Pstruh na červené čočce s glazovanou karotkou, redukcí červeného ...
Na talíř dáme čočku, položíme na ni filety ze pstruha, okolo karamelizovanou karotku, okolo pokapeme redukcí z červeného vína (doporučuji dát do plastové lahvičky), ozdobíme listy šťovíku, výhonky z hrášku - případě co budete mít po ruce, a nakonec přidáme lžičkou pěnu. Přeji dobrou chuť.
Podobné recepty jako Pstruh na červené čočce s glazovanou karotkou, redukcí červeného ...
Žitná kaše / polévka základní recept
Postup přípravy receptu. Namočíme hrách na 10-12 hodin (přes noc) nebo přebranou zelenou čočku asi na 1-1,5 hodiny. Víc než 1 hodinu před vařením kaše odměříme plně vrchovatou lžící (než začne opadávat) mouky. 2,5 lžíce jemně mleté, 2 lžíce středně mleté.
Podobné recepty jako Žitná kaše / polévka základní
Vyzkoušené recepty ty, o kterých se diskutuje Recepty ...
Vařte podle vyzkoušených receptů - nic není lepšího než komentář, který vám prozradí další užitečné tipy nebo vás varuje, že něco není jak má být.
Podobné recepty jako Vyzkoušenéy ty, o kterých se diskutuje Recepty ...
Nové recepty
Čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou tak, aby byla zrnka ponořená. Přidejte jeden oloupaný stroužek česneku a polovinu petržele, opepřete a... více o Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Podobné recepty jako Novéy