoměrně nalijeme na maso. Přikryjeme, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme do měkka (190°C asi 60 minut).
Podobné recepty jako Krkovička z trouby
Zapečený kupovaný prejt recept
Postup přípravy receptu. Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli, vmícháme pokrájený prejt nebo vymačkané jitrnice, rozdrobíme vidličkou, zamícháme (kdo chce může přidat sůl, pepř, majoránku, česnek) a zapečeme v troubě dozlatova. Podáváme s bramborami a kysaným zelím.
Podobné recepty jako Zapečený kupovaný prejt
Vinná klobása pečená v troubě (bez tuku) recept ...
Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180º C. Ideální je použít kombinaci grilu a horkého vzduchu. Doba pečení je cca 15–20 minut. Doba pečení je cca 15–20 minut. Vinná klobása je dost tučná, ale při tomto způsobu přípravy se hodně tuku vypeče.
Podobné recepty jako Vinná klobása pečená v troubě (bez tuku) ...