Šťáva(omáčka)k masu recept
Postup přípravy receptu. Uzeninu nakrájíme na jemné nudličky, pórek na tenké plátky a rajčátka překrojíme na 3 díly. Polovinu cibulky nakrájíme nadrobno, dáme ji do kastrůlku na rozehřátý olej, zasypeme moukou a usmažíme tmavší zásmažku (jíšku). Hotovou zásmažku zalijeme 250 ml studené vody a dobře
Podobné recepty jako Šťáva(omáčka)k masu
České buchty
Postup přípravy receptu. 1. Do mísy vsypeme mouku, uděláme v ní důlek, do kterého rozdrobíme droždí, zasypeme cukrem, zalejeme teplým mlékem a necháme vykynout kvásek. Potom do mouky přidáme vanil.cukr, sůl, citrón.kůru, žloutky a rozpuštěné máslo a vypracujeme měkké těsto, které necháme asi půl hod
Podobné recepty jako České buchty