Sulc (huspenina) recept
Miloš: Jak radí MajaV.- nalít do sklenic, nejlépe do "masovek" nebo dát alespoň víčka s červenou gumičkou u sklenic Omnia. Zavařit stejně jako maso, jeden den při 98°C 60 minut u menších sklenic, u 1 l sklenic ještě půl hodiny přidejte. Druhý den sterilaci opakovat (je to bezpečnější) - opět při 98°
Podobné recepty jako Sulc (huspenina)
SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem ...
Děláme tenhle " HNUS " jak píše "xenifer836" MOC často, jak jen to jde !!! a u nás ho mají VŠICHNI MOC rádi a ve svém okolí a mezi známími neznám nikoho, kdo by se k této dobrotě takto vyjadřoval. Asi to takový HNUS není, když jeho cena v obchodě není nikterak malá. Dost mne tento výraz k jídlu, kte
Podobné recepty jako SULC...klasický, podle starých řeznických norem ...
Sulc recept po babičce
Sulc jsem dělala úplně prvně a s velkým nadšením. Povedl se na výbornou. S kořením jsem si nebyla jistá, tak jsem dala podle toho jak mi voněl vývar a trefila jsem to akorát. Pepř si sedl ve spodní masové části a tak byla trochu víc ostřejší a to bylo dobré. Moc děkuji, Šlanhofová.
Podobné recepty jako Sulc po babičce
Zavařování hub
RADA: 10 rad, jak skladovat potraviny, aby se tak rychle nekazily. 3. Naplněné a uzavřené je naskládáme do hrnce (na dno kousek látky, nebo kapesník) a přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni cca 1 hodinu. Občas zkontrolujeme hladinu vody, měla by být těsně pod víčka a doléváme vařící vodou třeba z
Podobné recepty jako Zavařování hub
Domácí huspenina
Huspeninu,neboli sulc mrazíme běžně a po rozmrazení při pokojové teplotě je stejné konzistence, jako čerstvě připravený.Sulc děláme o zabijačce takže žádnou želatinu přidávat nemusíme je krásně tuhý,jak jsem již psala i po rozmrazení.
Podobné recepty jako Domácí huspenina
Zavaření utopenci recept
Výhodou je, že když zbydou tři, čtyři špekáčky, dá se to zavařit a druhý den se to dá sníst. Jak dlouho takoví utopenci vydrží nevím, nikdy jsme to nestihli zjistit. Na fotce se mi rosol neutvořil, bylo to z drůbežích špekáčků... aaura. Kuchařka: aaura Uvařeno Uvařeno Do oblíbených . Ohodnoťte recep
Podobné recepty jako Zavaření utopenci
Recept nejdobřejší recept: (sice bez kefíru, ale výborný ...
Recept nejdobřejší recept: (sice bez kefíru, ale výborný) nenalezen - recept: Recepty.cz - on-line kuchařka, kde najdete dobré rady, jaké jídlo si připravit a jaké si na něj nachystat suroviny.
Podobné recepty jako Recept nejdobřejší: (sice bez kefíru, ale výborný ...
Tlačenka ve sklenici recept
Všechno maso i kůže uvaříme a obereme od kostí a chrupavek. Maso nakrájíme na kostky asi 2x2 cm, kůže pomeleme.Maso i mleté kůže dáme do mísy,…
Podobné recepty jako Tlačenka ve sklenici
Vepřová konzerva
Vepřová konzerva - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Vepřová konzerva
Vepřová tlačenka recept
Vím, že patrně vznikne diskuse o tom, co tam má a nemá být, jak by to mělo být správně. My ji však děláme takto a nechceme na tom nic měnit, je vynikající. Věřím, že na Velikonoce někomu příjde vhod. Naplněnou tlačenku můžeme uvařit, pokud jí děláme více, než jeden kus na rychlou spotřebu.
Podobné recepty jako Vepřová tlačenka
Maminčin nálev na okurky recept
Domácí sulc s mrkví . 3,0 4× Velmi pikatní utopenci. 3,8 6× Nálev na křupavé okurky. 2,9 74× Sladkokyselé okurky. 4,7 59× Sterilované okurky. 4,7 20× Slovácké okurky s cibulí. 4,5 42× Nakládané znojemské okurky. 4,6 20× Lenčiny sterilované okurky. 5,0 6× Kyselosladké sterilované okurky. 4,0 4× Hradn
Podobné recepty jako Maminčin nálev na okurky
Nálev na okurky bez zavařování recept
Já samozřejmě také minimálně 30 let zkouším různé nálevy na dobré okurky a ten nálev, který uvádíte dělám také, ale to už je nálev, který je nutno zavařit jak píšete a chuť toho nálevu, respektive okurek je jiná než v nálevu mém a nezavařovaném. Kromě toho ten "Váš" nálev je běžně dostupný na více i
Podobné recepty jako Nálev na okurky bez zavařování