Hovězí pupek na česneku recept
Plát hovězího pupku odblaníme a rozprostřený z vnitřní strany bohatě potřeme směsí ze soli a rozetřeného česneku z obou velkých palic. Tři díly...
Podobné recepty jako Hovězí pupek na česneku
Pikantní hovězí se smetanou recept
Lenko,Spagetka má s tím stářím masa úplnou pravdu a není to žádný starý předsudek.Čím starší maso,tím tmavší barva!Nejlepší hov.maso je z jalovice,masného typu,stáří 14-20 měs.Mladí býci by se měli prodávat v 14-24 měs.U vepřového je také lepší maso ze sviňky než z vepříka.To jen pro doplnění. Odpov
Podobné recepty jako Pikantní hovězí se smetanou
Steak podle Citlivé kuchyně recept
Johanka128: ta doba by určitě stačila. To maso je tedy sirloin, hereford je plemeno kravičky a je to na steaky je dobré. Hlavně musí být stařené ( aged ) a to už se včesku shání hůř, prý kvůli veterinářům ( ??? ). Takže v Česku shánět aspoň z býka nebo jalovice (nesmí mít tele) pak maso tvrdne, max.
Podobné recepty jako Steak podle Citlivé kuchyně
Telecí na paprice se smetanovou omáčkou recept
Já bych si to dala hned, nedávno jsem konečně narazila na telecí, ovšem bylo tak divně červené jako z nějaké starší jalovice, tak jsem šla zas o dům dál Odpovědět Bibinka
Podobné recepty jako Telecí na paprice se smetanovou omáčkou
Steak, který se zaručeně povede recept
Nojo, ale na to opravdu je nutné správné mramorované maso a odleželé aspoň čtrnáct dní. Taky z býčka nebo z jalovice, kráva co už dojila má maso beznadějně tuhé.
Podobné recepty jako Steak, který se zaručeně povede
Maminčino masíčko
Já se u hovězího dívám, kdy bylo poražené a jestli je z krávy, býka či jalovice (to by mělo být v obchodě napsané) a případně ho nechám ještě pár dní v lednici, roštěnky marinuju v česneku a nedávno jsem dokonce viděla kořenící směs na zkřehnutí masa (Křehké maso). A nepřestávám děkovat panu Papinov
Podobné recepty jako Maminčino masíčko